- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
-
- Konu Sahibi _Visneliturta_
bugün 3. günüm olacak inşallah. Çok güzel sonuçlar alanlar var. Ben de memnun kalırsam sonuçtan yazarım buraya canım.Yapabilirsen cok iyi canım,sonuçlarını paylaşırsın bizimle
Canim calisma seklin nasildi, haftada kac gun kac dakika ve kacinci zorluk derecesinde calistin,yediklerine dikkat ettin sanirim ozel bi diyet yaptin mi peki,bide ozelden foto atarsan bakarim nasil zayifladigina :)Ben eliptik bisikletle 10 kilo verdim sonra pilates ve başka sporlar ekleyip 5 kilo daha verdim popomun da güzel olduğunu söylüyor burdaki arkadaşlar
Haftada 5 gün 45 dakika yaptım saat 6 dan sonra hiçbirşey yemedim bol su günde iki bardak yeşil çay protein ağırlıklı b eslendim şeker hamurisi ekmek hiç tuketmedimCanim calisma seklin nasildi, haftada kac gun kac dakika ve kacinci zorluk derecesinde calistin,yediklerine dikkat ettin sanirim ozel bi diyet yaptin mi peki,bide ozelden foto atarsan bakarim nasil zayifladigina :)
Baya sıkı yapmıssin, tebrik ederim seniHaftada 5 gün 45 dakika yaptım saat 6 dan sonra hiçbirşey yemedim bol su günde iki bardak yeşil çay protein ağırlıklı b eslendim şeker hamurisi ekmek hiç tuketmedim
Bence iki veya üç yeterli diye düşünüyorum ama sağlıklı beslenme şart gerçi şimdi aştım ben iki gün cardio iki gün pilates bir gün step hergün artı squat ve mekikBaya sıkı yapmıssin, tebrik ederim senikacinci zorluk derecesinde calismistin peki ben ikide calisiyorum zorluk derecesi artiikca yapmaktan sıkılıyorum da
bugün 3. günüm olacak inşallah. Çok güzel sonuçlar alanlar var. Ben de memnun kalırsam sonuçtan yazarım buraya canım.
Ben eliptik bisikletle 10 kilo verdim sonra pilates ve başka sporlar ekleyip 5 kilo daha verdim popomun da güzel olduğunu söylüyor burdaki arkadaşlar
Ben voit pixel 10 aldim,bogazimi tutabilsem faydasi cok gercekten tavsiye ederim.kas yapmamasi icinde zorluk derecesini fazlalastirmamak gerek diye okumustum ben o yuden 2.seviyede calisiyorum
Ben aldim 20 gundur duzenli kullaniyorum 2 kilo verdim, belim inceldi, gobegim gitti, gidim gitti, popom diklesti dolayisiyla buyudu, bel popo kivrimim yeniden olustu, ust bacaklarim sikilasti ama biraz da kalinlasti. Vucudum bayagi sikilasti ve daha kadinsi gotunuyor.Merhaba arkadaşlar. Malum çoğumuzun kabusu basenler. Ergenliğimden beri basenlerimle savaş içerisindeyim resmen. Kilo fazlamda olunca daha da göze batıyor ve bu halimle çok mutsuzum. Kilo verip bu basenlerden kurtulmak istiyorum.
Bu zamana kadar hep diyetle kilo vermeye çalıştım ama tek diyetten fazla bir sonuç alamadım ve verdiğim kilolar hep fazlasıyla geri döndü. Ama bu kez farklı olsun istiyorum. Diyet yapmadan sadece yediklerime dikkat ederek ve spor yaparak kilo vermek istiyorum.
Bir süredir eliptik bisikletleri araştırıyorum. Bütün vücudu çalıştırıp sıkılaştırdığını okudum çoğu sitede. Ama yine de içim rahat değil.Alınca işe yaramazsa, hem hevesim hem param boşa gider diye çekiniyorum açıkçası ve bu konuda sizlerden fikirlerinizi bekliyorum. Eğer bu aletle kalça ve basen bölgesini eritebilen varsa hiç düşünmeden alacağım bu aleti.
Ben basenlerim çin Stepper aldım çok güzel sıkılaştırıp inceltiyormuş. Tabi her spor aleti gibi düzenli kullanmak şartFikir verebilecek kimse yok mu