eliptik bisikletle basen bölgesini eritebilen var mı?

Ben eliptik bisikletle 10 kilo verdim sonra pilates ve başka sporlar ekleyip 5 kilo daha verdim popomun da güzel olduğunu söylüyor burdaki arkadaşlar

Ben eliptik bisikletle 10 kilo verdim sonra pilates ve başka sporlar ekleyip 5 kilo daha verdim popomun da güzel olduğunu söylüyor burdaki arkadaşlar
Canim calisma seklin nasildi, haftada kac gun kac dakika ve kacinci zorluk derecesinde calistin,yediklerine dikkat ettin sanirim ozel bi diyet yaptin mi peki,bide ozelden foto atarsan bakarim nasil zayifladigina :)

Canim calisma seklin nasildi, haftada kac gun kac dakika ve kacinci zorluk derecesinde calistin,yediklerine dikkat ettin sanirim ozel bi diyet yaptin mi peki,bide ozelden foto atarsan bakarim nasil zayifladigina :)
Haftada 5 gün 45 dakika yaptım saat 6 dan sonra hiçbirşey yemedim bol su günde iki bardak yeşil çay protein ağırlıklı b eslendim şeker hamurisi ekmek hiç tuketmedim

Haftada 5 gün 45 dakika yaptım saat 6 dan sonra hiçbirşey yemedim bol su günde iki bardak yeşil çay protein ağırlıklı b eslendim şeker hamurisi ekmek hiç tuketmedim
Baya sıkı yapmıssin, tebrik ederim seni kacinci zorluk derecesinde calismistin peki ben ikide calisiyorum zorluk derecesi artiikca yapmaktan sıkılıyorum da

Baya sıkı yapmıssin, tebrik ederim seni kacinci zorluk derecesinde calismistin peki ben ikide calisiyorum zorluk derecesi artiikca yapmaktan sıkılıyorum da
Bence iki veya üç yeterli diye düşünüyorum ama sağlıklı beslenme şart gerçi şimdi aştım ben iki gün cardio iki gün pilates bir gün step hergün artı squat ve mekik

bugün 3. günüm olacak inşallah. Çok güzel sonuçlar alanlar var. Ben de memnun kalırsam sonuçtan yazarım buraya canım.

Merhaba kizlar. Ben de eliptik almayi düşünüyorum. Siz ne marka/model aldiniz?
Bi de bacaklari inceltiyor mu? asıl onun icin alacagim da. Aman Kas yapmasin da. Zaten kalın bacaklarım.

Ben voit pixel 10 aldim,bogazimi tutabilsem faydasi cok gercekten tavsiye ederim.kas yapmamasi icinde zorluk derecesini fazlalastirmamak gerek diye okumustum ben o yuden 2.seviyede calisiyorum

Arkadaslar selam. Yeni uyeyim. U gun once eliptik aldim. Ilk gun bes dk zor dayandim ufak ufak 30 dk ciktim ama Dizlerim acaip sizliyor. Diz kapaklarim ve hemen ustu. Ve yaniyor sicacik. Boyle olan var mi? Dizleri yemeyelim bir de neneler gibi

Ben aldim 20 gundur duzenli kullaniyorum 2 kilo verdim, belim inceldi, gobegim gitti, gidim gitti, popom diklesti dolayisiyla buyudu, bel popo kivrimim yeniden olustu, ust bacaklarim sikilasti ama biraz da kalinlasti. Vucudum bayagi sikilasti ve daha kadinsi gotunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…