- 9 Aralık 2014
- 719
- 352
-
- Konu Sahibi _Visneliturta_
Diyet ve eliptikle 74ten 71 e düştüm canımİyi akşamlar güzellik
Ben de hergün eliptiği kullanma kararı aldım. Birbirimize destek verelim mi. 10 gün önce başlamışsın. Kilo verdin mi???
10 gündeDiyet ve eliptikle 74ten 71 e düştüm canım
Bu canım. Ama sana tavsiyem Voit D 40 modeline bak, aşık olacaksın! Bunlar kayışlıkızlar eliptik bu mu??Eki Görüntüle 1700881
yok almayacağım.bende bundan var kac senedir.bi kaç gündür kullanıma actımda:) ama 10 dk dan fazla duramıyorum e ozamanda bi manası olmuyo...acaba 5 dk eliptik 5 dk hareket 5 dk eliptik 5 dk hareket.... şeklindemi denesem.Bu canım. Ama sana tavsiyem Voit D 40 modeline bak, aşık olacaksın! Bunlar kayışlı
canım 22 yaşındayım 158 boyum. Ben cips, çekirdek hamur işi çok yiyordum onları kestim. Porsiyonlarımı küçülttüm. Her sabah ballı, limonlu sıcak su içiyorum. Bitki çayı mutlaka içiyorum. Yeşilçay veya liptonun beşi bir arada çayı.10 günde
Diyet derken canım, çok mu kıstın.
Bi de yaşını boyunu yazarsan.
Hergün yaptın değil mi? Kaç dakika kullandın, mesafeyi hedef alıyorum ben hep. Çıktığımda 10km 'yi görmeden inmiyorum. Ama hergün yapmıyordum. Artık hergün yapacam. Sen devam ediyor musun? Kaç km yapıyorsun hergün. Farklı bişeyler içtin mi hiç canım
Süreyi yavaş yavaş arttır canıım. Ben ilk gün 5 dk yapmıştım mesela. Sonra 10 15 diye ilerledim. Bide hangi seviyede yapıyorsun o çok önemli. Yüksek dirençte yapıyorsan zorlanman normal. Ben en düşük dirençte yapıyorum mesela.yok almayacağım.bende bundan var kac senedir.bi kaç gündür kullanıma actımda:) ama 10 dk dan fazla duramıyorum e ozamanda bi manası olmuyo...acaba 5 dk eliptik 5 dk hareket 5 dk eliptik 5 dk hareket.... şeklindemi denesem.
35 dk yaptım bende 9 km galibaDün 12 km+mekik
Bugün 6 km
1. Nci kademe canım. Hızım 20-25 arasında oluyor.35 dk yaptım bende 9 km galiba
sen hangi dirençte yapıyorsun canım?
Ben çok yavaş kalıyorum o zaman 17-19 arası benim. 25e çıktığımı bile hiç hatırlamıyorum. imkansız gibi bir şey benim için1. Nci kademe canım. Hızım 20-25 arasında oluyor.