Eliptik Bisikletle Zayıflıyorum

_Visneliturta_

...
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
719
352
Merhabalar.Motivasyonumu arttırmak, devamlılığı sağlamak adına da her gün burada paylaşım yapmaya karar verdim. Belki aranızda benim gibi eliptikle zayıflamak isteyenler vardır ve birbirimizi motive ederiz.
Öncelikle ben ne kadar çalıştığımı anlatayım.
İlk gün 5 dk ile başladım. Sonrasında 10, 15, 20 derken bugün ilk defa 30 dk çalıştım.
1 hafta daha 30 dk ile devam edip sonrasında 40 dk'ya çıkarmak istiyorum süreyi.

İyi akşamlar güzellik
Ben de hergün eliptiği kullanma kararı aldım. Birbirimize destek verelim mi. 10 gün önce başlamışsın. Kilo verdin mi???

Diyet ve eliptikle 74ten 71 e düştüm canım
10 günde
Diyet derken canım, çok mu kıstın.
Bi de yaşını boyunu yazarsan.
Hergün yaptın değil mi? Kaç dakika kullandın, mesafeyi hedef alıyorum ben hep. Çıktığımda 10km 'yi görmeden inmiyorum. Ama hergün yapmıyordum. Artık hergün yapacam. Sen devam ediyor musun? Kaç km yapıyorsun hergün. Farklı bişeyler içtin mi hiç canım

Bu canım. Ama sana tavsiyem Voit D 40 modeline bak, aşık olacaksın! Bunlar kayışlı
yok almayacağım.bende bundan var kac senedir.bi kaç gündür kullanıma actımda:) ama 10 dk dan fazla duramıyorum e ozamanda bi manası olmuyo...acaba 5 dk eliptik 5 dk hareket 5 dk eliptik 5 dk hareket.... şeklindemi denesem.

canım 22 yaşındayım 158 boyum. Ben cips, çekirdek hamur işi çok yiyordum onları kestim. Porsiyonlarımı küçülttüm. Her sabah ballı, limonlu sıcak su içiyorum. Bitki çayı mutlaka içiyorum. Yeşilçay veya liptonun beşi bir arada çayı.
Bazı günler de leslie 3 mil'i yapıyorum. Onun dışında ben mesafe değilde süreye göre eliptik çalışıyorum. 30-35 dk dayanabiliyorum en fazla.

Süreyi yavaş yavaş arttır canıım. Ben ilk gün 5 dk yapmıştım mesela. Sonra 10 15 diye ilerledim. Bide hangi seviyede yapıyorsun o çok önemli. Yüksek dirençte yapıyorsan zorlanman normal. Ben en düşük dirençte yapıyorum mesela.

Bacaklarinda bi incelme oldu mu canim ya. Ya da daha cok nerden gitti kilolar. Eliptik alacak gibiyim de ben de

Selamlar bu başlığı görünce yazayım dedim bende de var eliptik bisiklet daha önceleri faydasını görmüştüm pazartesi itibariyle tekrar başlıycam. Spor salonuna giderken basen bölgem problemli olduğu için hocam bunu önermişti koşu bandından daha etkili gerçekten eliptiğe devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…