Elimde kalanlarla 44. sayfa büyük indirimler yetişen alıyor :)/satılmıştır..

l*xl bedenler hanhileri o kadar çok ki kafam karıştı:26:

evet fazla ürün var elimde büyük beden olarak şunlar var;

yalnız bu ürünlerden başka içlerinde büyük bedene olabilecek salaş kesim modellerde var begendiğiniz bişi varsa özellikle olup olmayacagını belirtebilirim.

siyah gomlek mi ve kollu tshirt mı fiyat kaşç ikisi

ilk ve son resimdekiler gömlek tarzı. ilk resim lacivert. uzun kol. isterseniz yarım kol olarakta kullanbilirsiniz dügmesi var kol kısmında katlanabilir. sondaki puantiyeli kendinden kolye detaylı olanda kapri kol. ikiside kullanılmadı ürünlerin. ikisi 14 lira. dilerseniz detaylı fotoda atabilirim

bu ürünlerde satılmıştır alan arkadaşım güle güle kullansın..

fiyatlarının çok altında veriyorum arkadaşlar ihraç fazlası oldugu için maksat elimden çıksın.. özellikle kırmızı kaşe kabanı alan bayılacak eminim.. diğer ürünlere de bakarsanız indirim yapıyorum özelden

ilk sayfadaki gri kareli mont duruyorsa talibim

elimde iki tane gri kaşe kaban var. biri düğmeli sizin sordugunuz 40-42 beden. ama küçük bedene de olur yani çok salaş durmaz zaten altından kazakla falan giyildiği için.

diğer düğmesiz kuşakla kullanılıyor isterseniz kuşaksız kullanabilirsiniz üzerimde gördüğünüz gibi. o da her bedene uyar düğmesiz oldugu için salaş model zaten.

hangisini düşünürsünüz ?

yaaa ama ben 36 beden giyiyorum :26: salaş duran şeyleri de pek sevmem

yaaa ama ben 36 beden giyiyorum :26: salaş duran şeyleri de pek sevmem

canım bende 36 beden giyiyorum 50 kiloyum kollarım falan incedir. üzerimde duruşu bu şekilde. dar kesim üzerinde kesinlikle abartı bi bollugu yok. kii içime çok kalın olmayan bişiyle denedim kazakla falan deneseniz daha da oturur üzerinize diye düşünüyorum. yine de siz bilirsiniz tabi isterseniz burdayım

yaka detayı ve arkasındaki kurdela detayını da çektim

yeni eklediklerimden ve elimdekilerden özelden soran bazı arkadaşlar için üzerimdeki halleri fiyatlarının çok altına veriyorum arkadaşlar sıfır ürünler gel vatandaş gelllll

kalanlardan yokmu isteyeeeen indirdim fiyatlarıııııııııı

yarın ptt'ye gidicem, indirimli fiyatlarla alışveriş yapmak isteyen olursa yarın çıkartırım kargosunuu herşey indirimliiii ihtiyaçtan dolayı fazlasıyla indirdimmm

iyi geceler buradan yazıyorum özel mesajda sorun var....kargonuzu teslim alabildiniz mi acaba inşallah bir sorun yoktur?

iyi geceler buradan yazıyorum özel mesajda sorun var....kargonuzu teslim alabildiniz mi acaba inşallah bir sorun yoktur?

canım bugün almaya gidicem dün baya geç gelmiş fırsatım olmadı, birazdan gidip alıcam tekrar size haber verrim

kargom az önce geldi,ürünler temiz,yeni,beklediğim gibi,hediye de koymuşsun çok naziksin teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…