- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi denizzkizi
-
Süper benmde nişanım orda olsun istiyorum eğlencesini merak ediyorum veya hiç şu da kötü olmuş dediğin bişey oldumuben biraz fazla incelerim de bişi olduğu zaman da bütün günümüm kötü geçmesine sebep olur bir de benmkisi yemekli olcak fiyatlarıyla ilgili ne düşünüyosun?
Peki fiyat konusunda ordan bana kim yardımcı olabilir isim verebilirmisinçünkü benm acil kararımı verip ödememi yapmam lazım 1 aycığım kaldı :26:
Harikasın!!!!çok teşekkür ederim :) seninki yemekli mi olmuştu?
rica ederim yine soracak bişeyin olursa özel mesaj ile ulaşoırsın
Selam speedy sen hem nişanını hem de düğünün gönül davette yapmışsın memnun kalmışsın anladığımız kadarıyla ben de nişan için bakırköy gönül davet hatta kına için de düşünebilirm maksimum 100-120 kişilik. Yemekli ya da kokteyl tarzı ama misafirlerin de aç kalmayacağı bir biçimde.Düğün için de beşiktaştaki balo salonunu düşünüyorum ama çok ağır yemek istemiyorum düğün de maksimum 400-450 kişi filan olur bizim diye tahmin ediyorum beşiktaştaki balo salonunda 400 -450 kişilik kokteyl tarzı bir düğün 6000'i geçer mi fiyat olarak acaba? Bir de fiyata süslemeler, sanatçı, fotoğraf ve kamera dahil mi? Baya hşuma gitti gönül davetin bütün yerleri aslında ama çevremde hiç orda bir düğüne ya da nişana katılmış olan yok da bilgi alabileceğim. Klasik düğün salonu havası yok bir de di mi?
Bakırköy kına için özellikle çok güzel mekan kendinden otantik çünkü kına için hiç düşünme derim nişan için yetecekse de olabilir
Ben Fatihte yaptım nişanınım en çok buradan memnun kaldım hatta keşke düğünümü de burada yapsaydım bile dedimhizmet,kalite,anlayış 10 numara 500 kişilik
Düğünüm ise Beşiktaşta oldusalon kendisini satıyor çünkü inanılmaz güzel buraya gelen tüm misafirlerimiz aşık oldu diyebilirim ihtişama bayıldılar 650 kişilik.
ikisi ile de fiyat için gidip konuşçünkü fiyatlar değişiyor bi çok menüleri var
Çok teşekkürler bilgilendirdiğin için canım bakırköy bize çok yakın merterde oturuyorum ben nişanı aile arasında maksimum 100-120 kişi olacak arkdaşları da sayarsak o yüzden büyük bir yerde kaybolur o kadar kişi .Bakırköy'de nişan ve kına düşünyorum mekan otantik görünüyor cidden. Düğün 400-450 kişi olur en az onda da elif gönül davetin mekanı çok güzel görünüyor cidden klasik düğün salonu gibi değil hiç. Hizmet ve kalitesi de iyi ise yapmayı planlıyorum 3 'ünü gönüldavette hem 3'ü için tutarsak nişanla düğün arası 5-6 ay olcak en azla daha da indirim yapabilier diye düşünüyorum. Mutluluklar size de bu arada.
Evet canım hepsi güzel ama hepsi birbirinden ayrı indirim kısmına çok yansımıyor yani hepsinin sahibi farklı
Hımm ben aynı sanıyordum. Neyse bakarız artık ona menü seçenekleri de fazlaymış uygun bir menü seçeriz artık.
evet gidip konuşmak daha faydalı olacaktır
Teşekkürler tekrardan.
dün fatihe de gittim beşiktaşa da hiç güzel değil ve ilgisizler, fiyatlarda sizin dediğinizz gibi hiç değil beşiktaş hafta sonu 300 kişilik yemekli yapıyor 11 bin hiçççççççççççççç değmez oraya, cuma 7 bin, diğer günler 6500. burada yazılanlardan çok umutlanmıştım halbuki.
özel mesaj ile isim yolladım direk git o adam ile konuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?