Eliptik Bisikletle zayıflama marotonuna girelim diyenler buraya :)

kesinlikle işe yarıyor canım, 1-1 buçuk ay kullandım ve selülitlerim %70 kayboldu
bende 9 ekimden beri kullanıyorum, tabi düzenli değil ama haftada 3-4 kez 1 saat kullanmışımdır, ne kilo verdim ne selülitler gitti biyerde yanlış yapıyorum ama anlamadım:KK43:, siz kaçıncı zorluk derecesinde kullanıyosunuz?

bende 9 ekimden beri kullanıyorum, tabi düzenli değil ama haftada 3-4 kez 1 saat kullanmışımdır, ne kilo verdim ne selülitler gitti biyerde yanlış yapıyorum ama anlamadım:KK43:, siz kaçıncı zorluk derecesinde kullanıyosunuz?

en düşük seviyede kullandım oyle yapmanın daha verimli oldugunu okumuştum bi yerde.. 3 buçuk kg verdim .. yarım saat veya 45 dk kullandım haftanın 5 günü

3-4 kezin toplamı mı 1 saat yoksa her gün 1 saat mi yapıyorsun canım?

Kaslar şişiyor olabilir arkadaşlar o yüzden kilo fazla çıkabilir bence bir ay uygulayıp sonra tartılmak lasım

bu değil mi eliptik bisiklet...eğer buysa bendede var ama max 10 dk yapabiliyorum cok sıkılıyorum siz nasıl yarım saat yapabiliyorsunuz.
voit-lc-210-eliptik-bisiklet.jpg

ben de eliptik bisiklet almayı düşünüyorum. aktif kullanan arkadaşlar bana hangi marka ve modeli önerirsiniz acaba:)

evet eliptik bisiklet bu ben günde 1 saat kullanıyorum ama akşam saaatinde ve tv de dizimi izlerken o zaman vaktin nasıl geçtiğini anlamıyosun bile
faydasını gördünüz mü acaba? bende almak ve kullanmaya başlamak istiyorum. kalça üst bacak problemim var:KK43:

faydasını görmedim diyemem şöyleki boğazımı tutabilen biri değilim buna rağmen incelme sağladım, yememe biraz daha dikkat edebilsem çok daha güzel sonuçlar alırdım,ben şahsen tavsiye ediyorum.

ben de boğazımı pek tutamam, karatay beslenmesi yapmaya çalışıyorum ama pek yapabildiğimi söyleyemem:KK70:
koşu bandı kullanıyordum ama çok sıkıldım. ayrıca oturma odamda dursun tv karşında akşamları yapayım istiyorum. alt kata pek ses gitmesin istiyorum... çok mu şey istiyorum:KK70:

ben de boğazımı pek tutamam, karatay beslenmesi yapmaya çalışıyorum ama pek yapabildiğimi söyleyemem:KK70:
koşu bandı kullanıyordum ama çok sıkıldım. ayrıca oturma odamda dursun tv karşında akşamları yapayım istiyorum. alt kata pek ses gitmesin istiyorum... çok mu şey istiyorum:KK70:

çok şey istemiyosun, aksine çok çok haklısın bende koşu bandı kullandım ama eliptiği daha çok sevdim hem seninde istediğin gibi çok sessiz

