• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimle sıcak tavayı tuttum :(

raintimex

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2013
213
45
303
Tavayı sağ elimle sapından tutuyordum sonra masaya koyacakken sol elimle sıcak yerine bir yapıştım o an aklımdan ne geçiyordu acaba suya tuttum hemen tuz döktüm şuan cızzzz ediyor kafam çok dolu çookk

Dolapta yoğurt varsa içine sokun elinizi soğuk ne varsa tutun elinize bide ağrı kesici alin çok geçmiş olsun

Tahin varsa yag kısmı acısını alır.
Eğer su topladı, patladı açık yara şeklinde yanıksa hiç bir şey sürmeyin hastaneye gidin

Tavayı sağ elimle sapından tutuyordum sonra masaya koyacakken sol elimle sıcak yerine bir yapıştım o an aklımdan ne geçiyordu acaba suya tuttum hemen tuz döktüm şuan cızzzz ediyor kafam çok dolu çookk
patates rendeleyip koyun acisini alir

Çok geçmiş olsun canım.Buza tutmak iyi gelir.Ama eğer az birşey değilse bepanten anestol filan da sürmek gerekir.Akşam çok acır gene yoksa.

Canim oncelikle gecmis olsun. Yumurta aki sur ve kurusun. Yumurta akida kolojen var cilt yenileme. Yaniklara cok iyi geliyor. Annem ihtiyac olunca hep yumurta aki kullanir

cok gecmis olsun cnim yanan yeri soguk tutmalisin agtin hafifledi mi de pisik kremi varsa sur derim

Yanıkta 1 numara zeytinyağı yoksa bal.
Sürün ve bana dua edin :)

Geçmiş olsun.

nöbetçi eczaneden silverdin krem al canım geçmiş olsun

Doktora gidin mutlaka veya hiç olmadı eczanede ilaç alın. Hem tedavi eden krem oluyor hem ağrısını kesen. Boşu boşuna acı çekmeyin. Anında keser

Back
X