Yoo bazilarinda pat diye oluo valla. Korksun bence. Partneri Dengeszlik yapip ustune salmis. Ceremesini de karsi taraf cekio iste bole.Test yap korkma oyle kolay olmuyor bebek isi
Üstünde kiyafet falan varsa olmaz kiYoo bazilarinda pat diye oluo valla. Korksun bence. Partneri Dengeszlik yapip ustune salmis. Ceremesini de karsi taraf cekio iste bole.
Ama dememis ki kiyafet varken yaptikÜstünde kiyafet falan varsa olmaz ki
Adetim normalde bugün gelmeliydi zaten gecikme olabiliyor dediler. Ama korkuyorum şu anTest yap korkma oyle kolay olmuyor bebek isi
Haklısın cani.m dememisAma dememis ki kiyafet varken yaptik
Çok teşekkür ederimSanmıyorum öyle kolay olmuyor malesef bebek
19 gün oldu ilişkiye gireli belli olur mu hemenBu kadar tedirginsen test yao zaten varsa çıkar
Olur normal de 10 gün diyorlar erken gebelik testi ile bakabilirsin varmı yokmu ki yoktur zaten haptan geçilmiştir adetin yada sitresteb19 gün oldu ilişkiye gireli belli olur mu hemen
Olur olur. Yarin ilk cisinle yap testi. T bolgesinde cizgi silik dahi cikarsa hamilesin demektir.19 gün oldu ilişkiye gireli belli olur mu hemen
Tamamdır teşekkür ederim tekrardanOlur normal de 10 gün diyorlar erken gebelik testi ile bakabilirsin varmı yokmu ki yoktur zaten haptan geçilmiştir adetin yada sitresteb
İnşallah..Ama insllh deilsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?