• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elif gönül davet ve pekom

Süper benmde nişanım orda olsun istiyorum eğlencesini merak ediyorum veya hiç şu da kötü olmuş dediğin bişey oldumu :( ben biraz fazla incelerim de bişi olduğu zaman da bütün günümüm kötü geçmesine sebep olur bir de benmkisi yemekli olcak fiyatlarıyla ilgili ne düşünüyosun?

Hayır kesinlikle memnun kalacağına eminim.. :37:
ben Beşiktaşta düğünümü yaptım yine gözlerim fatihi aradı

Peki fiyat konusunda ordan bana kim yardımcı olabilir isim verebilirmisin :( çünkü benm acil kararımı verip ödememi yapmam lazım 1 aycığım kaldı :26:

rica ederim yine soracak bişeyin olursa özel mesaj ile ulaşoırsın

Selam speedy sen hem nişanını hem de düğünün gönül davette yapmışsın memnun kalmışsın anladığımız kadarıyla ben de nişan için bakırköy gönül davet hatta kına için de düşünebilirm maksimum 100-120 kişilik. Yemekli ya da kokteyl tarzı ama misafirlerin de aç kalmayacağı bir biçimde. :9: Düğün için de beşiktaştaki balo salonunu düşünüyorum ama çok ağır yemek istemiyorum düğün de maksimum 400-450 kişi filan olur bizim diye tahmin ediyorum beşiktaştaki balo salonunda 400 -450 kişilik kokteyl tarzı bir düğün 6000'i geçer mi fiyat olarak acaba? Bir de fiyata süslemeler, sanatçı, fotoğraf ve kamera dahil mi? Baya hşuma gitti gönül davetin bütün yerleri aslında ama çevremde hiç orda bir düğüne ya da nişana katılmış olan yok da bilgi alabileceğim. Klasik düğün salonu havası yok bir de di mi?:9:

Selam speedy sen hem nişanını hem de düğünün gönül davette yapmışsın memnun kalmışsın anladığımız kadarıyla ben de nişan için bakırköy gönül davet hatta kına için de düşünebilirm maksimum 100-120 kişilik. Yemekli ya da kokteyl tarzı ama misafirlerin de aç kalmayacağı bir biçimde. :9: Düğün için de beşiktaştaki balo salonunu düşünüyorum ama çok ağır yemek istemiyorum düğün de maksimum 400-450 kişi filan olur bizim diye tahmin ediyorum beşiktaştaki balo salonunda 400 -450 kişilik kokteyl tarzı bir düğün 6000'i geçer mi fiyat olarak acaba? Bir de fiyata süslemeler, sanatçı, fotoğraf ve kamera dahil mi? Baya hşuma gitti gönül davetin bütün yerleri aslında ama çevremde hiç orda bir düğüne ya da nişana katılmış olan yok da bilgi alabileceğim. Klasik düğün salonu havası yok bir de di mi?:9:

Bakırköy kına için özellikle çok güzel mekan kendinden otantik çünkü kına için hiç düşünme derim nişan için yetecekse de olabilir :34:
Ben Fatihte yaptım nişanınım en çok buradan memnun kaldım hatta keşke düğünümü de burada yapsaydım bile dedim :34: hizmet,kalite,anlayış 10 numara 500 kişilik
Düğünüm ise Beşiktaşta oldu :9: salon kendisini satıyor çünkü inanılmaz güzel buraya gelen tüm misafirlerimiz aşık oldu diyebilirim ihtişama bayıldılar :16: 650 kişilik.
ikisi ile de fiyat için gidip konuş :34: çünkü fiyatlar değişiyor bi çok menüleri var :32:

Bakırköy kına için özellikle çok güzel mekan kendinden otantik çünkü kına için hiç düşünme derim nişan için yetecekse de olabilir :34:
Ben Fatihte yaptım nişanınım en çok buradan memnun kaldım hatta keşke düğünümü de burada yapsaydım bile dedim :34: hizmet,kalite,anlayış 10 numara 500 kişilik
Düğünüm ise Beşiktaşta oldu :9: salon kendisini satıyor çünkü inanılmaz güzel buraya gelen tüm misafirlerimiz aşık oldu diyebilirim ihtişama bayıldılar :16: 650 kişilik.
ikisi ile de fiyat için gidip konuş :34: çünkü fiyatlar değişiyor bi çok menüleri var :32:

Çok teşekkürler bilgilendirdiğin için canım bakırköy bize çok yakın merterde oturuyorum ben nişanı aile arasında maksimum 100-120 kişi olacak arkdaşları da sayarsak o yüzden büyük bir yerde kaybolur o kadar kişi .:9: Bakırköy'de nişan ve kına düşünyorum mekan otantik görünüyor cidden. Düğün 400-450 kişi olur en az onda da elif gönül davetin mekanı çok güzel görünüyor cidden klasik düğün salonu gibi değil hiç. Hizmet ve kalitesi de iyi ise yapmayı planlıyorum 3 'ünü gönüldavette hem 3'ü için tutarsak nişanla düğün arası 5-6 ay olcak en azla daha da indirim yapabilier diye düşünüyorum. Mutluluklar size de bu arada. :16:

Çok teşekkürler bilgilendirdiğin için canım bakırköy bize çok yakın merterde oturuyorum ben nişanı aile arasında maksimum 100-120 kişi olacak arkdaşları da sayarsak o yüzden büyük bir yerde kaybolur o kadar kişi .:9: Bakırköy'de nişan ve kına düşünyorum mekan otantik görünüyor cidden. Düğün 400-450 kişi olur en az onda da elif gönül davetin mekanı çok güzel görünüyor cidden klasik düğün salonu gibi değil hiç. Hizmet ve kalitesi de iyi ise yapmayı planlıyorum 3 'ünü gönüldavette hem 3'ü için tutarsak nişanla düğün arası 5-6 ay olcak en azla daha da indirim yapabilier diye düşünüyorum. Mutluluklar size de bu arada. :16:

