Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba güzel kadınlar. Eliptik bisiklet ile spor yapacağım. Daha önce yapanlar veya benimle başlamak isteyenler birbirimizi motive edelim diye bu başlığı açıyorum. Lütfen bana katılın
Ben yarın başlıyorum. Evimde eliptik bisiklet var. Bazı günler eliptik bisiklet bazı günler ise youtubedan pilates videoları yapmayı düşünüyorum. Yarın diyete de başlıyorum. Şuan güncel kilom 66.4. Umarım bir rutin oluşturabilirim. Kimler benimle
Merhaba devam ediyor musunuz kimse yazmayınca bende girmemiştim uzun zamandır . Beraber yapalım. Birbirimize destek olalım mı. Benim kilom şuan fazla 66yım idealim 57-58 civarı biraz yolum uzun ama eliptik destekler diye düşünüyorum
Merhaba güzel kadınlar. Eliptik bisiklet ile spor yapacağım. Daha önce yapanlar veya benimle başlamak isteyenler birbirimizi motive edelim diye bu başlığı açıyorum. Lütfen bana katılın