Elhamdulillah hamileyim :))))))

prettygirl2588

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
56
2
16
Edirne
Arkadaşlar erkek faktöründen dolayı tedavi görüyorduk ve dün öğrendiğim mutlu haberi sizlerle paylaşmak istedim. 5 haftalık hamileyim :)))

Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşaallah.

Arkadaşlar erkek faktöründen dolayı tedavi görüyorduk ve dün öğrendiğim mutlu haberi sizlerle paylaşmak istedim. 5 haftalık hamileyim :)))

Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşaallah.

arkadaşım senin adına çok sevindim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok ama çok sevindim nazarım değmez ama maşallahhhhhh diyeyim rahat olalım...bu konuyu okuyan butun arkadaşlarımda maşallah desinler lütfen...allahım bizim gibi tum bekleyenlkere bu duyguyu nasip etsin...erkek faktörü ne demek tedavisi nasıl oluyor bilemiyorum ama çok şükür çözüm bulmuşsunuz darısı tum bekleyenlerin isteyuenlerin başına :)

Bu baslıgı gorunce yazmak ıstedım sevıncınız ben bıle hıssettım burdan rabbım ınsallah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın ıns benımde9 aylık bı kızım var gecen sene buzamnalr karnımdaydı yavrum ne cabuk dogduda buudu dıyorum rabbım sızede bugunlerı gostersın ınsallah

Bu baslıgı gorunce yazmak ıstedım sevıncınız ben bıle hıssettım burdan rabbım ınsallah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın ıns benımde9 aylık bı kızım var gecen sene buzamnalr karnımdaydı yavrum ne cabuk dogduda buudu dıyorum rabbım sızede bugunlerı gostersın ınsallah

allah razı olsun arkadaşım rabbimde senin evladına sağlık sıhat uzun ömürler nasip etsin sizlerle birlikte inş :49:

Back