elimde değil bebişimi kıskanıyorum

Acaba ilk mi diye düşündüm,ondanmı bu kadar üstüne düşüyorlar diye.
Canım benim

Ben de aynısını söyledim.

“Bu adam bilmem kaçıncı çocuğun,senin de bilmem kaçıncı torunun di mi? Benim tek çocuğum ve yaşadığım zahmetleri çok iyi biliyorsun,anneciğim gitmiş,gerçek anlamda akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim,lütfen yapmayın” diye.

O zamanlar yaptıklarını dedim ya asla unutmam. Kayınvalide ve tüm görümcelerin/eltilerin…

Şimdi kızmıyorum sadece anlam veremiyorum yaptıklarına.

Dedim ya kötü insanlar değiller ama üzdüler.

Artık isteseler de üzemezler ben umursamıyorum artık.

Cam fanusa koyun kaldırın rafa tey allahım ya. O hala sizin size ait çocuğun hayatın da sadece anne babası olmaz teyze hala kuzen nene dede bunlar da o çocuğun ailesi abartmayın

teşekkür ederim yargılamayıp beni anladıgınız için

teşekkür ederimm

Ben yinede normal olduğunu düşünmüyorum. Yazdığımın arkasındayım.

Bunu hem hala, hem teyze, hem anne olarak söylüyorum.

''Bebeğimi kendi annemin kucağına 3-4 ay vermedim, annem eşime bir şey diyemez derse hışmıma uğrar'' vs vs bu nedir ya?
Herkes haddini bilsin ilkokuldaki sıra arkadaşınız değil sizin anneleriniz, hışmıma uğrar ne demek? Her mesajdan ayrı küstahlık akıyor... Okurken benim içim cız etti bazı anneannelere babaannelere. Doğur büyüt yardımcı olmaya git, dil pabuç kadar...

Torununa yeğenine bakmayan herkes çok haklıymış valla. Nankörlük göreceğinize kafanız rahat olur.

Ay abartmayın ya , dünyada ki tek çocuk değil bu. Ayrıca öpme dışında gayet de doğal çocuklar koşulsuz sevgiyi aile içinde görüyor. Abartmayınn.

Neden alıntılamadan ortaya yazıyorsun? Asıl sen haddini bil, kime küstah diyorsun. Sen kendi işine kendi aile ilişkilerine bak, benimkine kafa yorma boşuna.

Ya insanlar bebeğimi sevdiğinde ben çok mutlu oluyorum hatta bebeğim bile sevilmek istiyor fark ediyorum insanların gözünün içine bakıyor biri güzel bir şey söylese gülümsese bebeğimde çok mutlu oluyor etrafa gülücükler saçıyor kimse sevmese insanın daha çok zoruna gider yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…