Elif Şafak-İskender

Okumaya devam ediyom. Pek hoşlanarak devam ettiğim söylenemz. Hele cemile kısmında iyice zorlanıyorum, yavan ekmek gibi. Kişinin dilinden anlattığı bölümler idare eder ama dılı, dili anlatılan kısımlar çok sıkıcı. Kitaba adapte olamıyosunuz , sanki aranıza mesafeler giriyo.
Ayrıca kapağa çok takıldım. Iskenderi ondan farklı hayal etmek isterdim. Kadından bozma bi iskender çıktı karşıma . Bu resim yaptıklarıyla, yaşadıklarıyla çok aykırydı. O yüzden kapağa keşke böyle bir resim koymasalarmış diyorum.

Elif Safak'in bir kac kitabini daha okudum, ozellikle Ask kitabi cok guzeldi.
Iskenderi de guzel olabilir umuduyla almistim fakat benim icin tam bir hayalkirikligi oldu. 440 kusur sayfada bu kitap bana ne katti diye dusunecek olursam, cevap kocaman bir hic. Finalide hic guzel degildi. Esmanin abisine ofkesi, iskenderin hapisten ciktiktan sonra kate veya tom la gorusup gorusmedigini belirtmemesi vs sanki sonunu aceleye getirmis gibi bi izlenim verdi. Hosuma gitmedi sahsen. 10 uzerinden 3 falan verirdim :/

Yuksek beklentilerim yoktu aslinda ama ben begendim evet biraz fazla uzun geldi ama konusu degisikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…