Eliptik Bisikletle zayıflama marotonuna girelim diyenler buraya :)

Yok yok spor bitti indin ya bisikletten yerde 5_10 dk esne. 1saat inan çok 30dk etkili yap.sabahta 20 dk yer egzersizi yap.sabah 06:00_09:00 akşam 18:00_21:00 en çok yağ yakan saatler.sabah sporumu aksammi diye de çok görüşler var.sabah aç karnina daha etkili benim gozlemim.ama uyanır utanmazda eliptik yapamiyorum (yuruyus yapıyorum ama ) yer egzersizi yapabiliyorum.

Bisiklet öncesi ısınma sonrası esneme mutlaka şart. Herkes sonuç aldınız mı faydası var mı diye soruyor ya.evet super faydası var.oturcagniza sürün. Kemik erimesinede çok iyimiş.valla devam edelim destek olalım. 1 ay sonra yeni kot alalim :) bi beden küçük olsun.

Bisiklet öncesi ısınma sonrası esneme mutlaka şart. Herkes sonuç aldınız mı faydası var mı diye soruyor ya.evet super faydası var.oturcagniza sürün. Kemik erimesinede çok iyimiş.valla devam edelim destek olalım. 1 ay sonra yeni kot alalim :) bi beden küçük olsun.
ben ısınmadan yapmıyorum direk çıkıyorum üstüne ama zaten oturduğum yerden kalkıpta değil işten gel evde iş güç yap sonra çık, oda ısınma sayılmaz mı ki:KK70: sizin kaç kilo fazlanız var benim 10 :KK57:

5 kg ama 7 versem iyi olcak :KK70: 1.78 boy 68kg :KK43: hepsi asagda sanki kilonun :))) seluliti çok etkili ya bu bisiklet.ama yazın yuruyus ayrı keyifli itiraf edeyim.kışın evde kilo almamak için birebir

Çok faydasını gördüğüm bi diyetisyenin icecegini yapıyorum.2 hafta yapıp 1hafta yapmıyorum. 5lt lik koca tencereye su koyuyorum.1 cubuk tarcin, bi tutam karanfil,1 tutam top karabiber( ben yazın kırmızı karabiber toplamisdim ondan koyuyorum) 1 elma dilimlenmis, yarım. Limon .kaynatiyorum ılık soğuk oda sicakliginda günde 2 büyük kupa ister tok ister aç içiyorum. Kalan tencereyi dolaba alıyorum mikrop olusmasij diye ertesi gün içiyorum 2 3 gün gidiyor bu 5 lt bana bazen bakıyorum sert olmus su kâtip seyreltiyorum .kesinlikle faydası var

Yeme içme ne durumda ve sadece eliptik mi yapiosun .her gün 1 saat yapıp 1kg mu verdin
biranda olmasada bugün geldiğim noktaya baktığımda yeme içmemi kesinlikle çok değiştirdim, ama dahada iyi olacak zamanla buna inanıyorum, günlük 1250-1350 kalori arası alıyorum, hergün güzenli yapmamıyorum ama haftada 4 gün oluyo

Çok faydasını gördüğüm bi diyetisyenin icecegini yapıyorum.2 hafta yapıp 1hafta yapmıyorum. 5lt lik koca tencereye su koyuyorum.1 cubuk tarcin, bi tutam karanfil,1 tutam top karabiber( ben yazın kırmızı karabiber toplamisdim ondan koyuyorum) 1 elma dilimlenmis, yarım. Limon .kaynatiyorum ılık soğuk oda sicakliginda günde 2 büyük kupa ister tok ister aç içiyorum. Kalan tencereyi dolaba alıyorum mikrop olusmasij diye ertesi gün içiyorum 2 3 gün gidiyor bu 5 lt bana bazen bakıyorum sert olmus su kâtip seyreltiyorum .kesinlikle faydası var