Selam millet.2007 yılında eliptik bisiklet alıp kullanmaya başlamıştım.ortalama 10kg vermek istiyordum.uzun süre araştırma yapıp almistim.kondusyon aletlerinin içinde en iyisi ve en çok kalori yakani.dakikada 8_9 kalori saatte 700_900 kalori yaktigi söylenen bu aleti hemen alıp başlamıştım. Spor geçmişi olan armut tipi vücuda sahip olan biriyim.tam benlik dedim ve başladım. İlk başlarda en düşük ayarda 5dk bile calisamiyordum.4 ay boyunca Kondisyonumu gelistirmeye çalıştım. Max ayarda 30dk durabiliyordum artık. Bu 4 ayda diyet yapmadan zararlilari azaltarak az az spor yaptim.çok tatmin edici kilolar vermedim ama sıkılaşma asikardi.5.ay söyle bir karar aldim.sabah plates ya da yer egzersizleri bazen dambilli egzersizler yapıyordum 20 dk aç karnına. Asla un şeker cikolata bi lokma dahi ağzıma sürmedim ve her akşam 18:00'da eliptik 30dk.ben durdum durdum bu düzenle 1.5 ayda 12kg verdim :) herseyi aynı anda yapmak lazım. Yeme düzeni, düzenli egzersiz,su tüketimi, bitki cayi.eliptik zor bir alet kondusyon isteyen bir alet.pat diye 40 dk ya çıkmak zor.bu kondusyonu kazanırken sabah hafif egzersizler yapmak kilo verme surecini kisaltacaktir.ha kilo verdiniz bitti mi Hayır. KG kontrolu için haftada 3 gün devam etmelisiniz.yoksa alıyor insan.ben kilomu 4 5 yıl korudum.gerek sağlık sorunlari gerek ihmal tembellik çocuk gibi Gofret cikolata yemek sporu bi anda kesmek evlenip duzeni bozmak her hafta misafirle yemek düşük yapıp bunalima girip yemek vs vb .ben tam 25 kilo aldım. Kalktim silkelendim.size sizden başkası yardım edemez.en iyi diyetisyen en iyi ilaç yok arkadaş. Kafada bitiyor. Yemiycen ve terliycen.evet söylerken çok kolay.ama değil. Eskiden ay ağzını tutsun be yemesinler derdim.bilmezdimki kan şekeri insulin iç kiyilmasi vs zorlanio insanlar.bende zorlandim. Sabah 7 8km yuruyus sonrasi tereyagli omlet yaninda bi lokma ekmele goturdum.doyuyordumda.ama 2 st sonra olcem bi kiyilma bi açlık. Vucut yemek istio alışmış tabii. 3 kayisi 1 avuc leblebi.ay beni bi ayakta tuttu size anlatamam.sonra bi elma bi armut.saat 16:00 gibi bi kase salatalik li yoğurt akşam ne varsa evde 1 tabak.bu düzenle ben 20kg verdim son 1 aydır yeme düzenim aynı ama yuruyus yok kg durdu tabi.hedefe 5 hayale 7kg var daha.yazın asla eliptik yapmadım sadece yurudum.ama havalar sogudu napcaz eski dostum eliptige selam dedim.3 gün önce. Tabiki zorlandim 5 aydır full yürüdüğüm halde.40 dk yaptim yavaştan hızlıya 3dk araliklarla arttırdım.çok uzattım ama eliptik le ilgili yeni bilgi ararken gördüm destek olayım istedim.1 haftada az yemeye alisiosunuz abur cubur lar asla Dost değil düşman. Spor dostumuz.ve evet eliptik zayıflatıyor inceltio sikilastirio seluliti azaltıo mutlu edio ve yoruyor.sadece istikrar yeme ve sur bisikleti.tartilma takma kafaya 2 3 ay dusunme.sen yesende otursanda diyet yapıp spor yapsanda bu 3 ay geçecek. Eliptik kosu bandi şart değil Zıpla dans et aerobik yap.ama nolur bırakma kendini yılma 20 yasinda 40 gibi durma.kilo alıp adet duzenini sonra pdikolojini bozma.kabinlerde aglama tayt esofman koleksiyonu yapma.
bende varım her gün 40 dk akşam eliptik 20_30 dk sabah yer egzersizi. Varım! !! Tüm hemcinslerime destek olmasi dileğiyle. Dualarim sizinle.

