eliptik bisiklet mi koşu bandı mı?

lamar

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
882
205
slm arkadaşlar. evde form tutmak için hangisini önerirsiniz? ciddi fiyatları olduğu için sizden fikir almadan almak istemiyorum. her ikisini de kullanan var mı veya önerileriniz, hangisinden memnun kaldınız. yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim.

bu arada öyle aman aman kilo fazlam yok 5 kilo kadar. ben sadece daha kilo almamak ve zinde kalmak için istiyorum.

Kilo vermek için eliptik bisiklet :) ama fazla bir kilonuz yoksa koşu bandı da olur. Sadece eliptik saha yorucu ama daha çok kalori harcatıcıdır..

Kilo vermek için eliptik bisiklet :) ama fazla bir kilonuz yoksa koşu bandı da olur. Sadece eliptik saha yorucu ama daha çok kalori harcatıcıdır..
kılom çok fazla değil dediğim gibi.,o zaman koşu bandı daha iyi olur gibi. teşekkürler..

bence hiç birine para vermeyin evde sadece kendi vücudunuzu kullandığınız sporları yapın :)

ya insan bazen üşeniyor ya kalkmaya,bi spor aletı olsa daha çok heveslenirim diye düşündüm:)

o da doğru aslında. ama çok pahalılar maalesef bir de evde koyulcak yer sorunu var diğer türlü dumbbellarım spor ayakkabılarım spor taytım pilates lastiği matı vs de beni heveslendirebiliyor :)

o da doğru aslında. ama çok pahalılar maalesef bir de evde koyulcak yer sorunu var diğer türlü dumbbellarım spor ayakkabılarım spor taytım pilates lastiği matı vs de beni heveslendirebiliyor :)
koyacak yer varda işte çok pahalılar
evde uzun süre ben de pilates yapmıştım yeni birşeyler istıyorum ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…