denemekte fayda var,hemen fotosunu çektim

biranda olmasada bugün geldiğim noktaya baktığımda yeme içmemi kesinlikle çok değiştirdim, ama dahada iyi olacak zamanla buna inanıyorum, günlük 1250-1350 kalori arası alıyorum, hergün güzenli yapmamıyorum ama haftada 4 gün oluyo
Haftada 6 gün yarım saat yapmalısın.ve her gün aynı saatte düzene sokmazsan sadece hobi oluyo .4 ay yasadim bunu.yeme içmede haftada 1 gün en sevdiklerinden az az ye.kalori ye sole takılmiyim tereyagli omlet yiyorum var mı ötesi :KK70: muz yiyorum incir üzüm yiyorum.ben siktikca strese giriyorum yemiycem şey aklıma gelio.sabah ekmek yiosam öğle akşam yemio rum. Yazın tamamen kestim 20kg gitti.şimdi azcik sapitiyorum ucundan kacirma gibi :) simit hastasiyim pazar çeyrek simit yiorum. Çikolata haziran 20 den beri yemiyordum geçen perşembe 2 kare bitter yedim ay valla çokta lazim degilmis dedim.pasta börek 5 ay yapmadim ki iyi yemek yaparim.eve un şeker sokmadim. Dün browni yaptim fırından cikinca 1 catal yedim.o

Sabah bugün 1 yumurta peynir zeytin yarım dilim ekmek yedim.senle sohbet ederken 1 elma armut dogra dim tarcin Serptim ustlerine biraz beyaz peynirle yedim.simdide icecegimi içiyorum. Valla taze kaynadi :) aksam planım: evde kabak var uzun ince kesiyorum biraz z.yağ tuz karabiber pul biber harmanlayip tost mak ya da tavada ters düz edip pisiriyorum beyaz peynir ezip dokuyorum üstüne yanına bi parça et tavuk balık yoksa hoc bişey haslanmis fasulye nohut oh mis

Haftada 6 gün yarım saat yapmalısın.ve her gün aynı saatte düzene sokmazsan sadece hobi oluyo .4 ay yasadim bunu.yeme içmede haftada 1 gün en sevdiklerinden az az ye.kalori ye sole takılmiyim tereyagli omlet yiyorum var mı ötesi :KK70: muz yiyorum incir üzüm yiyorum.ben siktikca strese giriyorum yemiycem şey aklıma gelio.sabah ekmek yiosam öğle akşam yemio rum. Yazın tamamen kestim 20kg gitti.şimdi azcik sapitiyorum ucundan kacirma gibi :) simit hastasiyim pazar çeyrek simit yiorum. Çikolata haziran 20 den beri yemiyordum geçen perşembe 2 kare bitter yedim ay valla çokta lazim degilmis dedim.pasta börek 5 ay yapmadim ki iyi yemek yaparim.eve un şeker sokmadim. Dün browni yaptim fırından cikinca 1 catal yedim.o

sen iyi başarmışsın bu işi bende baya baya azalttım çikolata falan yersem haftada bir falan oda 2-3 kare yada eşimin yedikelerinden 1 ısırık, ekmeği günde 1 yada hiç, pilav yada makarna yersem onuda günde1 öğünde 2 yemek kaşığı kadar ölçülü, eliptikte dediklerini yapmaya başlıycam bakalım dayanabilecekmiyim

sen iyi başarmışsın bu işi bende baya baya azalttım çikolata falan yersem haftada bir falan oda 2-3 kare yada eşimin yedikelerinden 1 ısırık, ekmeği günde 1 yada hiç, pilav yada makarna yersem onuda günde1 öğünde 2 yemek kaşığı kadar ölçülü, eliptikte dediklerini yapmaya başlıycam bakalım dayanabilecekmiyim
1hafta ni alio alışmak. Eve sokma çikolata abur cubur yemesin koca larda valla benim eşimde yemek sonrasi hep tatlı ister.bu süreçte inan oda zorlandı almadim yapmadım. Ay tatlı yokmu dediğinde bur kaseye leblebi üzüm kayisi koydum çayın yanında 3 gün konuştu sustu.git dışarda ye eve getirme dedim oda 6kg verdi istemeden Hahahaha o pilav makarna var ya kaç kaç onlardan
Hiç yemiyceksin tatlım.olmuo yoksa sen 1 bardaktan pilav yap yesin esin.makarna yaparken çok canım çeker benim yağsız 1 kase alıp domates peynir karistiririm. İşe yarıo.dayanırsin eliptige eminim güveniyorum sana.ama önce çikolata makarna pilav hiç yemiycen.kakolu süt iç valla ayni

X