- 26 Mart 2009
- 5.546
- 198
hangi eliptik bisikleti önerirsiniz
ben dynamic aldım memnunum 1 senedir yaklaşık kullanıyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi eliptik bisikleti önerirsiniz
ben dynamic aldım memnunum 1 senedir yaklaşık kullanıyorum..
Peki eliptik bisiklet bacaklarda felan kas yaptı mı?
Heryeri birden mi inceltiyor?
Zayıflamaya etkisi nasıl?
Günde kaç dakika kullanıyorsunuz?
Çok soru oldu ama :) Eğer cevap gelirse memnun olurum.
hayır öyle kas yapmıyor hiç, yapsa ben de yapardı muhakkak o kadar abartılı kullanıyordum ki hergün 40 dk..
heryeri mi inceltti sanmıyorum en çok beli inceltti 8-10 cm kadar hem de; bacakları inceltti diyemem..genel bir incelme oldu herkes çok şaşırdı nasıl bu kadar inceldiğime..
ama daha önce de yazmıştım bir süre sonra alete karşı bağışıklık kazandım sanırım, bir süre sonra fayda etmemeye başladı ama ben zaten baya incelmiştim yani..bacaklar için farklı bir alet arıyorum şimdi..
Arkadaşlar merhaba ben eliptic bisikletimi satıyorum,varis ameliyatı olunca kullanmamı yasakladı dr,1 yıl önce almıştım ama kullanamadım bile....Garantisi bitmedi daha...İlgilenen arkadaşlarım olursa markası DYNAMİC 901 selesiz ve kayışlı değil....
merhaba iZmire gonderim yapiyor msn fiyati nedir
Günaydın arkadaşım,
Karşı ödemeli olarak gönderebilirim,kargo masrafı için....Fiyat olarak 450 ye almıştım ama 300 ye bırakırım....Çok az kullanıldı,alıcı isen resim eklerim görmen için......