- 14 Kasım 2024
- 25
- 0
- 1
- 18
- Konu Sahibi morrkediler
-
Bu Ella dan daha önce kullandın mı yakın tarhteselam kızlar
14 kasım sabahı korunmasız bir ilişkiye girdim, içeriye boşalma olmadı ama zevk suyu gelmiştir diye düşünüyoruz. ilişkiye girdiğimiz gün beklenen adet tarihimin 2. günüydü fakat reglim gelmemişti. birliktelikten bir kaç saat sonra ella kullandım. adetim zaten halihazırda 2 gün gecikmişti bir de ella kullandığım için daha ne kadar gecikir ve gebelik ihtimali nedir sizce??
hayır sadece bir defa o da yukarıda dediğim gibi 14 kasımda olduBu Ella dan daha önce kullandın mı yakın tarhte
Ella nın da korumadıgı o hı olasılık var her korunma yolundakj gb neden bılmem. Onu da ılıskıden sonra bi 10 12 gün gecmesı lazım ki testle ogrenebılesın.hayır sadece bir defa o da yukarıda dediğim gibi 14 kasımda oldu
İlişkiden 25 gün sonra ki yapılan test net midirElla nın da korumadıgı o hı olasılık var her korunma yolundakj gb neden bılmem. Onu da ılıskıden sonra bi 10 12 gün gecmesı lazım ki testle ogrenebılesın.
Napalım ella mı yollayalım dıye gırdım baslıga ıthafenselam kızlar
14 kasım sabahı korunmasız bir ilişkiye girdim, içeriye boşalma olmadı ama zevk suyu gelmiştir diye düşünüyoruz. ilişkiye girdiğimiz gün beklenen adet tarihimin 2. günüydü fakat reglim gelmemişti. birliktelikten bir kaç saat sonra ella kullandım. adetim zaten halihazırda 2 gün gecikmişti bir de ella kullandığım için daha ne kadar gecikir ve gebelik ihtimali nedir sizce??
Pek sanmıyorum. Ama elle adeti geciktiriyor maalesef.selam kızlar
reglim ne zaman olur acaba bugün ella kullanmamın ikinci günü adetimin gecikmesinin ikinci günüElla nın da korumadıgı o hı olasılık var her korunma yolundakj gb neden bılmem. Onu da ılıskıden sonra bi 10 12 gün gecmesı lazım ki testle ogrenebılesın.
ne kadar geciktiriyor ilacı kullanalı 2 gün oluyor adetimin gecikmesi de 4 gün oluyorPek sanmıyorum. Ama elle adeti geciktiriyor maalesef.
adet gecikmesinden sonraki 7. gün genelde kesin sonuçlar veriyor. ama erken gebelik testlerinde adetini beklemene gerek yok, doğru sonuç verebilir.İlişkiden 25 gün sonra ki yapılan test net midir
Maalesef tek bir veri yok bu konuyla ilgili. Benim 10 gün gecikme olmuştu 2. Ay. Herkesin hormunu farklı etkileniyorne kadar geciktiriyor ilacı kullanalı 2 gün oluyor adetimin gecikmesi de 4 gün oluyor
Gecikmenin 3.gunu yapıldı kesin midiradet gecikmesinden sonraki 7. gün genelde kesin sonuçlar veriyor. ama erken gebelik testlerinde adetini beklemene gerek yok, doğru sonuç verebilir.
Erken gebelik yapmıştım gecikmenin 8 günü de doktora gittim kalınlaşma var bir iki güne olursun dedi kesindir demiGecikmenin 3.gunu yapıldı kesin midir
erken gebelik testi miydi yoksa normal test miydiGecikmenin 3.gunu yapıldı kesin midir
olursun bence doktor ultrasondan bakmış demek ki kalınlaşma var dediğine göreErken gebelik yapmıştım gecikmenin 8 günü de doktora gittim kalınlaşma var bir iki güne olursun dedi kesindir demi
Erkenerken gebelik testi miydi yoksa normal test miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?