- 25 Mayıs 2024
- 24
- 3
- 32
-
- Konu Sahibi prensesinannesii
Kullanilmaz. İlk trimesterde folik asit alinir sadece (vitaminlerde ekstra bir dusukluk vs yoksa)İyi akşamlar herkese, yeni hamileyim 6 haftalık. Doktorum Elenatal 2 verdi. Ama forumda herkes 2. trimesterde kullanmaya başlamış. Benim gibi ilk aylarda Elenatal 2 kullanan var mı
Yutmakta da çok zorlanıyorum çok büyük değiştirmesini isteyeceğim o zamanKullanilmaz. İlk trimesterde folik asit alinir sadece (vitaminlerde ekstra bir dusukluk vs yoksa)
Öneren Dr lar var. Birçok kişi de kullanıyor.nden böyle kesinmis gibi kullanılmaz diyorsunuzKullanilmaz. İlk trimesterde folik asit alinir sadece (vitaminlerde ekstra bir dusukluk vs yoksa)
Bana bir doktor hamileligimde bu sekilde soylemisti o yuzden ben de oyle soyledimÖneren Dr lar var. Birçok kişi de kullanıyor.nden böyle kesinmis gibi kullanılmaz diyorsunuz
Demir ilacı bu folik asit değil, size ayrı folik asit vermedi miBana Dr um gyno Ferro sanol verdi
Hepsi içinde dedi demir B12 folik asit üstünde yazıyor zaten demirim eksik misDemir ilacı bu folik asit değil, size ayrı folik asit vermedi mi
Ha evet 0.5 mg folik asit varmışHepsi içinde dedi demir B12 folik asit üstünde yazıyor zaten demirim eksik mis
Evet bir resim atım bir bakarmisjn ben usg foto anlamıyorum yazılar nedir onu da bilmiyorum 140 cm bişi yazıyor anlamadımHa evet 0.5 mg folik asit varmış
O bebitoyla ilgili değil ya ultrason makinesinin detayı diye biliyorum, bende hep aynı yazı var çünkü ilk günden beriEvet bir resim atım bir bakarmisjn ben usg foto anlamıyorum yazılar nedir onu da bilmiyorum 140 cm bişi yazıyor anlamadım
He haftasını da söylemedi bende unuttum sormayı heycandanO bebitoyla ilgili değil ya ultrason makinesinin detayı diye biliyorum, bende hep aynı yazı var çünkü ilk günden beri
Yazıyodur ultrasonda tamamını atsana bakimHe haftasını da söylemedi bende unuttum sormayı heycandan20 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi
Yok yazmıyor işte atimYazıyodur ultrasonda tamamını atsana bakim
Yazıyodur ultrasonda tamamını atsana bakim
Hm ebet yazmıyorYok yazmıyor işte atim
20 gün sonra soracağım tabi gene heycandan unutmazsam şunu şunu soracağım diyorsun hoop kafadan gidiyorHm ebet yazmıyor
Öyle ya ben de doktorun kapısından çıktığım an soru geliyor aklıma mesaj atıyorum bu sefer, bi dahakine yazıp gidicem20 gün sonra soracağım tabi gene heycandan unutmazsam şunu şunu soracağım diyorsun hoop kafadan gidiyor
Öyle gercektenÖyle ya ben de doktorun kapısından çıktığım an soru geliyor aklıma mesaj atıyorum bu sefer, bi dahakine yazıp gidicem