Şampuan ve Saç Kremleri Elidor saç uzatan şampuanı

Şuan nemlendirici şampuanını kullanıyorum tatlım sarı olanı aldım. Artık bu bitince alıcam uzatanı
Saçı uzatmaya değilde sağlıklı olmasını sağlıyor sadece zaten amacıda bu.. İsminden dolayı herkes sanıyoki saçı uzatıyor öyle değil aslında içeriğindeki biotin saçı koruyor.. Kırık oluşmadan saçın sağlıklı olmasını sağlıyor.. Yani saç yine kendi normalinde uzamaya devam ediyor :)) en azından kırık oluşmadığından kestirmek zorunda kalınmıyor :)) Sonra diyorlarki burda fiyasko saçı uzattığı falan yok yalan söylüyorlar Bu ürünün zaten öyle bi amacı yokki

Hoş elidorda da çeşit çok anacım insanlar hangisini alıp kullancağını şaşırıyor bende dahil

Ya öyle miymiş ben elseve'ın uzatan şampuanı gibi sanmıştım. Ondan aşırı memnundum ben. 2 haftada resmen 1 aylık dip boyam geliyordu

Ya öyle miymiş ben elseve'ın uzatan şampuanı gibi sanmıştım. Ondan aşırı memnundum ben. 2 haftada resmen 1 aylık dip boyam geliyordu
Yok kuzum yaa saç yine kendi normalinde uzamaya devam ediyor :) belki bi nebze tetikliyodur ama ııh sanmıyorum yani :) ama sağlıklı bi görünüm veriyor evet Elseve i hiç bilmiyorum kuzum bana yaramıyor elseve

hep yalan ya en pahalı şampuanlar maşalar fönler boyalar sonra da elidor la harika saçlar yedik
Aynenn önce bi kuaför elinden geçiyor o saçlar.. reklamda da elidorla yıkadık böyle oldu şeklinde bi abartmalar iştee yani yerin kulağı var ee bizimde kulağımız var sence bizz yermiyiz ı ııh yemeyiz

Ben 1 aydir falan kullaniyorum da uzadi mi uzamadim derseniz anlamis degilim boya yok uzadigini anlamam icin.Simdi kiriklar icin dove un yeni serisini aldim.Sonucta bi arkadasta demis kirik olunca ben elimde makas kesiyorum saclarimi.Ama sac uzatmak isteyen olursa mevsimi tam turp yiyin arkadaslar.InanilmaZ faydali uzamasi icin.Hindistandan gelen bir ot var adi Entele sac uzatmasi ve saglikli yapmasi icin kullaniloyor.Ama pahali bisey.Cok iyi diye biliyorum.Bayag eski bir kitaptan okumustum adini.Eger uzatmak istiyorsan canm Entele yi arastir derim.

oraya yazmak istemedim konu dışı ama dayanamadım D:

küçüktür < işareti 3 ile birleşiyor kalp oluyor ya küçüktürüç

Benim birinci sisem bitti. Ben bir sey anlamadim. Ama diger sampuanlara nazaran kazik gibi yapmiyor. Oyle bir uzama yok. Cok zor bu isler

Olay bunyeyle de alakali annemin bir lafi vardir "Saç sefadan, tırnak cefadan "diye
Benim bekledigim.bir uzama yok. Ama ev arkadasim uzamis saclarin dedi tabi bunun yaninda her gun haslanmis patates lavanta cayi iciyorum. Psikolojiye bagliyorum gercekten bu kadar bakim yaptiktan sonra hadi uzasin diye bekleyince olmuyor. Saci uzayan arkadaslarimda geneli saclarini koyultup boyatmayan duzlestirmeyen ve kuafore fazla ugramayanlar. Bir anda uzuyor saclari bu benim icin imkansiz oldugu icin sampuanlara,caylara,maskelere kaldim.

Ya aslinda benim 5 6 sene sonra ilk defa sacima islem.yapildi ombre uclarda cok hafif diplere elletmedim.O yuzden sacimda islem var saymiyrum.cunki hic birsey yapmam dugun dernek olursa.Ama kizimi kuafore goturunce bende bi uclarindan aldirayim diyorum.Kuaforum cok uzamis diyor.Dedigin gibi saca guzel bakmakta onemli ama maskeler kurler de cok iyi oluyor.

5 aydır kullanıyorum bu şampuanı.. gerçekten saçları olduğundan fazla uzatıyor . Bunu gözlemledim ve bırakamadım bu şampuanı.. saçlarımda kırılma yok denecek kadar durdu.. normalde saçlarım sıktır zaten . Ama bu şampuanı kullanalı küçük küçük saçlarım fışkırdı .. elidor şampuanlarını severdim zaten , bundan önce pembe serisini çok severek kullanıyordum ama biotin serisi kesinlikle çok iyi .. tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…