20 gün gecikmesi beni o kadar cok endişelendirdi ki. Daha öncede bi kere kullanmistim 3 gün gecikmisti böyle bekleyincede cok stres yapıyorumAdetinin ustunden 20 gun gecmis eger gebelik olsaydi idrar testinde gozukurdu bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 gün gecikmesi beni o kadar cok endişelendirdi ki. Daha öncede bi kere kullanmistim 3 gün gecikmisti böyle bekleyincede cok stres yapıyorumAdetinin ustunden 20 gun gecmis eger gebelik olsaydi idrar testinde gozukurdu bence
Bidaha idrar testi yaptir icin rahatlar en azindan20 gün gecikmesi beni o kadar cok endişelendirdi ki. Daha öncede bi kere kullanmistim 3 gün gecikmisti böyle bekleyincede cok stres yapıyorum
Sonucu bildirirsen sevinirimAynen teşekkür ederim :/
Sonuc ne olduTabii bildiririm..
Sonuc ne oldu
Kan testini yaptirdignda ailenin haberi olmuyormu nasil yaptirdinGebelik kan testindede negatif çıktı sanirim bu ilacın bi yan etkisi bu
Reşit oldugun için kendin halledebiliyorsun.Kan testini yaptirdignda ailenin haberi olmuyormu nasil yaptirdin
Nasil yaptiriliyor peki bilgi verirmisin. Bide mesela senle ayni durumdayim kasiklarin hafif agri yapiyormu sendede yoksa acaba psikoljkmo benimkisiReşit oldugun için kendin halledebiliyorsun.
Seninle aynı durumdayım. Benim de yumurtlama dönemime denk geldi ve şu an hamileymişim gibi belirtiler yaşıyorum kafayı yemek üzereyim. Benim adetim 5 gün geçmişti stres yapmadım fazla ve sonunda adet oldum ama adetim normalde 3 gün sürerken bu sefer neredeyse 2 gün sürdü hala içim rahat etmedi bulantı, bel ağrısı ve bugün de sağ kasığımda ağrı var. adetim bittikten sonra gittim idrar testi yaptım o da yetmedi kan testi yaptırdım hepsi negatif. Ama doktor hamile olsam bile şuan belli olmayacağını, bir sonraki adet gecikmesinde test yaptırmam gerektiğini söyledi. Beklemekten başka çarem kalmadı gidip tekrar kan testi yaptırıcam. Bir daha evlenmeden asla böyle işlere kalkışmam aşırı pişmanımArkadaşlar bende ilişkiden yarım saat sonra rllayı kullandım. Boşalıcam dedi nişanlım geri çekti kendini sonra boşalmamışım dedi. Bacağımda beyaz sıvı vardı sonra vajinama baktım dışında beyaz sıvılar vardı . Ben boşalmadım o seninkidir dedi. Ama benim şeffaf oluyordu sıvı. Neyse kısacası emin değilim boşalıp boşalmadığından.zaten bi erkek basıl anlamaz boşalıp boşalmadığını anlamadım. Tam yumurtlama dönemime denk geldi ilişki. Adetimden 4 gün sonra test yaptım negatif çıktı.adetimden 10 gün geçti hala adet olmadım. Çok tedirginim kaç gündür ne yaptığımı bilmiyorum doktorada gidemiyorum hamilesin derse bayılırım orada . ((Aslan pençesi ve hayıt otu içiyorum 2 gündür. Kasıklarım 2 gündür ağrıyor ama hala olmadım. Bugünde tarlusala başladım son çare. Sizce olur muyum ? Lütfen yardım edin bir daha evlenmeden asla olmaz (((
Arkadaslar merhaba ben ilk defa iliskiye girdim 13 gun once filan bosalma filan olmadi. 4 gun sonra ella ictim ben daha sonra ictikten 4 gun sonra filan mide bulantisi karin agrisi ishal basladi bu hapin yan etkisimidir ? Dun gebelik testi yaptim negatif cikti lutfen bana yardimci olur musunuz ? Yan etkisiyse ne zaman gecerMerhaba arkadaslar bu hapi ben de kullanmistim ve burada kullanan birilerini bulup onlarla iletisime gecmek ve kafamdaki sorulari cevaplandirmak oldukca uzun bir sure aldi. Buraya bu ilaci kullanip kafasi karisik olan arkadaslarim icin bir kac bir sey yazmak istiyorum. Oncelikle ben bu ilaci hemen kullanmak zorunda kaldim ve yan etkilerini sonradan ogrendim. Bir cok siteye baktigimda bazi bayanlar ara kanama yasamis bazilari yasamamis bazilarinda mide bulantisi kusma dahi olmustu. Bende bunlarin hic biri olmadi yani anlayacaginiz uzere bu etkiler her bunyede farkli olarak ortaya cikiyor ve bazen bende oldugu gibi hicbir yan etki yapmiyor. Prospektusteki yan etileri yasamak zorunda degilsiniz! Oraya 1000 kadindan 1 inin bile yasadigi yan etki yazilmak zorunda. Yani diyecegim su ki bu etkileri yasamadim acaba ilac etkisiz mi gibi bir endiseye kapilmayin. Ayni zamanda bu ilacta yuksek detecefe hormon var bundan dolayi adetiniz gecikebilir. Ama doktorlar erken teshis icin adet gecikmezinin dorduncu gunu test yaptirmanizi oneriyor. Ne kadar erken alirsaniz ilac o kadar etkili. Sorunuz olursa cevaplandirabilirim iyi aksamlar herkese.
Belki ondan olmuş olabilir Canım doktora gidebiliyorsan baktır of benim 16 gün geçti hala adet olmadım. 5 kez gebelik testi yaptım hepsi negatif ama kan testi yapmaya korkuyorum ya tarlusalı bitireli 2 gün oldu sence olur muyum (Sayfalrim hepsini okuyamadim ama bu ilaci icip adedi gecikenler var sanirim bende ayni durumda yim.. Yaklasik on gun gecti ve sanirim içtiğim donem yumurtlama donemimdi. Bnde pko da var ondan da gecikme olmus olabilir ama bakalim carsamba dr. Gideceğim bakalim ne cikicak test yapmaya bile korkuyorum cunku suan bebege hazir degiliz insallah olurum stresten mideme vurdu
Böyle adet olacakmışım gibi ağrı oluyor yarın adet olurum diyorum. Ertesi gün oluyor olmuyorum . Bir haftadır böyle . Psikolojim çok bozulduSayfalrim hepsini okuyamadim ama bu ilaci icip adedi gecikenler var sanirim bende ayni durumda yim.. Yaklasik on gun gecti ve sanirim içtiğim donem yumurtlama donemimdi. Bnde pko da var ondan da gecikme olmus olabilir ama bakalim carsamba dr. Gideceğim bakalim ne cikicak test yapmaya bile korkuyorum cunku suan bebege hazir degiliz insallah olurum stresten mideme vurdu