Elif Şafak - Baba ve Piç

Balbocegii

Ya Baki Entel Baki
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
539
2
118

Okunması gereken en güzel romanlardan bir tanesi. Kesinlikle tavsiye ederim. Türkiye'de bulunan etnik kökenleri bu kadar iyi anlatan, harmanlayan ve düşünceleri zorlayan ve herşeyden de öte azınlık ve çoğunluk olayını "İNSAN" kimliğinde toplayan bir kitap bence....

Ben de evvelki sene okumuştum. çok beğenmiştim. Ben de tavsiye ederim ama BEnim Elif Şafak kitaplarında favorim Mahrem.

Hayatımda okuduğum en güzel kitaplardan bi tanesi diyebilirim. Kitapta anlatılanlar, yaşananlar çok uç şeyler. ınsan kendisini kaptırıyor. Sözde ermeni soykırımındanda bahsedilmiş. Karakterlerin Türkler hakkında kötü yorumları falan var. Ben kıza kıza okumuştum o bölümleri. Yinede okunmasını tavsiye ederim..

daha yenı basladım bıtırınce yazacağım yorumları:)

benim açımdan sarsıcı ve şaşırtıcı bir kitaptı.
ilk çıktığında yapılan tartımaları da az çok hatırlıyorum.
kitap ermeni soykırımı olduğunu kabul eder bir görüşle yazılmış

beni en çok sarsan sonydu.
Ermeni soykırımı olayından dolayı çok kızdım.
Ama okunası bir kitap, tavsiye ederim

bugün bitirdim bu kitabi, dogum günümde :)
cok güzel kitap gercekten.. elif safaktan okudugum ilk kitap
tarzini cok begendim.. her konuya buldugu basliklarin bir yiyecek vs. olmasida
dikkatimi cekti, hosuma gitti..
ama sonu acik kalmis gibi.. birazcik daha uzun olup gercekler aciga kavusmaliydi bence..yerimseniben

ilk önce ermenileri haklı gösteriyo zannettim sonra hepimizin düştüğü hatayı öyle güzel göstermiş ki bayıldım

güzeldi ama ben kitaptakilerin birbrleriyle olan akrabalık ilişkilerini çözene kadar kitap bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…