Bebek İkinci El elimde kalanları hepsını bıraraya topladım oyuncak erkek ve kız kıyafet

Özelden mesaj yazabilmek için 43 mesaj daha atmış olmam gerekiyormuş Almak istiyorum ben ama nasıl haberleşeceğiz bilemedim

bunlar benim için uygun galiba kızım 9 aylık ve 10 kilo beden olarak olurlar mı genelde 12 aylık giyiniyoruz.birde ayakkabının fiyatını yazmamışsın teşekkürler

cnm ayakkabı 10 tl 30 tl almıstım hıc pısman olmadım çok rahat bır ayakkabı çocuk yurumeye basladıgında ayakkabı yıtasıması zor oluyo bu cok hafıf bır ayakkabı rahat edıyo

ben bursadayım kargo parası hakkında bilgi verirmisiniz bunlar son olarak ne olur birde ödemeyi nasıl yapıyoruz

cnm 42 50 tutuyo duz 40 tl olur bursaya sanırım 6 50 tutar kargon oky dersen ısım soyısım adres telefon bılgılerını yolla msj olarak ucretı getıren kargo gorevlısıne yapıyosun

cnm hepsı duruyor fakat dedıgım gıbı son dakı kadıfe olan bır arkadastan ıstendı almassa sana donerım tekrar dıgerlerı doruyo bırıcı ceket 6 9 ay 10 tl 6 yaş vaıkıkı marka 10 tl 3lü takım sıfır 20 tl 4 foto 12 18 ay fermuarlı yelek vaıkıkı marka 7 500 tl 5. foto kadıfe 9 12 ay 7500 tl venıs marka 6 . foto 10 6 9 ay 9 12 uyumlu çıko byby 10 tl

Bunlarında bedenleri uymuyormuş teşekkür ederim

birinci foto sıfır 15 tl 3 6 ay 2. foto vaıkıkı marka 6 9 ay 7500 tl 3 .foto vaıkıkı marka 6 ay 5 tl 4. foto 6 ay pamuklu 3 tl 5. foto oskoloh marka slopet 6 ay cok severek aldık fakat sayılı gıyebıldık 6 ay donemımız sıcaklara geldıgı ıcın 10 tl 6. foto malesegf bır arkadasa satıldı dun 7. foto 8 yas sıfır vaıkıkı marka 10 tl beyaz pantolon bücürük marka 4 yaş 7500 tl yeşil olan yazlık kapri 5 tl 5 yas kot pantolon 9 12 ay 5 tl

2,3,4,5 ve 10numaralara hepsine 25 ₺ olur derseniz almak istiyorum. [ dan görüşebiliriz..

Son düzenleyen: Moderatör:
sözünü ettiğim tüm ürünler bugün elime ulaştı :) özellikle mont resimdekinden bile iyiymiş. çok teşekkür ederim ilgin/hızın ve ürünler konusunda bilgilendirmen için. lacivert eşofman gerçekten dediğin gibi biraz pamuklanmış çıktı :) yerine yolladığın yeşil eşofman kesinlikle iyi durumda...
tekrar teşekkür ederim :)

bebişlere sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…