Eliptik mi kondisyon bisikleti mi daha iyi? Adım sayar etkili mi kilo vermede?

nutellalimuzlukrep

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2020
14
2
25
Biraz kilom var hem kilo vermek hem sıkılaşmak için eve spor aleti almak istiyorum ama vücudum çok spora alışık değil bu yüzden aletler biraz ağrı yapabiliyor eliptik bisiklet mi kondisyon bisikleti mi daha iyi hem kalori yakmada, zayıflamada hemde vücut şekillendirmede bu arada çok kaslı bir vücut istemiyorum daha ince bir vücut istiyorum hangisini önerirsiniz? Ve adım sayar kilo vermede etkili mi?

Biraz kilom var hem kilo vermek hem sıkılaşmak için eve spor aleti almak istiyorum ama vücudum çok spora alışık değil bu yüzden aletler biraz ağrı yapabiliyor eliptik bisiklet mi kondisyon bisikleti mi daha iyi hem kalori yakmada, zayıflamada hemde vücut şekillendirmede bu arada çok kaslı bir vücut istemiyorum daha ince bir vücut istiyorum hangisini önerirsiniz? Ve adım sayar kilo vermede etkili mi?

burda seni üzerler nutella, banlanırsın.
bu dert mi adı guzel insan?
ban yiye yiye öğrendik biz. sen de öğren dert olmayan konuyu buraya açarsan banlanırsın.
eliptik bisiklet cevabım.

Nasil soyleyim kademeleri var surekli ayni seviyede çalışmıyorsunuz yaptıkça kademesi kendi kendine yukselip alcaliyor bacak agrisi yapabilir ki sorununuz varsa kesin yapar bile diyebilirim ama kalori yakma anlaminda en iyisi eliptik bisiklet

X