- 8 Temmuz 2014
- 783
- 336
canım ben kaldım işte :)canım dışarı boşalma ve ella ya rağmende gebe kalırsam artık :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben kaldım işte :)canım dışarı boşalma ve ella ya rağmende gebe kalırsam artık :)))
ovulasyondan 1 hafta sonraydı ve bende hiç içeri girme olmadı. sürtünmeydi bende =) sende de mi öyleydi?canım ben kaldım işte :)
yok ben vajinismusum ucu girdi sadeceovulasyondan 1 hafta sonraydı ve bende hiç içeri girme olmadı. sürtünmeydi bende =) sende de mi öyleydi?
anladım. bende sadece sürtünme oldu. kendi kasıklarına doğru boşaldı pozisyon gereği. bende üstündeydim. işte bi kaç damla değdi gibi hissettik sildik. olayu buyok ben vajinismusum ucu girdi sadece
en iyisi kan testi,kesin çözüm içinanladım. bende sadece sürtünme oldu. kendi kasıklarına doğru boşaldı pozisyon gereği. bende üstündeydim. işte bi kaç damla değdi gibi hissettik sildik. olayu bu
sen evlisin sanırım. detaylı olarak şurada yazdım. sence nedir bi bakar mısın?en iyisi kan testi,kesin çözüm için
sende gecikme olmuş sanırım.ama bazen zevk suyundan kalan da oluyor.ben günüm geçtikten sonra 5. gün test yaptırdım.sen de yaptır,en azından kendinden emin olursun.sen evlisin sanırım. detaylı olarak şurada yazdım. sence nedir bi bakar mısın?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hamile-miyim.756612/
canım adet olursun kesin çünkü yirmi saatte kullanmissin. Bende bu hapı kullandım fakat iki gün geçtikten sonra şimdi adetime daha var ama bilemiyorum. Beş gün etkili diyor. Ben üçüncü gün kullandım. Acaba birşey varmidir ?hanımlar merhaba, ben de korunmasız bir deneyimden yaklaşık 20 saat sonra ella aldım. adetime iki hafta vardı. ilacı aldığımdan beri sanki yarın öbür gün adet olacakmışım gibi semptomlarım var, ama belki de yumurtlama dönemindeyimdir diye tam bilemiyorum. özetle göğüslerim ağrıyor ve karnım doymuyor :) bu ilacı içtikten birkaç gün sonra adet olmak gibi birşey söz konusu mudur? bu semptomlar onun ayak sesleri mi acaba? yoksa normal vaktinde mi adet olmayı beklemeliyim?
aynı sey benımde basıma geldı ya bende emziriyorum 10 aylık bebeğim var. ella yı kulandım ama ıcım rahat degıl yorumları da okuyunca tereddut ettım hem emzırme konusunda hemde hamıle kalma konusunda ınsallah hamıle kalmam bende 21 saat sonra attım hapı sutu pompalayın atın dıyodu prospektusunde gece uyanınca sagıp da verırım artıkMerhaba hanımlar. Emziren bir anneyim ve tam anlamıyla emin olmamakla birlikte ertesi gün hapı kullanmam gerektiğini düşünüyorum. En azından 1 ay boyunca içimde şüpheyle duramam. Eczanede norlevo hapının kaldırıldığını söylediler ella ertesi gün hapını verdiler. Ama emzirdiğim için emin olamıyorum reçetesinde 1 hafta emzirmeyin demiş bazı sitelerde de 6 saat emzirmeyin yeterli diyor. ne yapsam bilemedim kullanan var mı düşüncelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
Ben Korunmasız bi ilişki yaşadım ama içeri girme olmadı üzerine boşalma oldu ve bi süre oyle kaldık daha sonra temizledim bir gün geçti üzerinden ella hapi almalı miyim ne yapmalıyım yardimci olursaniz sevinirim gerçekten ..ben zamanında adet oldum, sanırım ella kuvvetli bir ilaç, çok korkmayın içinizi ferah tutun, en kötü ihtimalle eczaneden test alıp yaparsınız, ama hamile olmanız düşük ihtimal...
hamile olduğunu pek sanmıyorumen son 01.03.2015 tarihinde adet oldum sevgilimle 19.03.2015 tarihinde ilişkiye girdik içime boşaldı galiba tam emin degiliz 24 saat sonra ella kullandım bel agrım oldu ama kanamam olmadı dün adet olmam lazımdı ama olmadım ara sıra sancım oluyor gügsüm çok şişti ve acıyor hamilemiyim yoksa ilacın etkisi mi test almaya korkuyorum nolur yardımcı olun
ya test alamıyorum korkuyorum gögsüm falan agrıyor blim agrıyor arada sancım geliyor ama dün adet olmam lazımdı olmadım uyku haram oldu yahamile olduğunu pek sanmıyorum
bence rahat ol
bahar ve ilacın etkisi gecikmeler yaparya test alamıyorum korkuyorum gögsüm falan agrıyor blim agrıyor arada sancım geliyor ama dün adet olmam lazımdı olmadım uyku haram oldu ya
yumartalama tarihim degil ama degil mi 26 saat sonra kullandım ilacı bide ben o tarihte antibiyotik kullanıyodum daha sonra nolur nolmaz diye sürekli içimi temizlesin diye sogan kabugu suyu içtim onların etkisi olmuşmudur acababahar ve ilacın etkisi gecikmeler yapar
ama korkuyorum diyipte test yapmaman yanlış
2-3 gün daha bekle ve test yaptır
valla öyle kabuk suyu falan bilmem ben amayumartalama tarihim degil ama degil mi 26 saat sonra kullandım ilacı bide ben o tarihte antibiyotik kullanıyodum daha sonra nolur nolmaz diye sürekli içimi temizlesin diye sogan kabugu suyu içtim onların etkisi olmuşmudur acaba