Zaten almam hic ama dedigim gibi bir haftadir deli gibi ariyorum ve aliyorum resmen bagimli gibi. Durumum kötü mü, tipki sigara icenler gibi, yemeden duramiyorum.En iyisi evinize almamak. Elinizin altında olunca durmadan aklınızdan da çıkmayacak.
ouuu bu gercekten etkili oldu. Az önce nacho bitirdim tam üzerine bu geldi. keske yemeden önce görseydimben bunu görünce cipsten soğumuştum bi de siz bakın bakem
Bu benim korkulu rüyam, hayir olamaz. Midem dolu su an. Yarim saat sonra amaan kendi g*tlerine baksinlar kafasina girmekten korkuyorumYediginde, gobeginin top gibi elbisenden firlayacagini dusun. :) Milletin "ayy kiz suna baak, evlenir evlenmez g*tu gobegi salmis kocayi buldu ya" diyecegini varsay. :)
Göbeginden vazgecemeyenler buraya o zaman. Hem yerim hem aglarim diyoruz yani. Ben de bugün iki koca göfret paketi yedim eger kalsaydi daha da yiyecektimAz önce cips yedim bende. ondan öncede gofretler mi dersin şekerlemeler mi dersinn ne bulduysam yedim. en sonda artık yiyecek abur cubur kalmadi, yoğurda bal döküp yedim veee bu cumartesi nişanım var. Amaaan ölümlü dünya beee göbeğim ve ben selamlıyoruz seni
Tek yaptigim evde oturup cocuk bakmak, 1 yasina girecek yaramaz bir kizim var. Hava cok soguk yürüyüs icin de cikartamiyorum onu. Istedigim zaman da kayinvalideme birakamiyorum hep isi cikiyor. Yani depresyon esigindeyim belki de. Yalnizim arkadasim yok bulundugum cevrede ve yakinlarda. Daha saysam mi...Nden bosluktasiniz ki?
Aynen dediginiz gibi.. Off gercekten batak gibi. Yedikce yiyor insan..Boyle seyler bagimlilik yapiyor vallahi. 1 paket cips yedigimde, 2.sini acasim geliyor, jelibon, kek, pasta, kola keza :))
Burger King e resmen bagimli olmustum bir ara, cok zor biraktim.
Saglikli seyler niye bagimlilik yapmiyor be ?!
Boyle seyler bagimlilik yapiyor vallahi. 1 paket cips yedigimde, 2.sini acasim geliyor, jelibon, kek, pasta, kola keza :))
Halimiz söyle olacak. Iki ay sonra cok kilo aldim nasil verecegim diye konu acacak halde olacagiz..bende bu aralar pestile dadandım inanın oda feci bağımlılık yapıyormuş çok magdurum günde utanmasam 2 kilo yerim ne olacak halimiz
Canım tadı kötü olan şeyler hep sağlıklıBoyle seyler bagimlilik yapiyor vallahi. 1 paket cips yedigimde, 2.sini acasim geliyor, jelibon, kek, pasta, kola keza :))
Emziriyorum. Iki senedir ne kahve ne kola ictim. Hep saglikli beslendim. kizartma falan da yemedim. Ama simdi ne oldu bana, kendimi saldim. Mutlu olup kendimi anlik oyalamak icin yiyorum. Bu halimden korkar oldum =(Yani tam da cumartesi gecesi abur cubur günü... Neyse emziriyo musunuz diye soracaktım. Hani sağlıklı besinler yollamak için bebeğinize kızartılmış yağlı şeylerden uzak durursunuz belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?