- 26 Mart 2009
- 5.546
- 198
arkadaşlar bu eliptik bisiklet varise neden oluyor mu acaba? ben de almayı düşünüyorum ama hafiften varis başlangıçları var gibi. boşuna almıyayım yani..
Bende eliptik almaya karar verdim ama modeller arasında karar veremıyorum en son voıt lc 400 ve dynamıc 950 arasında kararsız kaldım tavsiyede bulunurmusunuz ?
bende çok araştırdım öyle pahalı birşey olsunda istemedim çünkü birtane koşubandı bosu bosuns yukarıyı bekliyor enson dün bunu sipariş verdimHattrick MK 800 Eliptik Bisiklet - Spor / Fitness - Hepsiburada.com fiyatıda çok uygundu bakalım nezaman gelcek bekliyorum
canım bende aynı eliptik bisikleti bikaç gündür araştırıyorum..geldimi bisikletin önerirmisin memnunmusun :44:
Bende bakıyorum şimdi ama yazan olmamış...
ben de bir süredir manyetik eliptik bisiklet araştırıyorum. genelde dynamic 901 - 950 tercih ediliyor sanırım.. ben de selesinin de olması bakımından dynamic 803 ü almayı planlamıştım.. fakat satış sitelerinde ürünle ilgili herhangi bir yorum bulamadım... kullanan, ilgilenen, bilen arkadaşlar varsa yardımlarını rica ediyorum, ürünün seleli olması bir avantaj ya da dezavantaj yaratır mı? ve tercih ettiğim ürün özellikleri bakımından yeni başlayacak birinin ihtiyaçlarını karşılar mı? (ben özellikle basen bölgesi bacak bölgesi çalıştırmak istiyorum ama kondisyon bisikletinden vazgeçerek eliptik alamaya karar verdim, sele olmasının bacak ve kalça çalıştırmak için ideal olabileceğini düşündüm..ayrıca aile fertlerimin de -ki yaşları 50/60 civarı- çok fazla yorulmadan sele yardımıyla kullanabileceklerini düşündüm...) bende ki fikirler böyle ama bilen birilerinden yardım almak istiyorum.. şimdiden teşekkürler
benim voit d40 silver modeli manyetik eliptik bisikletim, seleli
bence kesinlikle seleli olması avantaj
şöyle söyleyeyim ilk zamanlar çok yoruyor alet
sonraları yorulmadan 1 saate kadar çıkabiliyorsun o ayrı ama ilk zamanlar oturmadan
yorulduğumda üzerinden inseydim hem spordan soğuyacaktım hem yaptığım sporun anlamı kalmayacaktı
ama sele olunca çok yorulduğumda 2 dk oturarak çalışmış ve hiç ara vermemiş oldum.
şimdi hemen hemen hiç seleyi kullanmıyorum
ama ailede yaşlı bireylerde kullanmak isteyecekse kesinlikle seleli derim