Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bugune kadar elidor kulananlar konuyu acıp acıklamalarını yazmiştırlar ben yeni hali olan elidoru kulanan arkadaşlara soruyorum elidordan memnunmusunuz peki neden benim şuanki şampuanım saclarımı kepeklendirdi oysa iyi gidiyordu memnundum mafoldumben
valla canım ben çok memnunum sarı şişesini kullanıyorum zaten ondan başka şampuan kullanamaz oldum epey zamandır , birtek o yumuşatıp şekil veriyor saçlarıma :)
evet canım bende kepege karşı olan elidoru aldım şimdilik iyi kepek gözle görünür koyboluyor koyu mavi şişede olanı hemde öyle yumuşuyorki kreme bile gerek kalmıyor bende memnunum şimdi
ben yıllardır elidor kullanırım.. bütün iyi şampuanları denedim,en iyisi kesinlikle elidor.. dönemsel kepeklenmeler oluyor bazen,o sebeple olabilir belki...
şuanda elidor iyi gidiyor saclarımda kepek kalmadı dökülmede azaldı okadar pahalı şampuanlar kremler alıyor ve sacımdada pek etkisini görmüyorum yıkarken öyle yumuşatıyorki kreme gerek kalmıyor not sacımda boya yok oyüzdende olabilir kulanmak isteyenlere benden tafsiye
bende uzun zamandır elidor kullanıyorum ve memnunum.son olarak parlak görünüm veren koyu pembe renginde olanını kullandım.bence süper bi şampuan eline döktüğünde bile dikkat edilirse sanki içinde küçük küçük pırıltılar var gibi...saçlarımı yumuşacık yaptı benim zemuszemus
ama dökmüyor mu kızlar ya? ben son olan parlak görünümü kullanmadım ama normal turuncu rengindeyi kullandım iyi hoş da dökyüor ya bi bkıyorum yere saçlarım dökülmüş oysa saçlarım hiç dökülmezdi elidor döktü.mesela blendaxla felan yıkayınca hiç dökülmüyor farkı burdan anladım ben ne kadar parlaklık versede dökyüor.
bende parlaklık serisini kullanıyorum mor gibi olanını fusya gibi işte şişesi kremi serumu şampuanı fln birlkte kullanıyorum gercekten cok etkili yumusacık oluyor saclarım ama dökülüyor uzun zamandır acaba onunla ilgili olabilirmi die düşündüm şimdi buradaki arkadaslarıda okuyunca ama cok etkili gercekten parlaklık yumusaklık konusunda bide sana tavsiyem 6 ayda 1 şampuanını değiştir kuaförüm demişti saç şampuanın içerigine alıstıgı içn etkisi olmazmıs şampuanın 6 ayda 1 yenilemen gerekiomus
ben elidor un içinde dimeticone olduğu için kullanmıyordum fakat bi gün markete gitiiğimde numune olarak yıpranmalara karşı sampuan saç kremi verdiler ben normalde sarımsaklı şampuan kullandığım için sampuanıda saç kremini de sadece yıpranma olan yerlere uyguladım 2 hafta falan oldu kullanalı sanki saçlarım biraz daha fazla canlandı
kızlar elidor kıvırcık saçlar için olanını bulamıyorum 2-3 aydır çıldırıcam! kremi var raflarda şampuan yok tüm her yere baktım :S bi bilgisi olan varmı?
süper şampuan ama kremıyle kullanınca daha etkili dökülmeyi önleyen altın renklı seri bende kesın işe yaradı şimdi düz saclar serisini bayılarak kullanıyorum