- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 34
-
- Konu Sahibi _Visneliturta_
Selamlar bu başlığı görünce yazayım dedim bende de var eliptik bisiklet daha önceleri faydasını görmüştüm pazartesi itibariyle tekrar başlıycam. Spor salonuna giderken basen bölgem problemli olduğu için hocam bunu önermişti koşu bandından daha etkili gerçekten eliptiğe devam
Evet birde yanında pilates yapıcam hem incelme hem sıkılaşmaHmm basen için önerdiyse bacaklari da inceltir heralde. Ben de aldim bakalım kargoda.bii an once kullanasim var
Bacaklarinda bi incelme oldu mu canim ya. Ya da daha cok nerden gitti kilolar. Eliptik alacak gibiyim de ben de
Bacak ve basenimde oldu incelme. Ama şimdilik çokta gözle görülür birşey değil. Gören aaa zayıflamışsın falan demiyor ama mesela olmayan pantolonlarım olmaya başladı. Ölçümlerimde de 4 5 cmlik bir fark var :)Selamlar bu başlığı görünce yazayım dedim bende de var eliptik bisiklet daha önceleri faydasını görmüştüm pazartesi itibariyle tekrar başlıycam. Spor salonuna giderken basen bölgem problemli olduğu için hocam bunu önermişti koşu bandından daha etkili gerçekten eliptiğe devam
Bacak ve basenimde oldu incelme. Ama şimdilik çokta gözle görülür birşey değil. Gören aaa zayıflamışsın falan demiyor ama mesela olmayan pantolonlarım olmaya başladı. Ölçümlerimde de 4 5 cmlik bir fark var :)
Birde ben sadece eliptikle bitirmiyorum günü, leslie yapıyorum ek olarak.
benim basenim, kalçam felaket bende özellikle onun için aldım. Daha yolum uzun ama faydasını gördükçe mutlu oluyorum valla :)Hmm ölçülerde fark varsa inceltiyor demek :) bikac yorumda daha bacaklarim inceldi yazmışlar dogrudur o zaman. En cok bunun için aldim :)
benim basenim, kalçam felaket bende özellikle onun için aldım. Daha yolum uzun ama faydasını gördükçe mutlu oluyorum valla :)
Selam hanımlar eliptik etkili ama işte düzen şartyılmak yok ben haftanın 5 günü 45 dk başladım bakalım
Birde daha etkili olması için örneğin 5 dk normal hızda yapılıyorsa 2 dk daha tempolu yani hızlı yapın kalori yakımı daha fazla oluyor interval cardio yapmış oluyorsunuz
benim basenim, kalçam felaket bende özellikle onun için aldım. Daha yolum uzun ama faydasını gördükçe mutlu oluyorum valla :)
Kızlar ya fiyatlarına baktımda 500 civarı uygunlar var birde bin civarı olanlar, siz hangilerinden aldınız?
Kızlar ya fiyatlarına baktımda 500 civarı uygunlar var birde bin civarı olanlar, siz hangilerinden aldınız?
Manyetik olarak en ucuzu altis kk 450 su an bilindik sitelerde. 519tl. Birinde 30tl indirimle 489a geldi. Daha ucuzlari mekanik (kayisli). Kullanislilik acisindan manyetik tavsiye edildigi icin bunu aldım. Hem uygun oldu diğerlerine göre. Pahali olanlarla bunun arasinda bir fark goremedim baktiklarimda. Tabi disk agirligi ve kalite farki vardir heralde. Daha bugun ulasti elime. 5 dk denedim ve cok beğendim. Sonradan sorun cikarmaz inşallah. Gayet de sessiz çalışıyor.
Teşekkürler canım hayırlı olsun güle güle incelmeler inş.
Sen bi kullan madem sorun çıkarsa haber verirsen sevinirim, şuan alamam ama 1 2 ay sonraya alabilirim durumuma göre.
yavaş yavaş başlamak gerekiyor. ben ilk gün 5 dk yapıp bıraktım mesela ama şimdi 30 35 dk yapıyorum. bi sorun olmuyor.ya benimde basenlerim kötü hem kilomda var, bu eliptiği düşünüyorum bi süredir , alayım olmazsa ya.. Kullanınca çok hamlık filan oluyor mu?
Canım fiyat olarakda ben 2. el aldım eliptiğimi 300 liraya. 2. el satan siteleri araştır. temiz az kullanılmış ürünler oluyor.Kızlar ya fiyatlarına baktımda 500 civarı uygunlar var birde bin civarı olanlar, siz hangilerinden aldınız?
Canım fiyat olarakda ben 2. el aldım eliptiğimi 300 liraya. 2. el satan siteleri araştır. temiz az kullanılmış ürünler oluyor.