- 4 Aralık 2022
- 773
- 965
- 35
Kötü durum yok,içinizi ferah tutun.Beta değeriniz ikiye katlanmış,gayet iyi.Kesenin görünmemesi de normal.Kızlar benim bir sağlıklı gebelik var 7 yaşında oğlum
Bir düşüğüm var Ocak ayında 13+2
Şimdi tekrar gene olduğumu öğrendim
Ayın
Kasım 20 beta =144
Kasım 22 beta =370
20 sinde gittiğimde kese görünmedi dün 25 nde gittim yine görünmedi ama ama doktor daha yeni görünmez demişti daha sonra kan testi yapmadım
Betanın artışı iyi mi sizce 20 ve 22 sinde yapıldı düşük gibi geldi bana
Geç döllenme olabilir mi diğer gebeliklerimde 5000 lerde öğrenmiştimKötü durum yok,içinizi ferah tutun.Beta değeriniz ikiye katlanmış,gayet iyi.Kesenin görünmemesi de normal.
E görünmez zaten beta çok düşük. 2500/300 arası görünürKızlar benim bir sağlıklı gebelik var 7 yaşında oğlum
Ayın
Kasım 20 beta =144
Kasım 22 beta =370
20 sinde gittiğimde kese görünmedi dün 25 nde gittim yine görünmedi ama ama doktor daha yeni görünmez demişti daha sonra kan testi yapmadım
O değere hiç takılma,daha düşük te baslayabilirdi değerin önemli değil.Önemli olan ikiye katlanmasi.Gercekten yazdıklarına göre söylüyorum emin ol bu şekilde bakınca sıkıntı yok.Reglin kaç gün geçiyor?Geç döllenme olabilir mi diğer gebeliklerimde 5000 lerde öğrenmiştim
Gayet güzel canım ferah tut içiniKızlar benim bir sağlıklı gebelik var 7 yaşında oğlum
Ayın
Kasım 20 beta =144
Kasım 22 beta =370
10 gün geçtiO değere hiç takılma,daha düşük te baslayabilirdi değerin önemli değil.Önemli olan ikiye katlanmasi.Gercekten yazdıklarına göre söylüyorum emin ol bu şekilde bakınca sıkıntı yok.Reglin kaç gün geçiyor?
Dış gebelikten galan korkuyorum internette biraz araştırdım kese görünmemesi galan diye ama sanırım benim daha küçükGayet güzel canım ferah tut içini
Yani dün görünmemesi normal dimiE görünmez zaten beta çok düşük. 2500/300 arası görünür
5000 değerlerde kese görünüyor canım tabiki küçük o değerlere gelip gorunmezse sıkıntı ama şuan bu değerlere göre görünmez herkes için bu böyle içini ferah tutDış gebelikten galan korkuyorum internette biraz araştırdım kese görünmemesi galan diye ama sanırım benim daha küçük
Her doktor bir değil , tüp bebek sürecini yaşadıktan sonra az çok hangi zaman diliminde ne yapman gerekli biliyorsun. Bir doktor hatası yaşadığım olayı anlatmayacağım fakat yine de bilinçlenmesinden yanayım. Ben bu durumda evham yapsam ne yapmam gerektiğini öğrenmek isterdim ki öyle bir zaman dilimi yaşadım.Progestan herkese verilmez kuzum. Coğu gebe de kullanmamıştır emin ol. Doktor gerekli görürse, riskli görürse veriyor. Zaten kadın fazla panik. Kafasına farklı seyler sokma derim. Çok stresli zaten görüyorsun. Yapma
Sağol canım içimi rahatlattın o zaman ben bir süre bekleyeyim5000 değerlerde kese görünüyor canım tabiki küçük o değerlere gelip gorunmezse sıkıntı ama şuan bu değerlere göre görünmez herkes için bu böyle içini ferah tut
her doktor her konu da aynı görüşte değil yada bilincinde. Çocuğum olmadığı zamanlardaçok fazla kadın doğum doktoru değiştirdim. Sen strese sokma bol bol dinlen . Özelden ileticem sana.Hiç bişey vermedi
Nasıl doktor ben anlamadım özel Medikal park hastanesi
Ne ilaç ne bişey üstüne bir dünya test ve azarlama şeklinde konuşma devlete gidicem bundan sonra
Ben çok aceleci davrandım sanırım ondan böyle oluyornormal. değer 2500-3000lerde iken kese görünür
Tamam canımher doktor her konu da aynı görüşte değil yada bilincinde. Çocuğum olmadığı zamanlardaçok fazla kadın doğum doktoru değiştirdim. Sen strese sokma bol bol dinlen . Özelden ileticem sana.
yazamadım sayfan sınırlıymış , sen bana mesaj atTamam canım
Tamam canımyazamadım sayfan sınırlıymış , sen bana mesaj at
Mesaj attımyazamadım sayfan sınırlıymış , sen bana mesaj at
yazamadım sayfan sınırlıymış , sen bana mesaj at
Çok normal :)Yani dün görünmemesi normal dimi