Elim ayağım titriyor korkudan

Korktuğun herşeyi kendine çekersin , ve her gebelik aynı değildir korkunu anlıyorum ama bu sefer öyle olmayacak belki de doktorların bi sebep söylemiş sana daha küçük görünmüyor betaya göre.. eğer önceki düşük sebebini biliyorsan korkma bilmiyorsan bence daha önceki düşüğü Araştırmak lazım bu gebelikte olmasın önüne geçilsin diye

Şuan hamilesinix hormon değişkenliği iz var haklısınız ben size birşey demiyorum doktor söyler bacım bankada 2 tane doğurdun 3. Ne kampmı kurucan diye dalga geçmişti ağlaya ağlaya geldim eve takma desin

Çok haklısınız bir dünya test yaptı şeker değerim ve enzimlerimde yükselme çıktı başka sorun tok dedi sırf adı var diye o hastaneye gittim suyum geldi bir anda neden olur dedim herşey olabilir enfeksiyon vs dedi susturdu beni 13 bin tl kim test yaptı ve istediğim cevabı alamadım test sonucuma baktı bunların dışında sorun yok dedi
Cevap vermekten bile aciz korkuyorum kime güvencem ben ya

Şuan hamilesinix hormon değişkenliği iz var haklısınız ben size birşey demiyorum doktor söyler bacım bankada 2 tane doğurdun 3. Ne kampmı kurucan diye dalga geçmişti ağlaya ağlaya geldim eve takma desin
Bazı doktorlar gerçekten çok acımasız diğer çocuğum 13+2 de düştü .
O hastanede bir doktor işlem yaptı sonra 3 ara verdim bu doktoru çok övdüler gittim bir dünya test muayene ile birlikte 15 nin para ödedim üzerine bir sürü hakaret işittim şeker ve enzimler sıkıntılı çıktı baya beni korkuttu .
Diğer sonuçlar temiz dedi ama düşükle ilgili bişey araştırmadı bir dünya test yaptı sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…