- 9 Temmuz 2013
- 1.054
- 1.002
- 333
- Konu Sahibi Balonyanak
-
Valla bilemicim ama az önce sadece eliptik bisiklet kullanarak 26 kilo vermiş birini gördüm de , zayıflatmanın gücüne inanıyorum şu anlık o yüzdenBende bi ara eliptik bisiklete takmıştım sınea kas yapıyor bi işe yaramıyor dediler koşu bandı aldım,acaba eliptik daha mı iyiydi ki
Kaç ayda vermiş ki,o zaman bende takasa gideyim bari koş koş bişey olduğu yokValla bilemicim ama az önce sadece eliptik bisiklet kullanarak 26 kilo vermiş birini gördüm de , zayıflatmanın gücüne inanıyorum şu anlık o yüzden
4 ayda sanırım bir de şu an ki fiziği görsen varya taşşşKaç ayda vermiş ki,o zaman bende takasa gideyim bari koş koş bişey olduğu yok
Yok yok görmiyim ben sonra bunalıma girerim4 ayda sanırım bir de şu an ki fiziği görsen varya taşşşEliptik bisiklet bir çok bölgeyi çalıştırdığı için daha yararlı bence takas iyi fikir olabilir Kaç zamandır koşu yapıyodun ki ?
Hahaha tahmin edebiliyorum :) Sanırım tv odasında yerin de yok. Tek çare müzik gibi, sever misin ama bilmem. Ben mesela duşta bile müzik dinlerimYok yok görmiyim ben sonra bunalıma girerim1 sene oldu alalı bide çok sıkıcı evin içinde karşında dolaba tv ye baka baka yürü nereye kadar
Yok canım koşarken tv im de var müziğim de var galiba üşengecim ilk başlarda bi heves oluyor sonra"amaan kim yürüyecek şimdi" "bu gün başım ağrıyor"yada "çok yorgunum yarın artık"gibi düşünceler sarıyor her yanımı.1 yıl oldu ne zayıflama ne kilo alma formumu korudum diyelimHahaha tahmin edebiliyorum :) Sanırım tv odasında yerin de yok. Tek çare müzik gibi, sever misin ama bilmem. Ben mesela duşta bile müzik dinlerimOlurda bir kk hatunu çıkarsa eliptik bisikletiyle, müzik koleksiyonumla ne turlar atcam varya Bir de 1 yıl olmuşş dedin kilo da hiç mi değişiklik yok
Kilo alınmadıysa da çok güzel ama. Kilo derdinde pek yok gibi geldi banaYok canım koşarken tv im de var müziğim de var galiba üşengecim ilk başlarda bi heves oluyor sonra"amaan kim yürüyecek şimdi" "bu gün başım ağrıyor"yada "çok yorgunum yarın artık"gibi düşünceler sarıyor her yanımı.1 yıl oldu ne zayıflama ne kilo alma formumu korudum diyelim
Ah ya gerçekten mi Maşallahben 4 ayda diyet + eliptik bisikletle 20 kg vermistim. simdi de dogum kilolarimdan kurtulmak icin aldim ama sadece 3 hafta duzenli kullanabildim gerisi haftada 2 gun ancak gecen bi baktim 1 bucuk aydir selamlasmamisiz bile
düzenli kullanımda faydasini görüyorsunuz ama o 3 haftada 6 kg gitmisti. ek olarak sadece emziriyorum.
Bana özelden fotoğrafını atabilir misin acaba bir de fiyat konusu tabiiBenim var ekliptik bisikletim. Gerçekten tüm vücudu çalıştırıyor ve cok hızlı kilo verdiriyordu.2 çocuk olunca artık binmeye vakit kalmıyor.istersen satabilrm .aslında bende koşu bandı istiyorum. Markasi modeli Voit lc-400
Seleli hiç istemiyorum aslında ama alet çok çok iyi duruyor gerçekten. Fiyatta beni aştı ben daha düşük bakıyorum, teşekkür ederim zahmet ettirdim kusura bakmayın lütfen.Canm netten bakabilirsin fiyatlarına.hiçbir sorunu yok.400 TL ye veririm en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?