How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

elinde ray ban damla modeli olan var mı??

Şuan 2 al bir öde gibi kampanyalar başladı .benim gözlüklere ihtiyacım var ama fiyat yüksek geldi

Şuan 2 al bir öde gibi kampanyalar başladı .benim gözlüklere ihtiyacım var ama fiyat yüksek geldi

Peki o zaman siz o sekilde kampanya ile alın :34:
Fiyatın yüksek olduğunu düşünmüyorum, eğer orijinal ise bir Rayban gözlüğün fiyatı dunyanın neresine giderseniz gidin bellidir..

arıyorum..
çiziksiz, camları sarı, mavi, lacivert olabilir.

Bende calvin klein marka amerikadan aldığım damla gözlük var hiç kullanmadım ama kutusu yok çünkü amerikadan gelirken bavulda yer kaplamasın diye iki gözlüğü bir kılıfa koydum orjinal tamamen...159 dolara aldım istersen sana 150 liraya vereyim benim çok gözlüğm var ihtiyaç fazlası...mail adresini özelden yazarsan foto gönderirirm

merhaba ; eğer satılmadıysa ekartmanının kaç olduğunu biliyormusunuz acaba ? yada bana cam genişliğini yazabilirmisiniz ? uygun ölçüdeyse satınalmak isterim
merhaba canım ürün duruyor
şimdi RB 3293 003/8G 63/13 yazıyor
2 vida arasını ölçünce 14 cm cam kavisiyle ölçünce 14.5 geliyor cam genişliğide 63 mm
benim ki o zaman 63 mü oluyor?:26:

merhaba ; evet 63 oluyor..ben 52-53 arıyorum çok teşekkür ederim keşke ölçüler olsaydı...

merhaba canım ürün duruyor
şimdi RB 3293 003/8G 63/13 yazıyor
2 vida arasını ölçünce 14 cm cam kavisiyle ölçünce 14.5 geliyor cam genişliğide 63 mm
benim ki o zaman 63 mü oluyor?:26:

merhaba ; özel mesaj hakkım yok maalesef

rayban ı gözünüze takıp bi resim gönderebilirmisiniz acaba ? camları koyu kahve istiyorum ben..siz bal rengi yazmışsınız gözleri belli etmesin istiyorum..
birde başka bir marka siyah renk var diye yazmışsınız topic te onun da gözünüzde resmini çekip atabilirseniz eğer çok sevinirim bi de ölçüleri rica edicem cam genişliği en fazla 5,5 cm e kadar istiyorum..

eğer ölçüleri falan uygunsa ve çizikleri falan yoksa tekrar görüşürüz..

Merhaba,
Benim çok temiz kullanılmış bal rengi bir Rayban pilot gözlüğüm var. İyi bir optik mağazasından almıştım (Fakrikuz veya Opmar olabilir, tam hatırlamıyorum), 345 TL'ye almıştım. 170 TL + kargo ile satabilirim. Bendeki model direkt bayanlara uygun olan küçük modellerden (gözlük sapları kulağınızın arkasına tam oturacaktır-erkek modelleri çok uzun kalıyor bayan kafasında). Eğer ilgilenirseniz fotoğraf yollayabilirim (şu an dışarıdayım, eve gittiğimde yollayabilirim).

Bir tane de 'Sting' marka siyah pilot gözlüğüm var, o da bayanlar için üretilmiş bir model, yüze çok güzel oturuyor. Bunuda 100 TL + kargo. İlgileniyorsanız mesaj atabilirsiniz. İki gözlük de çok temiz kullanıldı, orjinal kapları, temizleme bezleri ile göndereceğim, orjinalliklerine kefilim.

Sevgiler..

Tugbasaygin size özel mesaj ile email adresimi gönderdim, forumda iletişim bilgisi paylaşmak yasak cunku ;)

Arkadaslar gözlüğün modeli ile ilgili detaylı bilgi icin Google a RAYBAN RB3157 003/7F yazarsanız görebilirsiniz.
Gözlüğün iki vida arası 13 cm
Cam genişliği 53-55 mm arası

Sol camın altında 3 mm incelik bir çizik buldum (görüşü kesinlikle etkilemiyor ve gözlüğün icine düşüp bakmadıkta asla belli olmuyor) bu nedenle 150 tl ye birakicam.
Özellikle bu boy gözlük ariyorsanız kaçırmayın derim.

Kızlar eğer damla gözlükle takas etmeyi düşünen varsa bu model orjinal raybanımla takas ederim....kabıda var:34:

Arkadaslar gözlüğün modeli ile ilgili detaylı bilgi icin Google a RAYBAN RB3157 003/7F yazarsanız görebilirsiniz.
Gözlüğün iki vida arası 13 cm
Cam genişliği 53-55 mm arası

Sol camın altında 3 mm incelik bir çizik buldum (görüşü kesinlikle etkilemiyor ve gözlüğün icine düşüp bakmadıkta asla belli olmuyor) bu nedenle 150 tl ye birakicam.
Özellikle bu boy gözlük ariyorsanız kaçırmayın derim.

Cızıgı nasıl derınmı ?

Selam kızlar,

RayBan kazanabileceğimiz bir yarışmayı paylaşmak istedim. Amerikadaniste facebook ve twitterda RayBan gözlük hediye edeceği yarışmalar düzenliyor. Facebookta güneş gözlüklü selfie fotografınızı paylaşıp sayfayı beğeniyorsunuz. en çok beğeni toplayan fotograf sahibi kazanıyor.
linki de bu: https://www.facebook.com/Amerikadan...55173203414/10152256043308415/?type=1&theater

twitterda güneş gözlüklü selfie fotomuzu #amerikadan hashtagiyle paylaşıp sayfayı takip ediyoruz. En çok fav toplayana rayban hediye.

link bu:https://twitter.com/Amerikadaniste/status/440436517446512640

bol şans :))) :32:

Back