Evet canım hepsi güzel ama hepsi birbirinden ayrı indirim kısmına çok yansımıyor yani hepsinin sahibi farklı :34::34:

Kızlar ben perşembe günü Eyüp Osmanlı Parkla görüştüm, orada 5 farklı menü var. Fiyat listesiyle beraber hepsini yazayım.
__25'lik menüsünde karışık çerez, karışık mısır & patates cips (dip sos ile), tatlı tuzlu kurabiye çeşitleri, havuçlu kek,dilim düğün pastası ve naneli limonata var. Menünün dışına çıkılırsa yada söylediğinin üzerinde davetli gelirse ekstra ücret çıkartıyolar.
__26'lık menüsünde havuç,salatalık,mısır,patates (dip sos eşliğinde), karışık çerez, mini pizza çeşitleri,sakallı çeşitleri (bu nedir bilmiyorum) kurabiye, mini karolin,meyve suyu, cola, fanta var.
__26'lık bir diğer menüde havuç,salatalık,mısır,patates,cips (dip sos eşliğinde), karışık çerez, zeytin çeşitleri, tatlı ve tuzlu kurabiye, su böreği, dilim düğün pastası, naneli limonata var.
__28'lik menüsünde karışık çerez havuç,salatalık,mısır,patates (dip sos eşliğinde), 5 çeşit kanepe, mini sigara böreği, mini misket köfte, mini patates kroket, mini meyveli tartolet, cola, fanta, soft meyvesuyu var.
Osmanlı Parkın yemekli menülerini almadık ama 30-70 arası değişiyormuş.

Biz burayı tutmak yerine Fatih'teki Gönül Davet Salonu tuttuk içimede hayli sindi. Onlar kişi başı ücret almıyolar. Paket ücreti var biz Gümüş kokteyl menüyü seçtik içinde havuç,salatalık ve ordövr tabağı var onun yanında peynir ve salam çeşitleri var, algisa dondurmalı pasta, cola,fanta, şerbetçi eşliğinde dağıtılan Osmanlı şerbetleri ve menü dışında ekler pasta ve kuru pasta çeşitleri eklettik. Üstelik bize dans kursu, evlilik eğitim semineri, esteticha hastanesinden indirim kuponu, sinevizyon gösterisi, 10 adet aile fotoğrafı, 3 saat video çekim, salon girişinde karşılama fotoğrafı daha hatırlamadığım bir dolu şeyi hediye ettiler. 300 kişi için 4500'e anlaştık. Eğer ekler pasta ve kurabiye çeşitleri olmasaydı 3500'e olacaktı ama öyle menü az göründü gözümüze. Orkestra olacak ama biz müziksiz bir düğün istedik, düğün sonuna yaklaşırken yakın akrabalarımızla kendi aramızda bir eğlence yapcaz.

:46::46: Kızlar araştırma yaptım Elif Gönül'ün bi şubesi de Beylikdüzü'ne açılıomuşşş. Çok sevindim ve şimdiden merak içindeyimmm :)) ayrıca pekom harika bir yer. Balo salonunda şirketim iki kez yemek verdi. İkisi de harikaydı. Çok kaliteli hizmet veriyorlar.İkisini de yazdım bi kenara :21::46:

Teşekkürler tekrardan. :71:

merhaba, bizde FAtih ya da beşiktaş'taki salonlardan birini tutmak istiyoruz, senin tarih ne zaman? Herkes bu iki mekan hakkında çok olumlu düşüncelere sahip ben Bursadan geliyorum o yüzden pek zamanım yok salon bakmaya sizlere güveniyorum kızlar

dün fatihe de gittim beşiktaşa da hiç güzel değil ve ilgisizler, fiyatlarda sizin dediğinizz gibi hiç değil beşiktaş hafta sonu 300 kişilik yemekli yapıyor 11 bin hiçççççççççççççç değmez oraya, cuma 7 bin, diğer günler 6500. burada yazılanlardan çok umutlanmıştım halbuki.

dün fatihe de gittim beşiktaşa da hiç güzel değil ve ilgisizler, fiyatlarda sizin dediğinizz gibi hiç değil beşiktaş hafta sonu 300 kişilik yemekli yapıyor 11 bin hiçççççççççççççç değmez oraya, cuma 7 bin, diğer günler 6500. burada yazılanlardan çok umutlanmıştım halbuki.

Canım Fatih'teki Gönül Davet sorumlusu harika ilgileniyor diğer yerleri bilmem ama bizim ayağımıza bir kırmızı halı sermediği kaldı. Hatta içecek ve dondurmalı pasta ikram etti. En detayına kadar herşeyi anlattı belki sen ters bir zamanına denk gelmişsindir olur ya :26: Benim verdiğim fiyatlar kokteyl fiyatlarıydı dikkat çekerim. Yemekli fiyatlar kişi başı hesaplanıyo ve en uygunu 20'den başlıyo. Kokteyl fiyatları kişi başı değil. Biz 300 kişilik bir nikah kokteyl istedik ve toplam 4500'e anlaştık ama yemekli dersen gerçekten fiyat tuzlu oluyo ve dediğin gibi salona değmez. Eğer 11000 verebilirim diyorsan sana Eyüp Osmanlı Park'ı öneririm hem belediyeye ait hem kırlar üzerinde masa süslemesi harika bize 300 kişi için 9250 lira çıkarmıştı kokteyl menüsünü. Yemekli menüleride 30'dan başlıyo.

Back