Eliptik bisiklet tavsiyesi

TozToprak

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
1.211
27
merhaba bayanlar..eliptik bisiklet almak istiyorum .ama daha karar veremedim..acaba 2.elmi alsam yoksa sıfırmı..ne tavsiye edersiniz..bi an önce alıp başlamam lazım spora..

birde eliptik bisiklette göbek bölümüde orantılı eriyormu diğer bölgeler gibi..

Son düzenleme:
Merhaba Toztoprak. Nasılsın?
Ben de aynı dertten muzdaribim :KK43: hepsiburada sitesinden indirimli bir eliptik bisiklet siparişi verdim bugün, inşallah işe yarar ikimiz için de.
Bu konuda seninle haberleşelim olur mu?

Merhaba Toztoprak. Nasılsın?
Ben de aynı dertten muzdaribim :KK43: hepsiburada sitesinden indirimli bir eliptik bisiklet siparişi verdim bugün, inşallah işe yarar ikimiz için de.
Bu konuda seninle haberleşelim olur mu?

merhaba seckinn bende 2 gündür kullanmaya başladım..15er dakika..ama önceden ısınma hareketleri yapmak lazımmış ..sol diz kapağım ağrıyor yaptığım zaman..sanırım ısınmadan yaptığım için..ama 3 aydır falan sürekli spor yapıyodum leslie ile..öyle vücudum hamda değil..bakalım inş faydasını görürüz

merhaba seckinnn ufak bi yaramazım var vakit buldukça binmeye çalışıcam.... gelişmelerden birbirimizi haberdar ederiz...:KK1:

Arkadaşlaaaarrrr ne yaptınız? Ne var ne yok?
Ben günde 20 dakika ile başladım, acayip terletiyormuş. Bu kadar beklemiyordum. Ama 2 gün yapamadım özel durumlardan dolayı. Kalça, basen ve bacaklarımın toparlanmaya başladığını hissediyorum. Eşim de öyle söyleyince sevindim tabi :)
Sizin nasıl gidiyor?

ben hala başlayamadım kızzlarrr yaa fazla üşengecim herhaldeee twist bide pilates bandımda mevcuttt şimdiye kadar yapsaydım incelmiştim herhalde...

ticaret merkezi.com dan fit smart aldım eliptik manyetik bisiklet

aldığım eliptik bisiklet 1 ay demeden bozuldu..sakın ha kızlar eliptik bisiklet alacak olanlar benim gibi paranızla rezillik çekmeyin..gidin duyulmuş ve servis ağı geniş olan bi markadan alın

aldığım eliptik bisiklet 1 ay demeden bozuldu..sakın ha kızlar eliptik bisiklet alacak olanlar benim gibi paranızla rezillik çekmeyin..gidin duyulmuş ve servis ağı geniş olan bi markadan alın

Hangi marka model almıştın acaba?
Ben de voit at 300 almayı düşünüyorum ama bir ses yapar mı diye düşünüyorum, bi de uzun ömürlü olur mu acaba, kullanan var mı?

Hangi marka model almıştın acaba?
Ben de voit at 300 almayı düşünüyorum ama bir ses yapar mı diye düşünüyorum, bi de uzun ömürlü olur mu acaba, kullanan var mı?

Fit smart demişsin, gözümden kaçmış pardon. Neresinden bozuldu acaba, pedal kısımları mı sorun çıkardı,alırken ona göre ekstra dikkat edin diyebilcğn bi yer var mı?

X