• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Elinde 0-3 ay erkek bebek icin kot pantolonu yada slopeti olan varmi yada nerden bula

$aviary_1395670210896.jpg $aviary_1395670040467.jpg $aviary_1395669918561.jpg
Birsuru magaza gezdim bulamadim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bunlar var bnde

Birsuru magaza gezdim bulamadim

merhaba öncelikle 0-3 ay arasına kot pantolon önerilmiyor gelişimi engelliyor onun yerine lcw mağazasında 0-3 aya uygun çok tatlı renk renk kot görünümlü yumusak ketenler ister netten bakın ister mağazadan...

Merhaba Bencede 0-3 icin giydirmeden daha iyi olur ama bende 3-6 aylik var iki tane ikiside cokk tatlı ben cok severek giydirdim ikisinide şimdi kucuk geliyor düşünürsen foto atarım size olabilecek bikac şeyle birlikte kotların biri andwawa birilcw

Kot değil ama bende bunlar var. Pamuklu kumaş ikisi de. Bulamazsanız belki düşünürsünüz.
Soldaki satış aşamasında. Onun etiketinde 3 ay, diğerinde 3/6 ay yazıyor ama kalıpları aynı. Hiç giyilmediler.

Eklentiler

• $IMG_1531.jpg
    $IMG_1531.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 167
  • $IMG_1526.jpg
    $IMG_1526.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 141
Son düzenleme:
merhaba öncelikle 0-3 ay arasına kot pantolon önerilmiyor gelişimi engelliyor onun yerine lcw mağazasında 0-3 aya uygun çok tatlı renk renk kot görünümlü yumusak ketenler ister netten bakın ister mağazadan...

Bakayim cnm tesekkurler

Kot değil ama bende bunlar var. Pamuklu kumaş ikisi de. Bulamazsanız belki düşünürsünüz.
Soldaki satış aşamasında. Onun etiketinde 3 ay, diğerinde 3/6 ay yazıyor ama kalıpları aynı. Hiç giyilmediler.

Cnm bunlar bnmkine buyuk gelir yinede sagol

Back