- Konu Sahibi Balonyanak
Decathlon dan indirimde 250tl ye almıştım. Zam mı gelmiş yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa ne zaman almıştın acaba çok uygunmuş, 2. el bakmamın sebebi uyguna almak istememdi aslında 0 fiyata sıfır iyiymişDecathlon dan indirimde 250tl ye almıştım. Zam mı gelmiş yaa
Ben seleli alırsam oturarak yaparım diye korkuyom da ondan, Amaaan nasılsa selesi var otur diye. Baştan garantiye almak lazım diye düşündüm böyle daha etkili imiş çünküSeleli ve selesiz farkı n'oluyor? Seleli de olsa ayakta yapılabiliyor diye biliyorum![]()
Selesiz canım benimki. Ben de öyle çok para vermiyim belki kullanmam deyip ikinci el bakıyordum. Gezerken gördüm tek kalmıştı aldık. Domyos v200 sanırım.Yaaaa ne zaman almıştın acaba çok uygunmuş, 2. el bakmamın sebebi uyguna almak istememdi aslında 0 fiyata sıfır iyiymişmodeli ne ki hem ? benim için selesiz olması da önemli ona göre bakacağım
Aynen bu model arıyordum bende iyi denk gelmişsin vallahi, teşekkür ederim bilgi içinSelesiz canım benimki. Ben de öyle çok para vermiyim belki kullanmam deyip ikinci el bakıyordum. Gezerken gördüm tek kalmıştı aldık. Domyos v200 sanırım.
Evet akşamdan beri araştırıyorum, ses çıkarıyor diyene çok rastladım. Sen memnun musun peki bu eliptik bisikletten ?Bende var selesiz voit ten almıştık 2 sene olmuştur 700 lü bir rakama. Bunların mekanik olanı daha iyi diğerleri çok ses cikariyomus alırken ona da dikkat edersen daha kullanışlı olabilir.
Önemli değil canım da dediğim gibi fiyatlar çok yükselmiş. En ucuzu 550 TL sitede. Belki mağazada daha ucuz elde kalan falan varsa olabilir ama bilemedim şimdiAynen bu model arıyordum bende iyi denk gelmişsin vallahi, teşekkür ederim bilgi için![]()
Aynen canım fiyatlar yüselmiş bayağı yazın fiyat araştırmıştım ben de öylesine, hatırlıyorum 200 civarı çok vardı. Şu anda da denk geldim gerçii 230'a mesela ama seleliydi çokta hoşuma gitmediÖnemli değil canım da dediğim gibi fiyatlar çok yükselmiş. En ucuzu 550 TL sitede. Belki mağazada daha ucuz elde kalan falan varsa olabilir ama bilemedim şimdi
Haklısın seleli olsa ben de otururum sanırımAynen canım fiyatlar yüselmiş bayağı yazın fiyat araştırmıştım ben de öylesine, hatırlıyorum 200 civarı çok vardı. Şu anda da denk geldim gerçii 230'a mesela ama seleliydi çokta hoşuma gitmedi![]()
KK Hatunları iyi akşamlar. Tabiki dert değil ama bu topikte daha çok kişi olduğu için ve konumu ne kadar çok kişi görürse o kadar çabuk çözüme kavuşur diye buraya açıyorum. Diğer topiklerde bu kadar rağbet yok zira. 2.
el eliptik bisiklet arıyorum uygun fiyatlı. Elinde olup çıkarmak isteyen var mı acabaAma sele kısmı olmayandan arıyorum bilginize, sadece pedallı olacak..
![]()
A çok teşekkür ederim çok iyi oldu bu, bekliyorum :)D
Dün akşam tesadüf bir konuda karsima çıkmıştı.. selesiz 250 lira diye satıyordu bir üye.. dur bir gecmise dönüp arama yapayim.. bulup yazarım birazdan..
Evet memnunum fakat evde spor yapilmiyor pek. Herkes almadan bi kenarda durucak dedi. Ben yok kullanırım dedim çok az kullanmisimdir. Kardeşim almayi dusunuyodu sana vereyim kullan kullanabilirsen dursun sende dedim. Annemlerdeyim 2 aydır o yüzden daha veremedim. Vücudun her yerini çalıştırıyor gerçekten. Fakat dsiplin lazım. Ben spor salonuna yazilinca daha dikkat ediyorum evde sallıyorum. Veya yürüyüşe çıkmak daha iyi geliyor. Google fit ve noom walk u yukledim. Kendime hedef belirleyip 5 bin adimlardan günde 12 binlere çıkmıştım. Şimdi de hamileyim verdiklerimi geri alıyorum.Evet akşamdan beri araştırıyorum, ses çıkarıyor diyene çok rastladım. Sen memnun musun peki bu eliptik bisikletten ?
Merhaba : ) evet selesiz bulmak çok zor gerçekten.. Voit'i buradan bir kaç arkadaş daha söyledi sizde dediniz namı var yani belli. Almak isterdim ama uygun fiyatlı da birşey arıyorum bakıcam artık teşekkür ederimMerhaba , bu tarz eliptik (selesiz) bisikletini bulman zor. Geçen sene kız kardeşim aldı ,baya aradı bulmak için. Spor mağazalarını önerebilirim .orada mutlaka bulursun. Marka olarakta voit 'i öneririm. Çok sağlam ve çok etkili bir spor aleti. Yalnız fiyatı biraz tuzlu. Nasipse bende başlayacağım şu eliptiğe :)
Bayanlar çok az kullanıldı 450 den aldım 250 tl ye verecegim alan şehir dışı ise otobüs ile yollayabilirim Eki Görüntüle 1657453
Ne güzel ya hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah : ) O spor aletlerinin bir süre sonra evde pas tutma konusunda herkes hemfikir onu anladım benEvet memnunum fakat evde spor yapilmiyor pek. Herkes almadan bi kenarda durucak dedi. Ben yok kullanırım dedim çok az kullanmisimdir. Kardeşim almayi dusunuyodu sana vereyim kullan kullanabilirsen dursun sende dedim. Annemlerdeyim 2 aydır o yüzden daha veremedim. Vücudun her yerini çalıştırıyor gerçekten. Fakat dsiplin lazım. Ben spor salonuna yazilinca daha dikkat ediyorum evde sallıyorum. Veya yürüyüşe çıkmak daha iyi geliyor. Google fit ve noom walk u yukledim. Kendime hedef belirleyip 5 bin adimlardan günde 12 binlere çıkmıştım. Şimdi de hamileyim verdiklerimi geri alıyorum.![]()
Duruyor sanırım, valla Allah razı olsun bakıyorum hemen şimdi çok teşekkür ederim : )mesaj buydu.. üye isminden ulaşabilirsiniz.. hala duruyor ise..