• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Elinizde bebek bisikleti var ise almak İsterim

prospectingkit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
2.303
30
88
İstanbul
İstanbul üsküdar yakınlarında iseniz eldende alabilirm bu şekilde daha uygun olur ztn sanıyorum.
örnek olarak şu şekil bişiler arıyorum. $pilsan-maxi-bike-lux-z.jpg $chicco-ergo-gym-cok-fonksiyonlu-z.jpg

Tekerleklerin altında gördüğünüz mavi kısımları çıkarınca tekerleklerin yerle teması sağlanmış oluyor. Kızım 18 aylık genelde takılı iken sallanma pozisyonunda kullanıyor arada çıkarıp evin içinde ebeveyn tutma kolu ile ben sürüyorum ama kendisi sallanmaktan daha çok hoşlanıyor. Biz hiç dışarı çıkarmadık ama çünkü burada müsait alan pek yok. AMa tabiki normal bir bisiklet ve ister siz tutma kolundan tutarak isterseniz bebeğniz kendi kendine dışarıda da sürebilir. Yan taraftaki korumalrı da çıkıyor.. İLanda belirtmiştim tekrar edeyim. Emniyet kemeri takılma yeri koptu. AMa yan korumalar olduğu için emniyet kemerine gerk duymuyorsunuz. Çünkü düşmesi imkansız. E-bebek aslında istediğim fiyata 2. eline alyor. Ama karşılığnda çek veriyor. Ben kızımın başka bir ihtiyacını alacağımdan çek değilde nakit daha çok işime geliyor açıkçası o yüzden e-bebeğe vvermedim.
Düşünürseniz BEYKOZdayım üsküdara tek vasıta var. GElin görün uyarsa alın.

$kadınlar kulübü2.jpg

1 numara bahsettiğm emniyet kemerinin takılamadığı yer.
2. numara takılıp çıkarılabilen ve emniyet kemerine gerek bırakmayan yan aparatlar.
3. numara takılıp çıkarılabilen sallanma modu veya tekerlek modu.
Bİr de bu tür bisiklet alanlar özellikle ön paneldeki sesli oyuncakların çalıştığından emin olsun çünkü asıl önemli olan o. Chicconun buna benzer oyuncakları tek başına 40-50 lira dolayısyla asıl para eden o.

Eklentiler

• $kadınlar kulübü2.jpg
    $kadınlar kulübü2.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 649
Eki Görüntüle 676739

1 numara bahsettiğm emniyet kemerinin takılamadığı yer.
2. numara takılıp çıkarılabilen ve emniyet kemerine gerek bırakmayan yan aparatlar.
3. numara takılıp çıkarılabilen sallanma modu veya tekerlek modu.
Bİr de bu tür bisiklet alanlar özellikle ön paneldeki sesli oyuncakların çalıştığından emin olsun çünkü asıl önemli olan o. Chicconun buna benzer oyuncakları tek başına 40-50 lira dolayısyla asıl para eden o.

çok saol canım ama sankı dısarı surus ıcın degıl daha cok bebekler icın gıbı geldı bana hanı ole gorunuo ayak koyma yerlerı falan cok ufak gibi.benım kızım 2 yasına gırcek nerdeyse bıraz daha buyuk rahat bır bısıklet aramıstım.ilgilendınız yınede tesekkur ederım.

Back