- 13 Nisan 2007
- 33.399
- 101.558
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi mihrimahinannesii
-
Canım benimAcaba ilk mi diye düşündüm,ondanmı bu kadar üstüne düşüyorlar diye.
olabilirYani surekli ben yokmusum yok gibi kardesi yalniz yapmiş gibi filan belli ki bi ilgi bekliyorsunuz ne guzel ettin de dogurdun bu cocuguuu ssseeeen dogurddddunnnn ne guzel dogurdun demeleri lazim severken ki yokmussun gibi olmasin ve cocugu adamla birlikte yaptiginiz anlaşilsin.
teşekkür ederim yargılamayıp beni anladıgınız içinYaşadığınız duygular çok normal bence, lohusa sayılırsınız hala. Çok az anne için herhalde bebeğinden daha değerli şeyler vardır. Dolayısıyla insan en değerli şeyini kıskanır. Kızım 22 aylık, amcası biraz daha büyüsğn ben onu şuraya götürücem, yok şu sporu yaptırıcam vs diyor. Önceden çok sinir olurdum ama artık içimden he he diyorum. Bana sormadan kızıma ellerini bile süremeyeceklerini biliyorlar artık. Bence şu an takmayın hiç. Hatta o anlarda biraz dinlenmeye çalışın. O bebek sizin,kimse bunu değiştiremez
teşekkür ederimmSen izin vermezsen kimse çocuğunu alip götüremez. Şimdiden böyle şeylere takma zaten zamanı gelince sen istersen mümkün olur istemezsen biseycikler yapamazlar. Şimdi küçük ya böyle kıskanıyorsun zamanla kendini törpüliceksin. Daha rahat olacaksın. Abartmamak şartıyla bırak sevsinler. Sen onun annesisin bunu kimse değiştiremez ve senden hiç kimse alamaz.
yuh artık benim yazdıklarımı nereye çekiyorsunuz siz ya okudugunuzu anlamama problemi mi var ? düzgün sevseler sorun olmaz sorun sevgi şekillerinde. ayrıca kayınvalidrm,k.pederim vs vs hicbirinden değil de sadece görümcelerime karşı böyle hissediyorum. bunu da belirttim.
Neden alıntılamadan ortaya yazıyorsun? Asıl sen haddini bil, kime küstah diyorsun. Sen kendi işine kendi aile ilişkilerine bak, benimkine kafa yorma boşuna.''Bebeğimi kendi annemin kucağına 3-4 ay vermedim, annem eşime bir şey diyemez derse hışmıma uğrar'' vs vs bu nedir ya?
Herkes haddini bilsin ilkokuldaki sıra arkadaşınız değil sizin anneleriniz, hışmıma uğrar ne demek? Her mesajdan ayrı küstahlık akıyor... Okurken benim içim cız etti bazı anneannelere babaannelere. Doğur büyüt yardımcı olmaya git, dil pabuç kadar...
Torununa yeğenine bakmayan herkes çok haklıymış valla. Nankörlük göreceğinize kafanız rahat olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?