• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El elinde 36-38 beden uygun hamile yazlık kıyafet olan

kızlar ben 34 bedenle hamile kaldım 36 bedenim şu anda yazlık elbise bluz etek tarzı şeyler olan var mı elinde

canım bende lcw pembe dilersen kapri gibi yanlardan ayarlanan pant var lcw gebe marka eşim açık pembe olduğu hevesle aldım ama sadece 1 kaç kez giydim dilersen rodi ykm gömlek ve bluzlerim var... $Hamile-pembe-pantolon.jpg

istersen gönderirim 1,5 yıl önce 50 tl almıştım
UYGUN FİYATA VERİRİM

Son düzenleme:
canımcım doğumum ağustosa geldiği için pantolon düşünmüyorum bunaltır diye sıcakta çok teşekkür ederim o yüzden elbise tayt tunik tarzı alayım diyorum

Son düzenleme:
canımcım doğumum ağustosa geldiği için pantolon düşünmüyorum bunaltır diye sıcakta çok teşekkür ederim o yüzden elbise tayt tunik tarzı alayım diyorum

oyy tam sıcaklarda gelicek bebişin sağlıkla al kucağına inş.bencede üfül üfül elbiselr falan al çok şeker oluyor benimde varda 2.bebeğe saklıyorum kıyamıyorum:))

bendede var tunik tarzı bende hamileyim ama ben aldım giyemiyorum ben daha çok eşortman tarzı giydiğimden istersen resim yukleyebilirim

Canım beğenirsen bende de bunlar var..

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 82
  • $image.jpg
    $image.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 78
  • $image.jpg
    $image.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 91
  • $image.jpg
    $image.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 86
  • $image.jpg
    $image.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 69
  • $image.jpg
    $image.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 82
  • $image.jpg
    $image.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 81
  • $image.jpg
    $image.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 70
  • $image.jpg
    $image.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 76
  • $image.jpg
    $image.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 94
  • $image.jpg
    $image.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 78
  • $image.jpg
    $image.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 88
  • $image.jpg
    $image.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 80
  • $image.jpg
    $image.jpg
    22,4 KB · Görüntüleme: 81
  • $image.jpg
    $image.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 91
  • $image.jpg
    $image.jpg
    23,8 KB · Görüntüleme: 80
Canım 3 ve 4 gömlek ,turuncu olan mudo nun ,36 ve 38 bedene uygun tane 10 tl,dilersen kıyafetlerin ölçülerini yazarım sana,1 nuarayı evde giyiyordum boyu diz üstü biraz taytlada olur 10 tl,son iki elbise diz hizamda benim boyum 1.64 ,açık renk elbise mango diğeri colins tane 15 tl .

Back