Git Can'ım kv min böyle bi yarası oldu dikiş attırmadı. 2 sene geçti hala sızlıyor açılıyor aradaBu akşam karpuz keserken kaydirdim bas parmagimla bilegimin arasına bıçak resmen oturdu babam batikonla temizledi yara bandı yapıştırdı ama bi saat sonra yine kanadı tekrar açtık batikonlayip kapattık dikis atılması lazım ama şu en hastaneye gidemem iki cocugum var ve babam yeni ameliyat oldu evde ona bakıyorum şu an kan durdu hafif sizliyo ama dikis atılmadan da iyilesir mi acaba yoksa sabah acile bi gitsem mi yinede
Geçen sene benimde kavun keserken olmuştu. Benim bulundugum yerde o zaman sağlık ocagi dahi çok uzaktı ve o kadar derindi ki ben bakamamıştım abim bakmıştı içinin göründüğünü söylemişti çok kötüydü ağrısı 2 gün geçmedi sol bas parmagimdi ve dikiş artıramadık. Gelince istanbulda doktora gittim elimi gösterdim bana niye gelmediğimi elime 5 dikiş hatta daha fazla dikiş atılması gerektigini ama geç kalinmis olduğunu söylemişti. Parmagim 8 günde kapanmıştı ama elimi suya bile vuramıyordum. Imkaniniz varsa hemen gidin ben yazınızı okuyunca elime baktim ve izi hala duruyor. Hatta kesik yeri çökük etrafı şiş duruyor. 6 saati geçmediyse gidin hemen ama 6 saati gectikten sonra dikiş atmıyorlar diye biliyorum.Bu akşam karpuz keserken kaydirdim bas parmagimla bilegimin arasına bıçak resmen oturdu babam batikonla temizledi yara bandı yapıştırdı ama bi saat sonra yine kanadı tekrar açtık batikonlayip kapattık dikis atılması lazım ama şu en hastaneye gidemem iki cocugum var ve babam yeni ameliyat oldu evde ona bakıyorum şu an kan durdu hafif sizliyo ama dikis atılmadan da iyilesir mi acaba yoksa sabah acile bi gitsem mi yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?