Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolunn . Yok maalesef eczanelerde kapalı nöbetçide baya uzaktaGecmis olsun eger varsa bepanten sürün
patates rendeleyip koyun acisini alirTavayı sağ elimle sapından tutuyordum sonra masaya koyacakken sol elimle sıcak yerine bir yapıştım o an aklımdan ne geçiyordu acaba suya tuttum hemen tuz döktüm şuan cızzzz ediyor kafam çok dolu çookk
Tavayı sağ elimle sapından tutuyordum sonra masaya koyacakken sol elimle sıcak yerine bir yapıştım o an aklımdan ne geçiyordu acaba suya tuttum hemen tuz döktüm şuan cızzzz ediyor kafam çok dolu çookk
Zeytinyağı sur canm offf çok can yakar geçmiş olsnHepinize teşekkür ederim buzlukta su şişesi vardı onuda koydum
nöbetçi eczaneden silverdin krem al canım geçmiş olsunTavayı sağ elimle sapından tutuyordum sonra masaya koyacakken sol elimle sıcak yerine bir yapıştım o an aklımdan ne geçiyordu acaba suya tuttum hemen tuz döktüm şuan cızzzz ediyor kafam çok dolu çookk