Kontakt Lens Elimde patladı

AYLINNN7677

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2009
478
0
42
[color="ındigo"]kızlar bende lens almıştım suyu bitti ve kırıldı dünya kadar para vermiştim..nie öle oldu...

Bu arada elimde 1 kere koyduğum solisyonu kaldı..ben bunu ne yapayım şimdic...varmı çözüm???[/color]

canım ne zaman kırıldı, dün flnsa öyle kuruyup kaldıysa bişey yapamazsın artık :eek:lmaz: ama yeniyse sölüsyonla temizle kullan.. yani kurumadıysa sorun yok kaydirigubbakcemile2

kurumuştur canım. az solüsyon koymuşsun demekki, ya da ağzını falan açık bıraktıysan lens kabının buharlaşmış olabilir.

eger suyu bittiyse kurur sende onu eline alırsan kıtır kıtır olmustur elinde kırılmıstır
keske eline almasaydın üstüne solisyon dökseydin
bikere bende de solisyon bitmişti kurumustu ama ben üstüne soliyon ekleyip beklettim acıldı yumsadı

kuruyan lensi nazikçe alıp tekra solisyona bırakırsanız eski haline döner. benim başıma çok geldi.

ama kurumuş haliyle kurcalarsanız kırılır ve artık dönüşü mümkün değil. solisyonuda kullanan birine ver madem bidaha lazım değilse.

Hayır solusyonun vardıysa niye solusynda bekletmedin de kuruttun lensini anlamadım....
Zaten 250ml lik bi solusyon 15-20 lira bişey kargo parası verdiğine değmez kimsenin...
Etrafında lens kullanan birilerini bulup onlara ver... Yada lensi aldığın yere görtür iade et, onlar lens denetirken falan kullanırlar belki...
Ben prensip olarak başka birinin açıp kullandığı bişeyi kulanamam, hele ki göz gibi hassas biyerde asla ....

Farketmez ki tatlım... Lens solusyonu da hijyenik olmalı ben başkasının açıp kullandığı bişeyi prensip olarak kulanmam...
Hatta sırf daha hijyenik olsun diye daha ekonomk olmasına rağmen 300-350ml lik boyları değil 150-200ml lik boyları alırım ki açıldıkan sonra uzun süre kalmasın diye...

X