- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah bizim de hemen olur ya korkuyorumkızlar benimde 6 gün gecikti şükür bugün oldum :)
:) ilacı kaç gün içinde içmiştin bide adetin düzenli miydikızlar benimde 6 gün gecikti şükür bugün oldum :)
Çok sevindim canım .Umarım bende biran önce olurum5 gün gecikmeyle oldum çok şükür inşallah sizinde gönlünüzce olur
İnşallah canımÇok sevindim canım .Umarım bende biran önce olurum
Ben şuan 2. reglimi oluyorum. İlk gün yoğun olmasına rağmen 2. günde azalmaya başladı normalde benim de 3 gün yoğun olması gerekir. Bir önceki adetim de böyle oldu, 2 gün sürdü. Sanırım normal bir şey ben de anlayamadım.Selam. Regl gecikmesi falan tamamdı da benim normalde 6 gün süren reglim 2 günde bitti. Böyle birşey yaşayan var mı acaba?
Hay içmez olaydım şunu..
İki adet arası ne kadar sürdü peki? Normalden erken mi oldunuz?Ben şuan 2. reglimi oluyorum. İlk gün yoğun olmasına rağmen 2. günde azalmaya başladı normalde benim de 3 gün yoğun olması gerekir. Bir önceki adetim de böyle oldu, 2 gün sürdü. Sanırım normal bir şey ben de anlayamadım.
İlk adetim 5 gün gecikti 5. günün sonunda oldum ikinci adetimi de ona göre hesapladım geçen seferki olduğum günle aynı günde oldum erken olmadım ama kanama az mesela bugün de yoğun olması gerekiyor ama azalmaya başladı. Sizin erken mi oldu?İki adet arası ne kadar sürdü peki? Normalden erken mi oldunuz?
Ben 9 Temmuz'da aldım ilacı 5 gün gecikti ama 2 gün sürdü ve bitti, henüz 2. Reglimi olacak kadar zaman gecmedi malesef. Şişkinliğim hala geçmedi. Garip bir ağrı var bugün de karnımda sanki devam edecekmiş gibi. Gercekten hamile kalsam bu kadar sıkıntı çekmezdim herhalde nefret ettim.İlk adetim 5 gün gecikti 5. günün sonunda oldum ikinci adetimi de ona göre hesapladım geçen seferki olduğum günle aynı günde oldum erken olmadım ama kanama az mesela bugün de yoğun olması gerekiyor ama azalmaya başladı. Sizin erken mi oldu?
Ben ilacı 19 haziranda almıştım. Bu süre zarfında ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir. 1 aydır bu ilaç yüzünden mide bulantısı, karın şişkinliği, bel ağrısı, sol tarafımda ağrı sonraki günler sağ tarafımda ağrılar çektim. 1 aydır yemek yiyemez oldum iştahım yoktu midem bulanıyordu ve aşırı kilo kaybım oldu... Bir de işin içine stres girince insan kafayı yiyor. Bu ilacı kullananlara Allah yardım etsin mahvediyor insanı. Etkisine bir şey diyemem tabi...Ben 9 Temmuz'da aldım ilacı 5 gün gecikti ama 2 gün sürdü ve bitti, henüz 2. Reglimi olacak kadar zaman gecmedi malesef. Şişkinliğim hala geçmedi. Garip bir ağrı var bugün de karnımda sanki devam edecekmiş gibi. Gercekten hamile kalsam bu kadar sıkıntı çekmezdim herhalde nefret ettim.
Bende de tam tersi gözümün önünden pastalar geçer oldu ama tuttum kendimi.. Tutmama rağmen bu karın şişkinliği hala geçmiş değil. Eczaneden Lifetime Q-Water PPC diye bir besin takviyesi aldım bugün ona başlayacağım ödem atmak için. Aynalara küstürdü sağolsun. Bakalım inşallah bari bu işe yarar yaz günü 6 aylık göbekle geziyorum..Ben ilacı 19 haziranda almıştım. Bu süre zarfında ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir. 1 aydır bu ilaç yüzünden mide bulantısı, karın şişkinliği, bel ağrısı, sol tarafımda ağrı sonraki günler sağ tarafımda ağrılar çektim. 1 aydır yemek yiyemez oldum iştahım yoktu midem bulanıyordu ve aşırı kilo kaybım oldu... Bir de işin içine stres girince insan kafayı yiyor. Bu ilacı kullananlara Allah yardım etsin mahvediyor insanı. Etkisine bir şey diyemem tabi...
Karın şişkinliği hala bende de var ilacı alalı 2 ay olacak neredeyse hala geçmedi. Karnım şişmesin diye günde 1 öğün zor yiyorum. Sizinki de kötüymüş bende iştah artması olsa hamileyim diye kafayı yerdim herhalde. İnşallah aldığınız ilaç işe yarar da bir an önce kurtulursunuz...Bende de tam tersi gözümün önünden pastalar geçer oldu ama tuttum kendimi.. Tutmama rağmen bu karın şişkinliği hala geçmiş değil. Eczaneden Lifetime Q-Water PPC diye bir besin takviyesi aldım bugün ona başlayacağım ödem atmak için. Aynalara küstürdü sağolsun. Bakalım inşallah bari bu işe yarar yaz günü 6 aylık göbekle geziyorum..
Merhaba acaba bana da yardımcı olabilirmisiniz malesef korunmasız olarak iki gün üst üste ilişki sonrası ertesi gün ella aldım sizce hamile kalma ihtimali var mıMerhaba arkadaslar bu hapi ben de kullanmistim ve burada kullanan birilerini bulup onlarla iletisime gecmek ve kafamdaki sorulari cevaplandirmak oldukca uzun bir sure aldi. Buraya bu ilaci kullanip kafasi karisik olan arkadaslarim icin bir kac bir sey yazmak istiyorum. Oncelikle ben bu ilaci hemen kullanmak zorunda kaldim ve yan etkilerini sonradan ogrendim. Bir cok siteye baktigimda bazi bayanlar ara kanama yasamis bazilari yasamamis bazilarinda mide bulantisi kusma dahi olmustu. Bende bunlarin hic biri olmadi yani anlayacaginiz uzere bu etkiler her bunyede farkli olarak ortaya cikiyor ve bazen bende oldugu gibi hicbir yan etki yapmiyor. Prospektusteki yan etileri yasamak zorunda degilsiniz! Oraya 1000 kadindan 1 inin bile yasadigi yan etki yazilmak zorunda. Yani diyecegim su ki bu etkileri yasamadim acaba ilac etkisiz mi gibi bir endiseye kapilmayin. Ayni zamanda bu ilacta yuksek detecefe hormon var bundan dolayi adetiniz gecikebilir. Ama doktorlar erken teshis icin adet gecikmezinin dorduncu gunu test yaptirmanizi oneriyor. Ne kadar erken alirsaniz ilac o kadar etkili. Sorunuz olursa cevaplandirabilirim iyi aksamlar herkese.