- 9 Aralık 2014
- 719
- 352
-
- Konu Sahibi _Visneliturta_
canım benim basen kısmı feci durumda. Hem genetik hemde kilo derken aşırı göze batıyor. Bendeki ilk amaç basen ve kalçayı eritmek olduğu için açtım konuyu ama senden başka yazan olmadı hiç.bende eliptik bisiklet aldım, yaklaşık 20 gün oldu, çok düzenli kullanamasamda elimden geleni yapıyorum, bende bir umut bolbol kalori harcatır zayıflatır diye aldım ama basen kalça konusunda etkisi hakkında gerçekten bilgim yok açıkcası bende merak ediyorum, umarım tecrübeli birisi cevap yazar.
Dedigim gibi cok duzenli kullanamadim daha o yuzdende bir etkisi olmadi ancak kullanirken cok terletiyor tek bildigim bucanım benim basen kısmı feci durumda. Hem genetik hemde kilo derken aşırı göze batıyor. Bendeki ilk amaç basen ve kalçayı eritmek olduğu için açtım konuyu ama senden başka yazan olmadı hiç.
Sende 20 gündür hiç kilo kaybı yada sıkılaşma oldu mu?
Eğer terletiyorsa düzenli kullanımda mutlaka etkisi olur kilo vermeye.Dedigim gibi cok duzenli kullanamadim daha o yuzdende bir etkisi olmadi ancak kullanirken cok terletiyor tek bildigim bu
Kesinlikle kilo verdirir ama duzenli kullanmak sart,İkisinide kullanan biri olarak eliptik diyorum,ama deneme firsatin varsa bir spor salonuna gidip herikisinide bir sure dene benceEğer terletiyorsa düzenli kullanımda mutlaka etkisi olur kilo vermeye.
Canım sana bir soru daha sorsam sence koşu bandı mı yoksa eliptik bisiklet almak mı daha mantıklı?
canım senin eliptik bisikletin seleli mi selesiz mi? Bir sitede selesiz olanı tercih edin demişler ama benim istediğim model de seleli bir model. Senin ki nasıl sen hangisini tavsiye edersin?Kesinlikle kilo verdirir ama duzenli kullanmak sart,İkisinide kullanan biri olarak eliptik diyorum,ama deneme firsatin varsa bir spor salonuna gidip herikisinide bir sure dene bence
kusura bakma ancak girebildim internete mesajını yeni gördüm.canım senin eliptik bisikletin seleli mi selesiz mi? Bir sitede selesiz olanı tercih edin demişler ama benim istediğim model de seleli bir model. Senin ki nasıl sen hangisini tavsiye edersin?
Canım basen bolgen kac cm kac bedeb pantolon giyiyosub?Merhaba arkadaşlar. Malum çoğumuzun kabusu basenler. Ergenliğimden beri basenlerimle savaş içerisindeyim resmen. Kilo fazlamda olunca daha da göze batıyor ve bu halimle çok mutsuzum. Kilo verip bu basenlerden kurtulmak istiyorum.
Bu zamana kadar hep diyetle kilo vermeye çalıştım ama tek diyetten fazla bir sonuç alamadım ve verdiğim kilolar hep fazlasıyla geri döndü. Ama bu kez farklı olsun istiyorum. Diyet yapmadan sadece yediklerime dikkat ederek ve spor yaparak kilo vermek istiyorum.
Bir süredir eliptik bisikletleri araştırıyorum. Bütün vücudu çalıştırıp sıkılaştırdığını okudum çoğu sitede. Ama yine de içim rahat değil.Alınca işe yaramazsa, hem hevesim hem param boşa gider diye çekiniyorum açıkçası ve bu konuda sizlerden fikirlerinizi bekliyorum. Eğer bu aletle kalça ve basen bölgesini eritebilen varsa hiç düşünmeden alacağım bu aleti.
Etkili bi hareket varsa bende katilirim size C cranial veCanım basen bolgen kac cm kac bedeb pantolon giyiyosub?
Beraber basen hareketi yapmaya ne dersin nn
Canım basenlerim eridi gitti konusunu biliiyo musun o hareket
yan yatıp yukarı aşağı hareket yapmak tı demi biliyorum tamamCanım basenlerim eridi gitti konusunu biliiyo musun o hareket
AYNEN canim yapalim mi b3raberyan yatıp yukarı aşağı hareket yapmak tı demi biliyorum tamam
tamam olur yapalım, bi ara 100 e kadar yapıyodum bıraktım şimdiAYNEN canim yapalim mi b3raber
Kac beden pantooon giyiyosun canim kalca vr basen kac cm bi de baska bir sey yapıyor musuntamam olur yapalım, bi ara 100 e kadar yapıyodum bıraktım şimdi
basen bölgem utanarak söylüyorum 112 cm . 42- 44- 46 kalıplara göre değişiyor bedenim. Senin kaç sen kaç beden giyiyorsun.Canım basen bolgen kac cm kac bedeb pantolon giyiyosub?
Beraber basen hareketi yapmaya ne dersin nn
Selam canım ben de 40 42 degisiyor.basen bölgem utanarak söylüyorum 112 cm . 42- 44- 46 kalıplara göre değişiyor bedenim. Senin kaç sen kaç beden giyiyorsun.
Canım eliptik ve leslie bile ağır geliyor ama yine de yapıyorum. Şimdi o hareketi de eklersem daha çok zorlanırım. 1 ay sadece eliptik ve leslie, sonrasında leslieyi bırakıp başka hareketlere geçicem. O zaman bu söylediğin hareketi de eklerim listeme.Selam canım ben de 40 42 degisiyor.
Bu utandigimiz sonuclari degistirecegiz inşallah begumle ben basenlerim eridi gitti topigindeki harekete basladik bugun 1 bayan 1 ay boyunca yaparak 6 cm incelmis basenden bence sen de bize katil