Selam millet.2007 yılında eliptik bisiklet alıp kullanmaya başlamıştım.ortalama 10kg vermek istiyordum.uzun süre araştırma yapıp almistim.kondusyon aletlerinin içinde en iyisi ve en çok kalori yakani.dakikada 8_9 kalori saatte 700_900 kalori yaktigi söylenen bu aleti hemen alıp başlamıştım. Spor geçmişi olan armut tipi vücuda sahip olan biriyim.tam benlik dedim ve başladım. İlk başlarda en düşük ayarda 5dk bile calisamiyordum.4 ay boyunca Kondisyonumu gelistirmeye çalıştım. Max ayarda 30dk durabiliyordum artık. Bu 4 ayda diyet yapmadan zararlilari azaltarak az az spor yaptim.çok tatmin edici kilolar vermedim ama sıkılaşma asikardi.5.ay söyle bir karar aldim.sabah plates ya da yer egzersizleri bazen dambilli egzersizler yapıyordum 20 dk aç karnına. Asla un şeker cikolata bi lokma dahi ağzıma sürmedim ve her akşam 18:00'da eliptik 30dk.ben durdum durdum bu düzenle 1.5 ayda 12kg verdim :) herseyi aynı anda yapmak lazım. Yeme düzeni, düzenli egzersiz,su tüketimi, bitki cayi.eliptik zor bir alet kondusyon isteyen bir alet.pat diye 40 dk ya çıkmak zor.bu kondusyonu kazanırken sabah hafif egzersizler yapmak kilo verme surecini kisaltacaktir.ha kilo verdiniz bitti mi Hayır. KG kontrolu için haftada 3 gün devam etmelisiniz.yoksa alıyor insan.ben kilomu 4 5 yıl korudum.gerek sağlık sorunlari gerek ihmal tembellik çocuk gibi Gofret cikolata yemek sporu bi anda kesmek evlenip duzeni bozmak her hafta misafirle yemek düşük yapıp bunalima girip yemek vs vb .ben tam 25 kilo aldım. Kalktim silkelendim.size sizden başkası yardım edemez.en iyi diyetisyen en iyi ilaç yok arkadaş. Kafada bitiyor. Yemiycen ve terliycen.evet söylerken çok kolay.ama değil. Eskiden ay ağzını tutsun be yemesinler derdim.bilmezdimki kan şekeri insulin iç kiyilmasi vs zorlanio insanlar.bende zorlandim. Sabah 7 8km yuruyus sonrasi tereyagli omlet yaninda bi lokma ekmele goturdum.doyuyordumda.ama 2 st sonra olcem bi kiyilma bi açlık. Vucut yemek istio alışmış tabii. 3 kayisi 1 avuc leblebi.ay beni bi ayakta tuttu size anlatamam.sonra bi elma bi armut.saat 16:00 gibi bi kase salatalik li yoğurt akşam ne varsa evde 1 tabak.bu düzenle ben 20kg verdim son 1 aydır yeme düzenim aynı ama yuruyus yok kg durdu tabi.hedefe 5 hayale 7kg var daha.yazın asla eliptik yapmadım sadece yurudum.ama havalar sogudu napcaz eski dostum eliptige selam dedim.3 gün önce. Tabiki zorlandim 5 aydır full yürüdüğüm halde.40 dk yaptim yavaştan hızlıya 3dk araliklarla arttırdım.çok uzattım ama eliptik le ilgili yeni bilgi ararken gördüm destek olayım istedim.1 haftada az yemeye alisiosunuz abur cubur lar asla Dost değil düşman. Spor dostumuz.ve evet eliptik zayıflatıyor inceltio sikilastirio seluliti azaltıo mutlu edio ve yoruyor.sadece istikrar yeme ve sur bisikleti.tartilma takma kafaya 2 3 ay dusunme.sen yesende otursanda diyet yapıp spor yapsanda bu 3 ay geçecek. Eliptik kosu bandi şart değil Zıpla dans et aerobik yap.ama nolur bırakma kendini yılma 20 yasinda 40 gibi durma.kilo alıp adet duzenini sonra pdikolojini bozma.kabinlerde aglama tayt esofman koleksiyonu yapma.
bende varım her gün 40 dk akşam eliptik 20_30 dk sabah yer egzersizi. Varım! !! Tüm hemcinslerime destek olmasi dileğiyle. Dualarim sizinle.

