- Konu Sahibi denizzkizi
-
meralcim bilgin icin cok sagol fiyat teklifinden sonra hayal kirikligini ugramamak icin önceden asagi yukari fiyat ögrenmek istedim uygun olanlarlada görüsmeyi düsünüyoruz
fatihteki gonul davetin hakkindada fiyat bilgisi verebilirmisin??
Kızlar ben nisanda Elif Gönül Davette evleniyorum =)
Umarım memnun kalırız.
Çok araştırdık. Hem fiyatı uygun, yeri iyi, hemde güze, sade, abuk subuk renkleri olmayan bi yer aradık.Sonunda burada karar kıldık.
Benimde haziranda caım hayırlısı olsun
Aaaa süpermiş. Siz neden orayı tercih ettiniz peki? Birde biz gümüş menü seçtik ama sanki ikram az olur gibi geldi bana.Bi masada bi kanepe tabağı falan kime yeter ki.Siz nasıl yaptınız?
Arkadaşlar Fatih'teki Gönül Davette düğün yapanlar fiyat yazabilir mi? Biz çalgılı, oyunlu bir düğün düşünmüyoruz. Kokteyl tarzında oturma düzenli bir düğün istiyoruz. Fiyat ne kadardır en ekonomik menüyü seççez çünkü bütçemiz çok yok 3000-5000 arası düşünüyoruz en fazla ve ekstralar çıkmayacak... Lütfen birileri fiyat versin bize bayramdan sonra görüşmeye gitcez ona göre gidelim bari :44:
Fatihte nişanım oldu 3000 ile 3500 arası düzelir.
gidip mutlaka birebir konuş
Canım çok sağol Allah razı olsun çok makbule geçti. Salon hoş gözüküyo fiyat makulmül hemde kokteylli bu fiyata müthişçok sevindim bayramdan sonra gidip fiyat alalım belki dj canlı müzik falan istemediğimiz için fiyat biraz daha düşer. Hem sadece aperatif birşeyler dağıtcaz o kadar yani. İnşallah dediğin fiyata güzel birşey ortaya çıkar. Çok teşekkürler :129:
Benimde haziranda caım hayırlısı olsun
Speedy gonzales acil sana bişi sormam lazım ama özel msj atamıyorum!!
Ben yeni kullanıcı olduğum için özel msj atamıyorum sanırım benimde nişanım olcak kasımın sonunda sana bikaç şey sormam lazım bunların başında gönül davet geliyor bakırköyde yer bulamadım senin yazılarını takip ediyoprum fatihte bulabildim ama bikaç sorum var sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?