Canım temmuz ayında düşük yaptım psikolojim iyi değilBence normal doktor görünmeme sebebini söylemiş başkası gelip size kendi kötü tecrübesini anlatsa ne işinize yarar ne de durumu değiştirir..
İnşallah canım normal bit gebeliktir çok sağolİki gün ara ile iki katından fazla fazla artmis. Gayet iyi.
Ancak 20 Kasım'da 144 beta ile kese görmeniz imkansız. 2 günde bir 2 katı arttığını düşünürseniz 25'inde beta 1000 bile olmuyor. Yani şu anda süreç gayet normal.
Gönlünü ferah tut, hayırlı olsun :)İnşallah canım normal bit gebeliktir çok sağol
Sağol canımGönlünü ferah tut, hayırlı olsun :)
Ben her ihtimale karşı Aralık 5 e aldım bakalım hayırlısı korkum var yine aynı şeyleri yaşarım diye çekiniyorum2 günde bir 1.5 -2 kat artmalı. Seninki artmış zaten. 144 müş. 288 de olsa çok iyiydi. 370 çıkmış çok çok iyi… kese de 3000 değerde vajinal ultrasondan, 5000 değerde karından ultrasondan gözükür. Erken o yüzden daha
Değer de
24 unde 740
26 sında 1480
28 inde 2960
30 unda 5920 olur
Muhtemelen kese 30 unda gözükür
2000lere ulaşmadan kese gözükmez , bebeği desteklemek için progestan vermedi mi ?Kızlar benim bir sağlıklı gebelik var 7 yaşında oğlum
Bir düşüğüm var Ocak ayında 13+2
Şimdi tekrar gene olduğumu öğrendim
Ayın
Kasım 20 beta =144
Kasım 22 beta =370
20 sinde gittiğimde kese görünmedi dün 25 nde gittim yine görünmedi ama ama doktor daha yeni görünmez demişti daha sonra kan testi yapmadım
Betanın artışı iyi mi sizce 20 ve 22 sinde yapıldı düşük gibi geldi bana
Hiç bişey vermedi2000lere ulaşmadan kese gözükmez , bebeği desteklemek için progestan vermedi mi ?
Kötüyü değil, iyiyi düşün. Gene ilk evladındaki gibi, sağlıcakla kucağına alacağını düşün. Bu herkes için en güzeliBen her ihtimale karşı Aralık 5 e aldım bakalım hayırlısı korkum var yine aynı şeyleri yaşarım diye çekiniyorum
Biraz aceleci davranıyorum sanırım herşey üst üste geldi birazda kilom var244 mü ne çıktı benim bir hafta dan fazla geçti
Öyle gititm keseyi görmeyi yani şuan erken
Progestan herkese verilmez kuzum. Coğu gebe de kullanmamıştır emin ol. Doktor gerekli görürse, riskli görürse veriyor. Zaten kadın fazla panik. Kafasına farklı seyler sokma derim. Çok stresli zaten görüyorsun. Yapma2000lere ulaşmadan kese gözükmez , bebeği desteklemek için progestan vermedi mi ?
Doktor zaten açıklamayı yapmış siz panik yapmayın bukadar bence akışına bırakınKızlar benim bir sağlıklı gebelik var 7 yaşında oğlum
Bir düşüğüm var Ocak ayında 13+2
Şimdi tekrar gene olduğumu öğrendim
Ayın
Kasım 20 beta =144
Kasım 22 beta =370
20 sinde gittiğimde kese görünmedi dün 25 nde gittim yine görünmedi ama ama doktor daha yeni görünmez demişti daha sonra kan testi yapmadım
Betanın artışı iyi mi sizce 20 ve 22 sinde yapıldı düşük gibi geldi
Çok teşekkür ederim .Kötüyü değil, iyiyi düşün. Gene ilk evladındaki gibi, sağlıcakla kucağına alacağını düşün. Bu herkes için en güzeli
Olumsuzlara odaklanırsan, hep olumsuz seyler yaşarsın. Ya da ufacık olumsuzluklarla günlerce boğusur durursun. Hayatın güzel yönlerine odaklan. Güzel yönlerine odaklan ki, olumsuzlukla karşılaşsan da sana güç veren şeyler olsun aklında/ yanında. Kendini dizginlemeyi öğrenmelisin. Bakış açını lütfen değiştir
Korkum diğer gebeliklerde direkt yüksek betalarla öğrenmiştim .Doktor zaten açıklamayı yapmış siz panik yapmayın bukadar bence akışına bırakın