maşallah size :nazar::nazar::nazar:, yazdıklarınızı okudukça motive oldum
bende şu konuda kararsızım, aldığım eliptikte 1 den 10 kadar zorluk derecesi var ben genelde 2 de kullanıyorum, 4 - 6 yada çıkardım ama zorluyo tabi çevirme hızım da baya bi düşüyo bu şekilde ne kadar fayda eder bilmiyorum, hızlı sürdükçe daha etkili gibi hissediyorum birde zorluk derecesi arttıkça kas yapar dediler tabiki kas çok önemli ama öncelik biraz zayıflama olduğu için 2 dekullanıp kilo verdikten sonra zorluğunu artırıp kas yapıyım diyorum, sizin fikrinizi alabilirmiyim,

bide şu nekadar önemli bilmem ama mesela 2.zorluk derecesinde de 10 dakikada 30 kalori yaktığımı gösteriyosa, 4. zorluk derecede 25 kalori gösteriyor, yani sürme hızım yavaşladığı için yaktığım kaloride azalıyo bu ne kadar önemli sizce

Canım söyle diyim yasa cinsiyete metabolizma hızına göre kalori değişiyor ya bunu bilsekte gözümüz hep ekranda :))) mesela adimsayari dusun 1 saatte 250 300 kalori yazıyor neye göre kime göre. Zor ayarda az kalori gostermesi sundan daha yavaş ceviriyorsundur makinada tura dakikaya göre kalori atio.en dusukte son surat çevir noluo 8 10 15 kalori hızlı hızlı atıyor.saatine bakıyorum makinanij 40 dk yazio kol saatime bakiyorum 50dk .yani yavaşlayarak zor ayarda sureyi uzatıyoruz.kas yağlar erimeden olmuyor inan.iç bacak limbir limbir yahu nasıl kas olcak eriycek sonra on tarafta tatlı uzun bi kas cikio ideal kiloya yaklaştıkça. İdeal kilondasin ama limbirsin selulitlisin inan o bacagida önce inceltiyo seluliti topluo ve sikilastirio.1 de başla 5 dk 2 ye çek 5 dk 3 4 5 zorlandigin ayarlarda 3 er dk sonra geri dön 6 5 4 3 2 1.ayarda iyice yavaşla terin iyice çıksın. İn bisikletletten.mutlaka esneme yap .parcanan yağlar eğer 5 10dk esneme yaparsan mitokondriye daha çabuk gidio.sonra su iç ve Duş.vitesi arttirtikca zorlanirsij zorlandikca yağ yakarsin.düşük ayarda uzun süre kardioda paydali tabi.ama kardiyoya aliskinsa vucut bagimlilik yapio yakio. 70 kg da 30 dk da 300 kalori yaktigini dusun 65 oldu 30 dk da 300 yakamoz. 40 dk ya cikarcaksin .kilon çok değilse yani mevcut kilonun %10 nu vermek istiosan 7_10 diyelim çok yıpranma olmaz vucutta ama 20 30 kilo fazlası olanlar biraz diyet yapip spora baslamalikar 20 dk düşük hızda yuruyus vs gibi.uzattım :) bişey olmaz kademeli yukselt kademeli dusur.zorlandikta pedalın tür sayisi azalio bende de.hatta durma noktasina geliyorum .

Bide şunu fark ettim dun .1 saat yuruyus=35dk eliptik.düşük ayarda oksijen e ve suya ihtiyacim olmalı .ayarı sona yakalstirdikca inip 1yudum su iciyorum ağzımi islatcak kadar yoksa dalak sisio.ve oksijen istiyorum.hava yetmio idadaki.bu sogukta cami aralıyorum.6 gün yapip 1 gün dinlenmek lazım bide.zor ve bitirici aslında sıkılma mak için youtube dan müzik açıyorum workout muzik :KK70:

bilgiler için çok sağolun ben genelde 1saat kullanıyorum esnemeyi hangi aralıkta yapmam daha doğru peki belli bi dakika da mı yoksa 6. seviyeyi çalıştım diyelim 54321diye düşmeye başlamadan öncemi esneyip düşürmeye başlıyım

X