elif gönül davet ve pekom

denizzkizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2010
233
0
46
İstanbul
kizlar iki mekan arasinda kaldik...

istanbul avrupya yakasinda besiktasta ELIF GÖNÜL DAVET hakkinda bilgisi olan varmi? ayrica fiyat konusundada bilgiye ihtiyacim var

birde PEKOM Polis Egitim ve Kongre Merkezi Zeytinburnunda bu iki mekan hakkinda hem fiyat hem organizasyon hakkinda bilgiye ihtiyacim var...

dügünü bu iki mekandan birinde yapanlardan veya bu iki mekanda bir dügüne katilmis olanlara sesleniyorummmmm :)) bana yardim edin

baska güzel seceneklerinizde varsa sevinirim

Ben beşiktaştaki gönül daveti biliyorum . Bir düğüne katılmıştık .Salon güzel içinin süslemeleri güzeldi. Ayrıca anı defteri hediye veriyorlar demişti düğünü olan arkadaş ben beğenmiştim.

Canım internet sitesinde telefonu var oradan ulaşabilirsin hem zamanda kaybetmemiş olursun. Ben daha önce fiyat almıştım oradan ama tam hatırlamıyorum 5000 tl civarıydı galiba. Bize pahalı ve salon olarak büyük geldiği için geldiği için Fatihteki Uğur Gönül Davet Salonunda yaptık düğünümüzü ve çok ta güzel oldu :lepi:

meralcim bilgin icin cok sagol fiyat teklifinden sonra hayal kirikligini ugramamak icin önceden asagi yukari fiyat ögrenmek istedim uygun olanlarlada görüsmeyi düsünüyoruz
fatihteki gonul davetin hakkindada fiyat bilgisi verebilirmisin??

Düğün salonu gibi basit bir yer değil daha şık. Ayrıca ikramlarıda güzel. ıkram olarak kanepe tabağı dilimlenmiş havuç kola fanta oluyor. Pastası klasik düğün pastasından çok daha güzel dondurmalı pasta. Anı defteri veriyorlar. Misafirlere çıkışta kutu içerisinde lokum ikram ediliyor. Ben çok memnun kaldım çok güzeldi herşey.

Son düzenleme:
Fatih tek geçerim ama bende dün gittiğimde Beşiktaşın fiyatını aldım 6650 YTL çıkardılar. bana çok pahalı geldi düğün için başka yerler araştırmadaım.

Kızlar ben nisanda Elif Gönül Davette evleniyorum =)
Umarım memnun kalırız.
Çok araştırdık. Hem fiyatı uygun, yeri iyi, hemde güze, sade, abuk subuk renkleri olmayan bi yer aradık.Sonunda burada karar kıldık.

Benimde haziranda caım hayırlısı olsun

Aaaa süpermiş. Siz neden orayı tercih ettiniz peki? Birde biz gümüş menü seçtik ama sanki ikram az olur gibi geldi bana.Bi masada bi kanepe tabağı falan kime yeter ki.Siz nasıl yaptınız?

En büyük sebebim nişanı fatihte yapmam oldu çok memnun kaldım.
menüde bizim için yeterli kalıyor hatta nişanda herkez yemekli mi diye sormuştu
aynı menü bizimde gümüş

Arkadaşlar Fatih'teki Gönül Davette düğün yapanlar fiyat yazabilir mi? Biz çalgılı, oyunlu bir düğün düşünmüyoruz. Kokteyl tarzında oturma düzenli bir düğün istiyoruz. Fiyat ne kadardır en ekonomik menüyü seççez çünkü bütçemiz çok yok 3000-5000 arası düşünüyoruz en fazla ve ekstralar çıkmayacak... Lütfen birileri fiyat versin bize bayramdan sonra görüşmeye gitcez ona göre gidelim bari :44:

Fatihte nişanım oldu 3000 ile 3500 arası düzelir.
gidip mutlaka birebir konuş

Fatihte nişanım oldu 3000 ile 3500 arası düzelir.
gidip mutlaka birebir konuş

Canım çok sağol Allah razı olsun çok makbule geçti. Salon hoş gözüküyo fiyat makulmül hemde kokteylli bu fiyata müthiş çok sevindim bayramdan sonra gidip fiyat alalım belki dj canlı müzik falan istemediğimiz için fiyat biraz daha düşer. Hem sadece aperatif birşeyler dağıtcaz o kadar yani. İnşallah dediğin fiyata güzel birşey ortaya çıkar. Çok teşekkürler :129:

Tabi canım detayları birlikte konuşmak en güzeli net bi fiyat verirler

Ben yeni kullanıcı olduğum için özel msj atamıyorum sanırım benimde nişanım olcak kasımın sonunda sana bikaç şey sormam lazım bunların başında gönül davet geliyor bakırköyde yer bulamadım senin yazılarını takip ediyoprum fatihte bulabildim ama bikaç sorum var sana

Hımm. buyur sor. genelde buradayım ben.
fatihte nişanım beşiktaşta düğünüm oldu

Süper benmde nişanım orda olsun istiyorum eğlencesini merak ediyorum veya hiç şu da kötü olmuş dediğin bişey oldumu ben biraz fazla incelerim de bişi olduğu zaman da bütün günümüm kötü geçmesine sebep olur bir de benmkisi yemekli olcak fiyatlarıyla ilgili ne düşünüyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…