- 29 Mayıs 2024
- 1.948
- 534
- 35
-
- Konu Sahibi prensesinannesii
Benim akşamdan beri alt karın ağrım var böle gergin gerilme ağrısı gibi sancı değil normal mi sende oldu mu hesaplamalarına göre 6 haftalık bugün tamÖyle ya ben de doktorun kapısından çıktığım an soru geliyor aklıma mesaj atıyorum bu sefer, bi dahakine yazıp gidicem
Rahim büyüdüğü için normal kabul ediliyor bu tarz ağrılar evetBenim akşamdan beri alt karın ağrım var böle gergin gerilme ağrısı gibi sancı değil normal mi sende oldu mu hesaplamalarına göre 6 haftalık bugün tam
Anladım saol canım valla gelmeden beni dizgin etti ekmek su bu yok insulun verdi Dr meyve bile yasak sekerden ötürü sigara desen öle hiç bir küvet bana yaptıramazdi ama bu mercimek varyaaRahim büyüdüğü için normal kabul ediliyor bu tarz ağrılar evet
BNEDE KULLANIYORUM 6 HAFTALIK DAHA .SİZDE Bİ GELİŞME VARMI KONUYLA İLGİLİİyi akşamlar herkese, yeni hamileyim 6 haftalık. Doktorum Elenatal 2 verdi. Ama forumda herkes 2. trimesterde kullanmaya başlamış. Benim gibi ilk aylarda Elenatal 2 kullanan var mı
bende burda okuyunca merak ettım .direkt 2 ile başladık ama bi zararı var mıdır kıBen 1 kullaniyorum
12.hafta sonrasi 2.ye gecilecek
Neden ilk basta elenotal 2 verildi ki
Ben de hamile kalmadan önce uzun bir süre elanatal 1 kullandım. Hamile kalınca elenatal 1e devam etmemi söyledi doktor 15.haftamdan bitmek üzere dün itibariyle elenatal 2ye geçtim. Bana eczacı ilk trimester için 1 daha uygun demişti ona sormuştum. Ama bana d vitamini vermedi mesela o aklımı karıştırdı benim de. Oysaki benim d vitaminim eksikti.bende burda okuyunca merak ettım .direkt 2 ile başladık ama bi zararı var mıdır kı
Hic bilmiyorum canim her doktorun uygulamasi farkli yabende burda okuyunca merak ettım .direkt 2 ile başladık ama bi zararı var mıdır kı
benım d vitamınım de eksık ama saglık ocagı 12.haftadan itibaren kullanacagımı söyledıBen de hamile kalmadan önce uzun bir süre elanatal 1 kullandım. Hamile kalınca elenatal 1e devam etmemi söyledi doktor 15.haftamdan bitmek üzere dün itibariyle elenatal 2ye geçtim. Bana eczacı ilk trimester için 1 daha uygun demişti ona sormuştum. Ama bana d vitamini vermedi mesela o aklımı karıştırdı benim de. Oysaki benim d vitaminim eksikti.
Merhaba mesajınızı geç gördüm. Maalesef düşük yaptım elenatalla alakalı olduğunu düşünmüyorum ama, bebeğin gelişimi çok azdı ve kalp atışı durdu. Alındı maalesefBNEDE KULLANIYORUM 6 HAFTALIK DAHA .SİZDE Bİ GELİŞME VARMI KONUYLA İLGİLİ
çok uzuldum benımde 2 kaybım oldu ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum bi anne olarak .rabbım hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın tekrardan lütfen üzülmeyeın dıyecegım ama faydası olursaMerhaba mesajınızı geç gördüm. Maalesef düşük yaptım elenatalla alakalı olduğunu düşünmüyorum ama, bebeğin gelişimi çok azdı ve kalp atışı durdu. Alındı maalesef
Amin amin inşallahh çok teşekkür ederim güzel duanız içinçok uzuldum benımde 2 kaybım oldu ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum bi anne olarak .rabbım hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın tekrardan lütfen üzülmeyeın dıyecegım ama faydası olursa