- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Böyle yasak iliskilerde Rabbimin takdiri ya mucize oluyor kalınıyor .Bak canım ben 5 aydır uğraşıyorum hamile kalamadim. Sürtünmeyle falan olcak iş değil o
Bende korktum suan anam niye dikkat etmiyorsun sanki hamile kalsan s3vgilim senle evlenecek evlenmez vallaAdetim normalde bugün gelmeliydi zaten gecikme olabiliyor dediler. Ama korkuyorum şu an
Lütfen ella ertesi gün hapı kullanan yazsın daha çok endişelendiriyorsunuz.Merhaba, 3 şubatta (reglimin bittiği günün ertesi günüydü) erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik erkek arkadaşım üstüme boşaldı ben de korkup 19 saat sonra ella hap kullandım. Adetim bugün yarın olması lazım normalde biraz karın ağrısı var. Sizce hamile miyimdir????
Böyle yasak iliskilerde Rabbimin takdiri ya mucize oluyor kalınıyor .
Regli oldunuz muBende korktum suan anam niye dikkat etmiyorsun sanki hamile kalsan s3vgilim senle evlenecek evlenmez valla
Evet, 5 gün gecikmeyle oldumRegli oldunuz mu
Ben de kullandım 15 gün geçti hala olmadım test yaptım negatif çıktı sizce normal miEvet, 5 gün gecikmeyle oldum
Adetini ne zaman olman gerekiyordu?Ben de kullandım 15 gün geçti hala olmadım test yaptım negatif çıktı sizce normal mi
22 marttaAdetini ne zaman olman gerekiyordu?
7 günden fazla gecikmesi normal değilmiş ama eğer normalde de düzensiz geliyorsa test yapabilirsin22 martta
Normalde de düzensiz oluyordu ve reglimin gecikmesinden 6 gün sonra test yaptığımda negatif çıktı7 günden fazla gecikmesi normal değilmiş ama eğer normalde de düzensiz geliyorsa test yapabilirsin
Negatif çıktıysa korkmana gerek yok bence stresten de gecikmiş olabilir seni çok iyi anlıyorumNormalde de düzensiz oluyordu ve reglimin gecikmesinden 6 gün sonra test yaptığımda negatif çıktı
Evet daha 20 yaşındayım artık dışarıda çıkamıyorum sonum böyle olmamalıNegatif çıktıysa korkmana gerek yok bence stresten de gecikmiş olabilir seni çok iyi anlıyorum
Haklısın :) hastaneye gidebilsen kan testi yaptır derdim kesin sonuç içinEvet daha 20 yaşındayım artık dışarıda çıkamıyorum sonum böyle olmamalı
Evet ama gidemem bir kere daha test alıp yapsam kesin olur mu acabaHaklısın :) hastaneye gidebilsen kan testi yaptır derdim kesin sonuç için
Emin değilsen yap benceEvet ama gidemem bir kere daha test alıp yapsam kesin olur mu acaba
Yaptım negatif çıktı stresten diye düşünüyorumEmin değilsen yap bence
Büyük ihtimalle o yüzden gecikmiştir ben de çok stres yapmıştım yakınında anlatabileceğin birisi varsa sorununu onunla paylaşabilirsin rahatlamanana yardımcı oluyor ben öyle yapmıştım ertesi sabah geldiYaptım negatif çıktı stresten diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?