• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elenatal 2

trkn pkr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2021
47
2
1
36
Arkadaslar gebelikte elenatal 2 kullanan varmı kacıncı haftada basladınız ve ne kadar süre kullandınız

Bunu bende merak ediyorum şurda köşede bekleyim😂 doktorum hala elenetal 1 kullanmaya devam dedi. 13+5 te başka doktora gitmiştim 2 ye geçmen gerek artık demişti ama kendi doktorum hala 1 kullandırıyor 🤷🏻‍♀️

Değerlerde içeriği de 1 e göre daha farklı yani daha fazla gebelik haftası ilerledikçe ihtiyaç duyulan vitaminler daha fazlalaştığı için bi tık yükseğine geçiliyor diye biliyorum

1354DEDB-46C8-49CC-9C1C-EE1FAABFF3EE.jpeg

Değerlerde içeriği de 1 e göre daha farklı yani daha fazla gebelik haftası ilerledikçe ihtiyaç duyulan vitaminler daha fazlalaştığı için bi tık yükseğine geçiliyor diye biliyorum
Peki siz kullanıyor musunuz

Bide suan kaç
Haftalık hamılesiniz ve ne kadar süre kullanmak gerekiyor bu vitamını bilginiz varmı
Sizinkinde ek olarak balık yağı var sanırım 1 de o yok diğer değerler ya aynı ya birbirine yakın. Şuan 19+3 haftalık hamileyim doktora geçen hafta üstüne basa basa 1 e mi devam edicem dedim şimdilik devam 2 ye sonra geçicez dedi sanırım sürekli kullancaz

Aslında omega 16. Haftadan sonra verılmişti bana hatta daha erken baslayanlar da var 2 yi vermesi gerekiyor sanırım artık doktorunuzun
Omega magnezyum Demir ilacı bi çok kullanan var başlayan bana hala tek vitamin devam ettiriyor hiç anlamadım bi sonraki kontrolde geçirecek sanırım 2 ye

Back
X