Saçı yumuşacık yapıyo kuzum ben kullandım çok ta memnun kaldımnormalde mor olanını kullanıyorum ben şu mat ve cansız saçlar için olanı aşırı güzel kokuyor. ama bunuda merak etmiyorum değil hani..bitince belki deneyebilirim.
Şuan nemlendirici şampuanını kullanıyorum tatlım sarı olanı aldım. Artık bu bitince alıcam uzatanıSaçı yumuşacık yapıyo kuzum ben kullandım çok ta memnun kaldım
Saçı uzatmaya değilde sağlıklı olmasını sağlıyor sadece zaten amacıda bu.. İsminden dolayı herkes sanıyoki saçı uzatıyorŞuan nemlendirici şampuanını kullanıyorum tatlım sarı olanı aldım. Artık bu bitince alıcam uzatanı
Ya öyle miymiş ben elseve'ın uzatan şampuanı gibi sanmıştım. Ondan aşırı memnundum ben. 2 haftada resmen 1 aylık dip boyam geliyorduSaçı uzatmaya değilde sağlıklı olmasını sağlıyor sadece zaten amacıda bu.. İsminden dolayı herkes sanıyoki saçı uzatıyoröyle değil aslında içeriğindeki biotin saçı koruyor.. Kırık oluşmadan saçın sağlıklı olmasını sağlıyor.. Yani saç yine kendi normalinde uzamaya devam ediyor :)) en azından kırık oluşmadığından kestirmek zorunda kalınmıyor :)) Sonra diyorlarki burda fiyasko saçı uzattığı falan yok yalan söylüyorlar Bu ürünün zaten öyle bi amacı yokki
Yok kuzum yaa saç yine kendi normalinde uzamaya devam ediyor :) belki bi nebze tetikliyodur ama ııh sanmıyorum yani :) ama sağlıklı bi görünüm veriyor evetYa öyle miymiş ben elseve'ın uzatan şampuanı gibi sanmıştım. Ondan aşırı memnundum ben. 2 haftada resmen 1 aylık dip boyam geliyordu
elidor un yalan vaadleri
öyle değil mi ama o fiyata mucizeler vaadediyor
Öylee tabi reklamlarda bile sanki elidor kullanan kızlar en mutlu insanlar başka hiçbi dertleri yok zatenöyle değil mi ama o fiyata mucizeler vaadediyor
hep yalan ya en pahalı şampuanlar maşalar fönler boyalar sonra da elidor la harika saçlarÖylee tabi reklamlarda bile sanki elidor kullanan kızlar en mutlu insanlar başka hiçbi dertleri yok zaten
Aynenn önce bi kuaför elinden geçiyor o saçlar.. reklamda da elidorla yıkadık böyle oldu şeklinde bi abartmalar işteehep yalan ya en pahalı şampuanlar maşalar fönler boyalar sonra da elidor la harika saçlaryedik
oraya yazmak istemedim konu dışı ama dayanamadım D:Ben 1 aydir falan kullaniyorum da uzadi mi uzamadim derseniz anlamis degilim boya yok uzadigini anlamam icin.Simdi kiriklar icin dove un yeni serisini aldim.Sonucta bi arkadasta demis kirik olunca ben elimde makas kesiyorum saclarimi.Ama sac uzatmak isteyen olursa mevsimi tam turp yiyin arkadaslar.InanilmaZ faydali uzamasi icin.Hindistandan gelen bir ot var adi Entele sac uzatmasi ve saglikli yapmasi icin kullaniloyor.Ama pahali bisey.Cok iyi diye biliyorum.Bayag eski bir kitaptan okumustum adini.Eger uzatmak istiyorsan canm Entele yi arastir derim.
Yaa evet yazdioraya yazmak istemedim konu dışı ama dayanamadım D:
küçüktür < işareti 3 ile birleşiyor kalp oluyor yaküçüktürüç
Olay bunyeyle de alakali annemin bir lafi vardir "Saç sefadan, tırnak cefadan "diyeBenim birinci sisem bitti. Ben bir sey anlamadim. Ama diger sampuanlara nazaran kazik gibi yapmiyor. Oyle bir uzama yok. Cok zor bu isler
Benim bekledigim.bir uzama yok. Ama ev arkadasim uzamis saclarin dedi tabi bunun yaninda her gun haslanmis patates lavanta cayi iciyorum. Psikolojiye bagliyorum gercekten bu kadar bakim yaptiktan sonra hadi uzasin diye bekleyince olmuyor. Saci uzayan arkadaslarimda geneli saclarini koyultup boyatmayan duzlestirmeyen ve kuafore fazla ugramayanlar. Bir anda uzuyor saclari bu benim icin imkansiz oldugu icin sampuanlara,caylara,maskelere kaldim.Olay bunyeyle de alakali annemin bir lafi vardir "Saç sefadan, tırnak cefadan "diye
Ya aslinda benim 5 6 sene sonra ilk defa sacima islem.yapildi ombre uclarda cok hafif diplere elletmedim.O yuzden sacimda islem var saymiyrum.cunki hic birsey yapmam dugun dernek olursa.Ama kizimi kuafore goturunce bende bi uclarindan aldirayim diyorum.Kuaforum cok uzamis diyor.Dedigin gibi saca guzel bakmakta onemli ama maskeler kurler de cok iyi oluyor.Benim bekledigim.bir uzama yok. Ama ev arkadasim uzamis saclarin dedi tabi bunun yaninda her gun haslanmis patates lavanta cayi iciyorum. Psikolojiye bagliyorum gercekten bu kadar bakim yaptiktan sonra hadi uzasin diye bekleyince olmuyor. Saci uzayan arkadaslarimda geneli saclarini koyultup boyatmayan duzlestirmeyen ve kuafore fazla ugramayanlar. Bir anda uzuyor saclari bu benim icin imkansiz oldugu icin sampuanlara,caylara,maskelere kaldim.