Mutfak Dekorasyonu Elizhaa nın yemek odası,yatak odası,salon koltukları buradaa!!!

elizhaa

elizhaa...
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2009
172
1
96
Manisa
Hepsini yüklüyorum kızlar,umarım beğenirsiniz,sade ,kullanışlı seçmeye çalıştım,oturma odası tekli 2 tane olacak,tekliler krem,3 lüler kırmızı ama narçiçeği kırmızısı,güderi kadife arası bir şey olacak...yatak oluşu ve sade oluşu çok hoşuma gitti.

Eklentiler

• $1 (73).webp
    $1 (73).webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 93
  • $1 (76).webp
    $1 (76).webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 91
  • $1 (78).webp
    $1 (78).webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 130
  • $1 (79).webp
    $1 (79).webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 112
oturma odana aldığın koltuk takımlarını bende beğeniorum güsel canım.. yatak odanda çok güsel duruo .. salonunda koltuk takımınla mobilyaların çok yuumlu olmuş güle güle kullanman dileğiyle

canım,
allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. hepside çok güzel. bilhassa yatak odan. bende yatak oda mı değiştirmek istiyorum. fiyatı ve modeli nedir? paylaşırsan çok memnun olurum.)

canım,
allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. hepside çok güzel. bilhassa yatak odan. bende yatak oda mı değiştirmek istiyorum. fiyatı ve modeli nedir? paylaşırsan çok memnun olurum.)

çok teşekkür ederim kızlaropuyorumnanaktan daha güzelleri sizin olsun inşallah...
canım yatak odasını ben de çok beğenerek aldım,en sağlam,artı en ferah duran buydu,resimler çok küçk ,net görünmüyor ama,gardırop çook büyük,3 kapılı,sürgülü,içten ışıklandırmalı,ayrıca kravat vs..bölmeleri var,bu yönleri çok hoşuma gitti...yatağını da beyaz deri başlıklı bazalı yatak aldım...

modeli YATAŞ-BOSCO...bana nakit maliyeti 3400 tl oldu...kırmızılı oturma grubu da YATAŞ,salon eşyaları da BELLONA...

Back
X