~~~Elimde kalanlarla 27. sayfada indirim başlıyooooor yetişen alıyor ~~~

Maltepe park carrefoura cok yanimim ama disari cilamam bebegim var hava cok souk

yakınmışız ..elinde kepçe takımı gibi başka var mı onlarıda beğenmiştim.benim kartal merkez değil cevizli canım

Son düzenleme:
Celik yok cnm ya koyduklarim var tabaklar bardak altlari cok guzel kabartmali ihtiyacn varsa fiyatlarsa cok uygun

buraya koydyğun satıldı mı canım.20tl olan kepçe takımı.??bir de tabaklardan falan çok var.kepçe takımı lazım çeyizlik mutfak eşyası bakıyorum canım elinde sıfır kullanılmamış ya da az kullanılmış bişiler olabilir.süs eşyaları falanda olur.bişi daha bulursam yanına fincanlarla beraber aliyim

Son düzenleme:
Satildi cnm saklama kaplariyla bugun gonderdmkargosunu

yaa çok üzüldüm çok beğenmiştim.bir de tabaklardan falan çok var.kepçe takımı lazım çeyizlik mutfak eşyası bakıyorum canım elinde sıfır kullanılmamış ya da az kullanılmış bişiler olabilir.süs eşyaları falanda olur.bişi daha bulursam yanına fincanlarla beraber aliyim .fincanları kesin alıcam ama.

Son düzenleme:

Sen bindalli buldunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…