Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu bende merak ediyorum şurda köşede bekleyimdoktorum hala elenetal 1 kullanmaya devam dedi. 13+5 te başka doktora gitmiştim 2 ye geçmen gerek artık demişti ama kendi doktorum hala 1 kullandırıyor
![]()
Peki siz kullanıyor musunuzDeğerlerde içeriği de 1 e göre daha farklı yani daha fazla gebelik haftası ilerledikçe ihtiyaç duyulan vitaminler daha fazlalaştığı için bi tık yükseğine geçiliyor diye biliyorum
Kullanıyorum elenetal 1
Genel degerler yakın birbirine ama 2 de omega olması avantaj tabıkı cunku benım vitamın degerlerim iyi genel anlamda demır hariç sadece omega ıcın kullanıcamKullanıyorum elenetal 1
Bide suan kaçKullanıyorum elenetal 1
Sizinkinde ek olarak balık yağı var sanırım 1 de o yok diğer değerler ya aynı ya birbirine yakın. Şuan 19+3 haftalık hamileyim doktora geçen hafta üstüne basa basa 1 e mi devam edicem dedim şimdilik devam 2 ye sonra geçicez dedi sanırım sürekli kullancazBide suan kaç
Haftalık hamılesiniz ve ne kadar süre kullanmak gerekiyor bu vitamını bilginiz varmı
Ayrı omega alıyor musunuzSizinkinde ek olarak balık yağı var sanırım 1 de o yok diğer değerler ya aynı ya birbirine yakın. Şuan 19+3 haftalık hamileyim doktora geçen hafta üstüne basa basa 1 e mi devam edicem dedim şimdilik devam 2 ye sonra geçicez dedi sanırım sürekli kullancaz
Hayır tek kullandığım elenetalAyrı omega alıyor musunuz
Aslında omega 16. Haftadan sonra verılmişti bana hatta daha erken baslayanlar da var 2 yi vermesi gerekiyor sanırım artık doktorunuzunHayır tek kullandığım elenetal
Omega magnezyum Demir ilacı bi çok kullanan var başlayan bana hala tek vitamin devam ettiriyor hiç anlamadım bi sonraki kontrolde geçirecek sanırım 2 yeAslında omega 16. Haftadan sonra verılmişti bana hatta daha erken baslayanlar da var 2 yi vermesi gerekiyor sanırım artık doktorunuzun