• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri elidorun 7/24 saç kremi

• Konu Sahibi Konu Sahibi karamsar_tarz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

karamsar_tarz

Ziyaretçi
kızlar bu krem hakkında ne düşünüyosunuz ama yeni çıkanı değil şu eski olanı mor kutudaki durulanmayan 7/24 olan bende ondan var ama kullananlar saçları yağlandırıyo falan demişler tam bi cevap alabilirmiyim kullananlardan bide düzleştirdikten önce mi sürmeliyiz sonramı etkisi ne oluyo acaba ben kullanıyorum ama göze çarpar bi etkisi olduğunu söyleyemem! fisfisfis

ewet konu başlığıda elidor 7/24 zaten mirmirmirmir

bence elidorun 7 24 kremi sadece dalgalı ve kıvırcık saçlarda işe yarıyor. benim saçım düz. düzleştiriciden önce denedim. düzleştiriciden sonra denedim. banyodan sonra doğal saça denedim o gün düzleştiricisiz dolaştım. hiçbir şekilde işe yaramadı. düzleştiriciden önce yapınca saçımı yaktı. düzleştiriciden sonra yapınca saçımı bozdu yaptığım düzleştirici boşa gitti. banyodan sonra doğal saça da bi etkisi olmadı dokununca yumuşak ama ne parlak ne bakımlı. ama dalgalı saçın dalgasını, kıvırcık saçın buklesini arttırıyor. a.s.

Bence de işe yaramıyor.youthanasia7 nın dediği gibi her şekilde denedim ama güzel birşey çıkmıyor ortaya.Bazen düzleştirdikten sonra sürünce üst kısımları güzel oluyor benim gibi yuvarlak yüzlü biri için.Ama etkisi de çabuk gidiyor zaten.

İstekleri tam karşılayan hiçbir şey yoktur ben buna inanıyorum artık.:oklava:

kuru dalgalı veya kıvırcık saçınız varsa mükemmel benim her yaz kurtarıcım krem7/24 özellikle denizden çıkınca :sm_cool:
ama onun üstüne düzleştirme işlemini tavsiye etmem bi işe yaramaz ben her şekilde denediğim için biliyorum :D

bnm saçlarım dalgalı bende süper etki yaptı artık hiç kabarmıyo :lepi: yağlanmada yok zaten benm saçlarım kuru olsa farkederdim canım bence al kendin dene bide düzleştirici etki fazla göremedim sadece dalgalarım açıldı biraz(düz saçlar için olanını kullanınca ole oluyo demekki :])

ya ben hıc sac kremı kullanmadım ama bugun bana alınan sac sampuanının ıcınde sac kremı var yanında esantıyon 7/24 ddegıl yanı sac kremı yasıyor nasıl kullanılıyor ıse yarıyormu sekerler ammasordum konu actım bılıyorum da ne yapımm:(

eski 7/24 iyiydi şişesi yuvarlak v ekısa olan şimdikiler saçı döküyor bence içerik farklı çünkü şekil de vermiyorlar yazık ettiler değiştirerek..

bende zamannda denemiştim eskisini. hiç bir faydasını görmedim.

Saçımı açmak için çok kullandım zamanında.Permalı saçlarımı tarayamıyordum elidor olmadan.Ama saçı çok yağlandırıyor elidor.Hem kremleri hem şampuanları vs.

hiçbişeye yaramıyor ben kullandım saçımı yağlandırdı bi faydası olmadı yani mor kutulu olanı kullanıyorum bende almayın başka saç kremlerini deneyin ..kaydirigubbakcemile2

kepek şampuanı güzel mi? kızlar kuru saça iyi geliyormu? kullananlardan acil cevappppppp..

Back