Doğuma Hazırlık Elif'in yanina ikinci bir isim..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sare_asya

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
3.635
1.680
39
Merhabalar..
Elif isminin yanina ikinci bir isim ariyorum. Babamiz Elif Asya istiyor ama hic icime sinmiyor. Anlami guzel olan ikinci bir isim istiyorum ve cok kararsiz kaldim. Ilk kizimin ismi Ayse Sare. Uyum aramiyorum.. Elif Azra'yi dusundum ama kararsizlik var. Fikirlerinize ihtiyacim var arkadaslar..

Bende daha kızıma isim konusunda karar veremedim Sare koyacağız ama yanına ne koymalıyız net değiliz ama bence ilk kızınız Ayşe Sare bu kızınızın ismi Azra olarak başlasa daha uyumlu olmaz mı ? Bu sene doğan bütün kızlara Elif ismi veriliyor tabiki sizin kararınız Azra ismini çok begenirim ama eşimin akrabası koyduğu için koyamıyoruz açıkcası...

Bende daha kızıma isim konusunda karar veremedim Sare koyacağız ama yanına ne koymalıyız net değiliz ama bence ilk kızınız Ayşe Sare bu kızınızın ismi Azra olarak başlasa daha uyumlu olmaz mı ? Bu sene doğan bütün kızlara Elif ismi veriliyor tabiki sizin kararınız Azra ismini çok begenirim ama eşimin akrabası koyduğu için koyamıyoruz açıkcası...
Babasi Elif koymakta kararli. Azra ismini de hic begenmiyor ama ikinci isim olarak olabilecegini soyluyor. Bana kalirsa zaten sadece tek isim istiyorum o da Azra.. Ama esim hic begenmiyor.
Elif, Zeyneb, Ayse, Fatma senelerden beri bikmadan usanmadan konulan isimlerden zaten..
Bu sene Defne, Sare patlamasi yasandi..
Sare nin yanina yalistirdigim isimler..
Nil Sare
Asya Sare
Ayca Sare..

Merhabalar..
Elif isminin yanina ikinci bir isim ariyorum. Babamiz Elif Asya istiyor ama hic icime sinmiyor. Anlami guzel olan ikinci bir isim istiyorum ve cok kararsiz kaldim. Ilk kizimin ismi Ayse Sare. Uyum aramiyorum.. Elif Azra'yi dusundum ama kararsizlik var. Fikirlerinize ihtiyacim var arkadaslar..
Rabbim nasip eder birgün kızımız olursa biz ikra elif koyacağız inşallah :KK200:

Rabbim nasip eder birgün kızımız olursa biz ikra elif koyacağız inşallah :KK200:
Allah gonlunuze gore versin insaAllah.. Ben de 8/9 sene once kizimiz olursa Sare ismini cok istiyordum. Allah nasip etti..

Ikra ismi guzel bir isim ama anlami ''oku'' oldugundan dolayi ben pek sicak bakmiyorum..

Allah gonlunuze gore versin insaAllah.. Ben de 8/9 sene once kizimiz olursa Sare ismini cok istiyordum. Allah nasip etti..

Ikra ismi guzel bir isim ama anlami ''oku'' oldugundan dolayi ben pek sicak bakmiyorum..
Sare isminide çok severim tanıdığım tüm sarelerin enerjileride karakterleride şahane
Senin meleğinde öyle olacaktır eminim
Darısı bana inşallah
Bende tam aksine anlamı oku olduğu için dahaçok seviyorum
Hala okuyan bir insan olarak takıntılıyım sanırım bıraz içime işlemiş :confused:
Beğendiğim diğer isimleri yazayım belki fikir olur
Efsa
Nisa
Bukte
Bersu
Ceren

Adaşım ne güzel..
Benim önerim direk Elif koymanız çünkü ben bu zamana kadar iki (..su ...naz ...gül vb. hariç) isimli olup ta ikisini bir arada görmedim. Zaten herkes Elif diye seslenecek bırakın öyle kalsın :)

Sare isminide çok severim tanıdığım tüm sarelerin enerjileride karakterleride şahane
Senin meleğinde öyle olacaktır eminim
Darısı bana inşallah
Bende tam aksine anlamı oku olduğu için dahaçok seviyorum
Hala okuyan bir insan olarak takıntılıyım sanırım bıraz içime işlemiş :confused:
Beğendiğim diğer isimleri yazayım belki fikir olur
Efsa
Nisa
Bukte
Bersu
Ceren
Benim kizim da asiri enerjik, bir dk.yerinde durmaz, surekli bir sey tepesinde, masaAllah cok guler yuzlu cana yakin ve asiri hiperaktif..
Ikinci nasil olacak bakalim..
Yazdiginiz isimler de guzel.
Efsa ozellikle..
Babamiza bi begendirebilsek..
Tesekkur ederim yorumlariniz icin..

Adaşım ne güzel..
Benim önerim direk Elif koymanız çünkü ben bu zamana kadar iki (..su ...naz ...gül vb. hariç) isimli olup ta ikisini bir arada görmedim. Zaten herkes Elif diye seslenecek bırakın öyle kalsın :)
Ben de sadece Elif istiyorum.. Ama babamiz iki isim istiyor. Ilk kizim iki isimli herkes iki ismiyle hitap ediyor.
Sadece Elif en guzeli bence de..
Tesekkurler yorumunz icin..

X