Şampuan ve Saç Kremleri elidor

Geçmiş olsun umarım saçınız toparlanır kısa zamanda. Ben dönem dönem elidorun pembe renkli olanını kullanıyorum bi zararını görmedim saç tipine göre değişiyor herkese her şampuan olmuyor.

Elidorla alıp veremediğin neki kullanmazsın olur biter
Firmayı karalamak nedir yaa
Kullanıp memnun kalanda var ona ne dicez. Tuzsuz şampuanlar var sarımsak özlü onlardan kullanmanızı tavsiye ederim

Bunun şampuanla ilgisinin olduğunu düşünmüyorum . Sonuçta bizde kullanıyoruz hiç öyle bir sorunum olmadı . Siz hormon testi yaptırdınız mı demirinize baktırdınız mı demir düşüklüğü saç dökülmesine neden olur

Yil olmus 2021, herkes bas bas icinde sls tuz sulfat paraben bulunmayan içerik kullanin bunlar zehir diye bagriyor. Hal boyleyken kokusu guzel diye boyle bir icerik kullaniyrosaniz o da sizin kendi kisisel absürtlugunuz.

Yil olmus 2021, herkes bas bas icinde sls tuz sulfat paraben bulunmayan içerik kullanin bunlar zehir diye bagriyor. Hal boyleyken kokusu guzel diye boyle bir icerik kullaniyrosaniz o da sizin kendi kisisel absürtlugunuz.
sulfatsız şampuanların fiyatı da malum ben de isterim market şampuanları kullanmayayım ama elimde değil ne yapayım.

Elidorla alıp veremediğin neki kullanmazsın olur biter
Firmayı karalamak nedir yaa
Kullanıp memnun kalanda var ona ne dicez. Tuzsuz şampuanlar var sarımsak özlü onlardan kullanmanızı tavsiye ederim
yok artık ne karalaması ya kendi deneyimini paylaşmış. bu konuyu okuduktan sonra gidip banyosundaki elidor şişesini çöpe atan yoktur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…